Arkadaşlar Troy serverında 58 level Wizard char var. Ongda yeni açacağım char'a farm yapabilir miyim? item yok npc itemi var. bazı arkadaşlarım diyor yatarsın , bazıları diyor yok yatmazsın seri yaparsın.. Ne yapmalıyım yorumlarınızı almam lazım . Farm yapacağım char Chine Str Bow .. Server Konusuna gelince server Troy tamam çok eski ama server önemli değil. Önemli olan şuan sp farmda zorlanırmıyım 58 lwl wizardda? (itemi yok wizardın npc itemi.)
En kullanışlı yöntem deneme - yanılma / doğrulama olur , ben rahatlıkla yapabileceğin görüşündeyim ama 60 lvl yapıp eline 60 lvl staff ı almak daha karlı olabilir .
Bence 60 olup meteoru filan aç daha seri kasarsın. Birde Charın yan buildi bard olursa hızlı hızlı günde 10 k kasarsın.
Geri sayım sen doğduğunda başladı...Eğer(9)canlı bile olsaydın en fazla(8)kez kaçabilirdin Ölümden! Bil ki(7)Düvele sultan dahi olsan yerin(6)Mekan olacak sana.En fazla(5)Metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4)açsanda gözlerini! Bu(3)günlük dünyada Azraile(2)kat olup yalvarsanda(1)gün öleceksin! İşte, o an herşey(0)dan başlayacak.
Aynı soruyu bende sordum. Fakat benim Wizard Hakkında oldukça fazla bilgi eksikliğim var. Sizden Ricam buraya Hangi skilleri açtınız yazmanız veya ekran görüntüsü vermeniz mümkün mü ?
> Ong lar için en güçlü skiller level 60'da mı geliyor ? > Bard mı ? Cleric mi ? En fazla saldırı vermek için hangisi ?
Yeni :Intel Core2Duo e4300 (3,06 Ghz.) | Gigabyte P35C-DS3R | 2x1 Veritech (800@815) Mhz. Ram |Asus Extreme 7800 GTX (256 ram)| 500 GB Samsung SATA II | 2x120 GB Samsung Serial ATA HDD | Philips DVD RW | PSU : Epsilon FSP 750 Watt | Super Power Ucuz Kasa
Eski : Intel D930 (3,00 Ghz.) | Asus P5LD2 SE | 2x1 GB Twinmos 533 Mhz.Ram | Winfast 6600 (256 ram) | 200 Western Digital PATA | 400 GB WD SATA HDD | Philips DVD RW | PSU : FSP 400-60GN(400 Watt) | Super Power Ucuz Kasa