gerçekten iyi fiyat heme pana hem 160 gb hemde hdmi. tek eksiği dv girişi yok gibi gözüküyor. belki o da vardır araştırmak lazım. başka bi yerde baktım dv girişi var diyor o zaman süper bi fiyat bizi iki sende önce 160 lık arçeliği 370 ytl ye almıştık ki onda hdmi yoktu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 8 Ekim 2008; 11:53:03 >
hocam üründen memmunmusunuz bu fiyata tavsiye edermisiniz cd falan seçiyormu birde hdd 3.5 lukmu biz yükseltebiliyormuyuz.
Doğrusunu isterseniz cihazı, rgb'den bağladığım ps2'yi 1080p'ye yükselterek hdmi'dan full hd tv'ye bağlamaktan ve dvd'leri 1080p'ye upscale ederek izlemekten başka bir amaçla kullanmadım. Yani daha 1 dakika görüntü kaydetmişliğim yok. Ancak ps2'yi ve dvd'leri upscale ettiğinizde görüntü kesinlikle farkedilir derecede iyileşiyor.
İçindeki diskin büyüklüğünden emin değilim ama benim tahminime göre 3,5 inç değil 2,5 inçtir ve daha yüksek kapasiteli bir disk ile değiştirilebilir.
arçelik 9000 H 160 gb dvd recorder uzun süredir düşünyordum bazı buna benzer uygun kampanyaları kaçırdığım için ne yapim nedersizniz acaba arçeliktede galiba türkçe menü yok halbuki olması şart birşey ama . sizce hangisi kalitelidir arçelikte kötü olsa efsaneleşmezdi bu model dvd si kaliteli cd seçiyormuş kalitesizi olsa bu işlemi yapmaz gerçi cd seçme olayı yüzünden kalite olmayan dvdr al diyorlar ama onlarda cihazın kalitesi sorunu yaşatır mutlak 14 sayfalık forumda topiği var. arçelikin ne dersizniz ben anlamıyorum. acil cevap .
bir iki soru daha sormak istiyorum dedimya çok anlamıyorum . şimdi panasonic in kullanım klavuzunu inceledim . diyorki bir davd +- diskine doğrudan kayıt yapamazsıznız ... yani önce hafızaya alıcaz sonamı diske aktarıcaz bunumu demek istiyor dvd kullnım tecrübesi olan arkadaşlar yazsın lütfen
2. sorum başka bir dvdplayer veya dvdrecorderi bu alacağımız dvdye bağlayıp direkt dvd diskine veya hard diske kayıt yapabilirmiyiz. ben şuan annemgildeki eski bir phlips 3355r kullanıyorum ordan oraya taşımak zor tabi.. normal recorder hard disk yok buyüzden hrd diskli olanları bilmiyorum philips güzel gerçi onuda pek anlamıyorum ama . işimi görüyor bu alıcağımlada zaman zaman daha hızlı kayıt yapmak için bağlantı yapmak istiyorum pcyide öylesine kullanıyorum ordan kayıt yapmak disk bölmek vs daha zor benim için . anlayacağınız teyp gibi kullnıcam istediğimyerde durup kayıt alıcam . ama pcde çok zor bu işlem. umarım anlamışsınızdır
birkaç saat önce darty'nin izmir mağazasına gidip aldım (koçtaşın orada) , axess kart ile tek slip ile hallettim , yüzde 8 vade farkı ödemeye hiç niyetim yoktu açıkçası