Kardeşlerin Savaşı bittimi? yoksa kaybolup gittimi. herşey eskisi gibi olacakmı yoksa yine aynı kalacakmı? Dante Vergil savaşı yeniden mi alevlenicek yoksa vergil düştüğü karanlıkta kaybolup mu gidicek. Serinin Devamı Yeni Nesil Konsol ve Pc Oyuncuların Merak ile Beklediği Oyun Devil May Cry 5 ile ilgili hala bir haber yok ama 5. seriyi merak ile bekleyen arkadaşlar için çok güzel bir video uploadladım ve sizinlede paylaşmak istedim. Capcom umarım vergil üstüne yaparsın bu 5. seriyi iyi seyirler [DHVideo=videos/429032-6204449f530548f190a9bce0a291a02b.flv]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante* -- 6 Mayıs 2009; 9:46:14 >
DMC 4'ün tadı hala damağımda ve deli gibi bekliyorum.Dmc 5'en en çok görmek istediğim karakter ise Vergil tabi oldukça zor nede olsa Dmc'nin ilk oyununda işini bitirmiştik ama bu yapımcılardaki hayal gücü Vergil'i bir yolunu bulup getirebilecek güçte
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 1 günü kaldı.
10 Ekim 2008, 23:25:36
quote:
Orjinalden alıntı: manhack
quote:
Orjinalden alıntı: Dante*
Benim Tahminlerime Göre Nero'yu Göremiycez Arkadaşlar DMC 5 te Bak Burayada Yazıyorum
inşallah yanılırsın dostum....ama dante ve vergil olacak muhtemelen....
ya bişi sorcam bu arada;
bu elemanların nie hepsinin saçı beyaz yaw...nero,dante,sparda,vergil....
hocam nero ile oynama isteği nedir insanlardaki? çözemiyorum zaten bir bosa devil bringer ile koyunca çeyrek canını alıyosun, önemli olan bunu dante ile yapabilmek ,
aslında spardanın hikayesini ele alsalar yada vergil tabanlı bir oyun olsa çok güzel olur bence, vergille oynayın ondan sonra nero nero diye ağlayın bi
@Dante* acaba Sparda nın kaçamaklarından birinden çıkmış olabilirmi Nero diyicemde ,şaçmalama diyiceksin, bunada şurdan ulaştım Nero yamatoyla bağ kurdu hani belki vergil-dante-nero kardeştir hesabından , ama olmayabiirde olabilirde değil mi?
nero ile oynamak istememin nedeni hiç biyerde olmayan bi ele sahip olması.hiç bi oyunda böle bişi yok.farklılık iyidir...ama dediğin gibi dante ile oynamak çok daha zevkli...adamın kombolara bitiyorum valla...
Nero'nun Sparda'nın Sülalesinden Gelebildiğinin Kanaatindeyim Ama Öyle Olsaydı Oyunda Anlardık Dante Dmc 4'te Nero'ya Sorar What İs Your Name? Nero Cevap Verir Nero You Dante Right'der Ama Sülalesinden Gelse Dante İsim Sormazdı Nero'ya Kesin Hiç Bir Bağ Yok Nero Order Of Marken Şovalyesi Emredileni Yap HeSabı
arkadaşlar herşey oyun cikinca belli olacak bu konudaki bütün yorumlari okudum ben nero ile oynamak daha cok hosuma gidiyor cünkü o kol cok güçlü :D şimdi herkez gibi bende dmc5 4 gözle bekliyorum dmc 4 süperdi 3 de oynadimama 4 daha güzeldi bence dmc5 hep beraber görecez ama ben ana karakter olarak nero olmasini istiyom ama hatirlarsaniz dmc4 sönünda danteya tel geliytordu kizlarla dişari cikiyordu gene bir şeyler var dante ile ilgili oyun bitiminde nero ile kriye konusmasi cok önemli orda ne diyorlardi tam olarak hatirlayamadim şimdi durum bundan ibaret ben vergil geri gelcegini zannetmiyorum dmc5 cikinca ben mühtemlen askerde olacam 1,5 sene var askerlige oyun sizin gibi göremeyecem :(
We Wanna Vergil Back We Wanna Vergil Back Everybody Sing We Wanna Vergil Back.
Eğer Vergil Gelirse Hikaye Çok Farklı Boyutlara Taşınabilir Düşüncesindeyim...
Oyunların 20 bölümden oluştuğunu düşünürsek Vergil da geri gelirse ki dileğim o Vergil i kullanmak Hala DMC 3 oynuyorum bu yüzden bu oyun DMC 8 E kadar gider gibime geliyor.
Şimdi Vergil Gelirse Dediğim Gibi Hikaye Farklı Boyutlara Atlar Örnek Verelim Vergil Geri Dönerse Kendinden Çok Sevdiği Kılıcı Yamato'yu Dante'den İstiycektir Tabi Kılıç Dantede oLmadığı İçinde Vergil Nerodan Zorla Almaya Çalışır Eğer Vergil Olursa Kesin Böyle Bişeyler Olabilir Düşüncelerindeyim
bu serinin ana karakteri herzaman dante oldu capcom istediği kadar danteyi yaşalandırsın isterse 500 yaşında yapsınlar yine dante favorim .aam bence dmc 5 te kesin nero var zaten vergil öldü .ha belki o dmc 3 te dante şeytanların dünyasına gidiodu mundusa yeniliodu(dmc 1 de görüldüğü üzere) o ararada vergille mundusa karşı savaşabiliriz çok düşük bir ihtimal ama inş vergil üzerinebir oyun olur :D.neronun hikayesinede 6 da devam etsinler nolcak :D az beklesin yada 7 de.6 dada taaaa şu anlatılan meşhur hikayeye spardanın kine dönsek asıl orası manyaq olurdu. ne kadar çok şey istedim demi
arkadasım virgil ölmedi ölüsünü göstermediler sadece düstü yani yasıyor olabilir.ayrıca dante ve virgil bir olursa kardesliğin güüc felan:D daha zevkli olur danteyi yönlendirmek zevkli tabiki virgilde tam bir samuray gibi kılıcı ne kullanıyor samuray kılıcı:Dbence ikisi olsa iyi olur düsman olsalar bile dmc3teki gibi b canavar vardı orda birlikte öldürmüslerdi canavarı sonra sıra birbirleriyle savaşmaya gelmisti tabi nero ile yenmistim:Dzamanı yavaslatarak :D cok zevkli olur eğer virgil gelirse adam zaten karizma :D
arkadasım virgil ölmedi ölüsünü göstermediler sadece düstü yani yasıyor olabilir.ayrıca dante ve virgil bir olursa kardesliğin güüc felan:D daha zevkli olur danteyi yönlendirmek zevkli tabiki virgilde tam bir samuray gibi kılıcı ne kullanıyor samuray kılıcı:Dbence ikisi olsa iyi olur düsman olsalar bile dmc3teki gibi b canavar vardı orda birlikte öldürmüslerdi canavarı sonra sıra birbirleriyle savaşmaya gelmisti tabi nero ile yenmistim:Dzamanı yavaslatarak :D cok zevkli olur eğer virgil gelirse adam zaten karizma :D
evet kardeş virgil ölmedi kalbimizde yaşiyor
1* Vergil Bir Yolunu bulup Ölülerin Diyarından Kaçar.. 2* Dante DMC Bürosunda oturuyordur. 3* Vergilin kaçtıgını ölmedigini ögrenir ( nede olsa kardeşi ) 4* Vergilde danteyle konuşmak istemektedir 5* Vergil ile dante bir yerde buluşurlar , sarılırlar v.s v.s sonra vergil danteye sparda olmalıyız gibi birşey soyler babasının soyundan gidecegini soyler dante bunu kabul etmez sonra vergil bir ordu kurmak ister ve başka saray yaptırır çalışmalara başlar 6* Bu sırada Nero'da gelir DMC Bürosuna Danteye soyler bu durumu 7* Vergili durdurmak istemektedirler fakat gizli sarayı bulmak ve yok etmekicin sparda'nın madalyonunu bulmaları gerekmektedir bunun icinde 2 diyardan geçmeleri gerekmektedir. Birisi Ölüler Diyarı Birisi Şeytanlar Diyarı Işte Orda oyun size 2 seçenek sunar Dante - Şeytanlar Diyarına Nero - Ölüler Diyarına ikisinden birini seçersiniz onunla oynarsiniz mesela nero ile ölüler diyarını geçtiniz ölülerin madalyonunu alıcaksınız tabi boss v.s v.s sonra oyun kısa fılımde neroyu bekliyormuş gibi film göstercek sonra danteye otomatikman geçeceksiniz onunlada şeytanların diyarını geçeceniz ve sonda şeytanın madalyonunu alcaksınız sonra kısa film le dante ve nero karşılaşcak konuşcaklar iki madalyonu bırleştirecekler sonra sparda'nın madalyonu ortaya cıkacak fakat bu madalyon'nun lanetı olacak nero bu lanetı gorecek ve ruhu madalyona gececek sonra nero yere yıgılacak dante bu olayı gorecek neroyu kontrol edecek v.s sonra madalyonu boynuna takacak ve neronun ruhu danteye gececek spardanın oglu oldugu ıcın madalyonun ozel guclerı + neronun combo ve sılahını kullanmaya başlıyacak madalyonun gucleri :
1* Belli sürelerde Yarı Sparda Olacak 2* Dante - Nero Silahları Karışımı silah olacak 3* Özel Skill Olacak Mesela Bi canavarı oldurdugunuzda bu skillde tekrar guclendirip kısa süreligine karşı canavarlara saldırtabılecez fakat bosslar hariç v.s .vs özellikler
Sonra bu dante-nero karışımı madalyonun gücüyle vergilin sarayının yerını ogrenir ve olaylar gelişir bu sırada vergilde karabüyüye merak sarmış ve spardanın ulkesıne dogru yola cıkmış biledir.
Nasıl Senaryo ? Hem Dante Hem Neroylada oynayabılceksiniz :)
Nero 1 oyunluk karaktere benzemiyor Dmc 5 de çok daha etkili bir şekilde onun ile oynayabiliriz...
Bence DMC 5'te Nero Olmaz FireLord Şöyle Söyliyim DMC 5'te Bir Sürü Süprizler Görüceğimiz Kesin
Bence Nero kesin olur yeni oyunda ama az ama çok mutlaka karşımıza çıkacak.
zaten dmc4 bittiğinden nero işte "tekrar görüşücekmiyiz" gibi bişey söyledi ki nero üstünde çok çalışılmış ve nero danteye çok benziyor bu gibi + lar bence nero nun artık mc serilerinin vazgeçilmezi olacağını gsteriyor en azından artık nero gibi bi karakterimizde var dmc5 de nero olmaz başkası olur belki daha sonraki oyunlarda nero tekrar karşımıza çıkar
vergil oldü oldü diyorsunuz hatırlarsanız 3 sonunda uçurumdan bile bile kendini atıyor.Ve düşünce orda ışıklı birşey vardi ona doğru haykırarak Koşturuyordu.Babam yapabiliyordu bende yapabilirim gibisinden bişeyler solüyordu.Vergil olmedi.
arkadaşlar vergilin DMC 3'ün sonunda Mundus'a koşup onunla şavaştığını biliyoruz.Bundan sonra DMC 1 de Vergilin beyni yıkanarak Nelo Angelo olarak karşımıza çıktığını gördük.Bu da Mundusun onu yendiği ve beynini yıkadağını açıklar.Bu cümleyi bir çok yerdde gördüm eh doğrudur heralde.Nelo Angelo'yu yendiğimizde o ruh gibi dağıldı.Ortalıktan kayboldu bence yani ölmedi.DMC 4 Nero'nun devil trigger haline geçtiğinde arkasında yamatoyu tutan Nelo Angelo olduğunu önceki konu söylemiştin Dante.DMC 4 Order of the Sword'un lideri Nero'ya "Hala Sparda'nın kanını taşıyan birisine selam vermeden geçemem"dediğini gördüm eh bunu Nero'ya söyledi bence çünkü Dante o zaman daha gelmemişti.Sonuç olarak Yamato da zaten Nero'nun arkasında Nelo Angelo belirdiğinde birleşmedi mi?.Sonra Vergil'in sözü olan "Give me more power" sözünü söylemesi bence Vergil'in geri döneceği belirtisi.Bu konu sağol Dante* sonunda artık içimdekileri söylücem .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykaos -- 16 Kasım 2008; 10:12:30 >
Ben Cok Aşırı DMC Fanıyım DMC1 , DMC2 , DMC3 VE DMC3 SPECİAL VE DMC 4 Oynadim...
Bence Neden Vergil Öldü diyorsunuz DMC 3 Special oynamış olsanız gorursunuz en sonda Vergil sparda olmak ugrunda ölülerin diyarına gidior yani olmuyor DMC 5 De böyle olabilir ;
1* Vergil Bir Yolunu bulup Ölülerin Diyarından Kaçar.. 2* Dante DMC Bürosunda oturuyordur. 3* Vergilin kaçtıgını ölmedigini ögrenir ( nede olsa kardeşi ) 4* Vergilde danteyle konuşmak istemektedir 5* Vergil ile dante bir yerde buluşurlar , sarılırlar v.s v.s sonra vergil danteye sparda olmalıyız gibi birşey soyler babasının soyundan gidecegini soyler dante bunu kabul etmez sonra vergil bir ordu kurmak ister ve başka saray yaptırır çalışmalara başlar 6* Bu sırada Nero'da gelir DMC Bürosuna Danteye soyler bu durumu 7* Vergili durdurmak istemektedirler fakat gizli sarayı bulmak ve yok etmekicin sparda'nın madalyonunu bulmaları gerekmektedir bunun icinde 2 diyardan geçmeleri gerekmektedir. Birisi Ölüler Diyarı Birisi Şeytanlar Diyarı Işte Orda oyun size 2 seçenek sunar Dante - Şeytanlar Diyarına Nero - Ölüler Diyarına ikisinden birini seçersiniz onunla oynarsiniz mesela nero ile ölüler diyarını geçtiniz ölülerin madalyonunu alıcaksınız tabi boss v.s v.s sonra oyun kısa fılımde neroyu bekliyormuş gibi film göstercek sonra danteye otomatikman geçeceksiniz onunlada şeytanların diyarını geçeceniz ve sonda şeytanın madalyonunu alcaksınız sonra kısa film le dante ve nero karşılaşcak konuşcaklar iki madalyonu bırleştirecekler sonra sparda'nın madalyonu ortaya cıkacak fakat bu madalyon'nun lanetı olacak nero bu lanetı gorecek ve ruhu madalyona gececek sonra nero yere yıgılacak dante bu olayı gorecek neroyu kontrol edecek v.s sonra madalyonu boynuna takacak ve neronun ruhu danteye gececek spardanın oglu oldugu ıcın madalyonun ozel guclerı + neronun combo ve sılahını kullanmaya başlıyacak madalyonun gucleri :
1* Belli sürelerde Yarı Sparda Olacak 2* Dante - Nero Silahları Karışımı silah olacak 3* Özel Skill Olacak Mesela Bi canavarı oldurdugunuzda bu skillde tekrar guclendirip kısa süreligine karşı canavarlara saldırtabılecez fakat bosslar hariç v.s .vs özellikler
Sonra bu dante-nero karışımı madalyonun gücüyle vergilin sarayının yerını ogrenir ve olaylar gelişir bu sırada vergilde karabüyüye merak sarmış ve spardanın ulkesıne dogru yola cıkmış biledir.
abi başdan sona okudum süper yazmişsin ben böyle olmasini cok isterdim
Nero'nun Sparda'nın Sülalesinden Gelebildiğinin Kanaatindeyim Ama Öyle Olsaydı Oyunda Anlardık Dante Dmc 4'te Nero'ya Sorar What İs Your Name? Nero Cevap Verir Nero You Dante Right'der Ama Sülalesinden Gelse Dante İsim Sormazdı Nero'ya Kesin Hiç Bir Bağ Yok Nero Order Of Marken Şovalyesi Emredileni Yap HeSabı
Belki kardeşlerdir ama Dante de bilmiyordur. Olamaz mı? Order of Marken değil o Order of the Sword yanlız.
arkadaşlar herşey oyun cikinca belli olacak bu konudaki bütün yorumlari okudum ben nero ile oynamak daha cok hosuma gidiyor cünkü o kol cok güçlü :D şimdi herkez gibi bende dmc5 4 gözle bekliyorum dmc 4 süperdi 3 de oynadimama 4 daha güzeldi bence dmc5 hep beraber görecez ama ben ana karakter olarak nero olmasini istiyom ama hatirlarsaniz dmc4 sönünda danteya tel geliytordu kizlarla dişari cikiyordu gene bir şeyler var dante ile ilgili oyun bitiminde nero ile kriye konusmasi cok önemli orda ne diyorlardi tam olarak hatirlayamadim şimdi durum bundan ibaret ben vergil geri gelcegini zannetmiyorum dmc5 cikinca ben mühtemlen askerde olacam 1,5 sene var askerlige oyun sizin gibi göremeyecem :(
Yok ya o sahnede iblislerle başedicek işte bi müşteri arıyo onlar da çıkıyor bişey yok orda oraya takılma derim.
quote:
Orjinalden alıntı: Dante*
Şimdi Vergil Gelirse Dediğim Gibi Hikaye Farklı Boyutlara Atlar Örnek Verelim Vergil Geri Dönerse Kendinden Çok Sevdiği Kılıcı Yamato'yu Dante'den İstiycektir Tabi Kılıç Dantede oLmadığı İçinde Vergil Nerodan Zorla Almaya Çalışır Eğer Vergil Olursa Kesin Böyle Bişeyler Olabilir Düşüncelerindeyim
Kılıcı istese de alamaz çünkü kılıç Nero'nun koluyla bütünleşti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelganger -- 22 Kasım 2008; 13:32:01 >
bu serinin ana karakteri herzaman dante oldu capcom istediği kadar danteyi yaşalandırsın isterse 500 yaşında yapsınlar yine dante favorim .aam bence dmc 5 te kesin nero var zaten vergil öldü .ha belki o dmc 3 te dante şeytanların dünyasına gidiodu mundusa yeniliodu(dmc 1 de görüldüğü üzere) o ararada vergille mundusa karşı savaşabiliriz çok düşük bir ihtimal ama inş vergil üzerinebir oyun olur :D.neronun hikayesinede 6 da devam etsinler nolcak :D az beklesin yada 7 de.6 dada taaaa şu anlatılan meşhur hikayeye spardanın kine dönsek asıl orası manyaq olurdu. ne kadar çok şey istedim demi
DMC3'te Dante değil Vergil Mundus'a yeniliyordu
quote:
Orjinalden alıntı: erhanbaba
Vergil yokoldu. Bilmeden konuşma DMC3'te başlıyor oyun. DMC1'de ise DMC4'ten bi öncesi anlatılıyor. Nero değil o ayrıca Dante
quote:
Orjinalden alıntı: ummu
Ben Cok Aşırı DMC Fanıyım DMC1 , DMC2 , DMC3 VE DMC3 SPECİAL VE DMC 4 Oynadim...
Bence Neden Vergil Öldü diyorsunuz DMC 3 Special oynamış olsanız gorursunuz en sonda Vergil sparda olmak ugrunda ölülerin diyarına gidior yani olmuyor DMC 5 De böyle olabilir ;
Oyunun tüm serilerini oynamışsın ama bişey bilmiyorsun daha hikâye DMC3'te balşlıyor ve DMC1'de Vergil ruh formunda yok oluyor tabi Nelo Angelo olarak. Bahsettiğin yer ölüler diyarı değil ayrıca Demon World yani İblisler Dünyası. Ve Vergil Sparda olmak uğruna gitmedi oraya Mundusla dövüşmenin eğlenceli olabileceğini düşündüğü için gitti. 2 tane kolye + Force Edge olmadan asla Sparda'nın gücüne kavuşamaz.
quote:
Orjinalden alıntı: MAJESTICA
vergil oldü oldü diyorsunuz hatırlarsanız 3 sonunda uçurumdan bile bile kendini atıyor.Ve düşünce orda ışıklı birşey vardi ona doğru haykırarak Koşturuyordu.Babam yapabiliyordu bende yapabilirim gibisinden bişeyler solüyordu.Vergil olmedi.
arkadaşlar vergilin DMC 3'ün sonunda Mundus'a koşup onunla şavaştığını biliyoruz.Bundan sonra DMC 1 de Vergilin beyni yıkanarak Nelo Angelo olarak karşımıza çıktığını gördük.Bu da Mundusun onu yendiği ve beynini yıkadağını açıklar.Bu cümleyi bir çok yerdde gördüm eh doğrudur heralde.Nelo Angelo'yu yendiğimizde o ruh gibi dağıldı.Ortalıktan kayboldu bence yani ölmedi.DMC 4 Nero'nun devil trigger haline geçtiğinde arkasında yamatoyu tutan Nelo Angelo olduğunu önceki konu söylemiştin Dante.DMC 4 Order of the Sword'un lideri Nero'ya "Hala Sparda'nın kanını taşıyan birisine selam vermeden geçemem"dediğini gördüm eh bunu Nero'ya söyledi bence çünkü Dante o zaman daha gelmemişti.Sonuç olarak Yamato da zaten Nero'nun arkasında Nelo Angelo belirdiğinde birleşmedi mi?.Sonra Vergil'in sözü olan "Give me more power" sözünü söylemesi bence Vergil'in geri döneceği belirtisi.Bu konu sağol Dante* sonunda artık içimdekileri söylücem .
Ya işte Vergil Yamato'yu kullanarak dışarı çıkmaya çalışıyordur. Ya da Vergil'ın ruhu Yamatodadır ve onn gücüyle Nelo Angelo'nunki birleşiyordur
Doppelganger bende Vergil'in ruhunun Yamato'da olduğunu kanaatindeyim.Peki Te-menin-gru yada her neyse yeryüzüne çıktığında Arkham coşup bu manzarayı yönetmek ne güzel olur diye hulyalara dalmış sonra da Vergil "Bu beni alakadar etmez" diye kesmişti.Sonra Vergil'le en son savaşımızda Vergil Dante'ye "Güç(kuvvet veya) olmadan hiç bir şeyi koruyamazsın." demişti.Peki sen elinde Sparda'nın gücüyle o Arkham'ın hulyasını gerçekleştirmeyip ne yapacaksın?Dediğin gibi Mundus'la mı savaşacaksın zaten hapsolmuş bir darbeci kralla?He belki Nero diyeceğim(ohaaa yani) korumak için falan çok saçma ve abartılı olur bence. .Bu arada da Nelo Angelo zaten beyni yıkanmış Vergil değil miydi niye ayrı ayrı güçleri olsun son cümleni anlayamadım.Gelsin şu DMC 5 de yaf.
Bir de sadece haftasonları girebiliyorum.Saygılarla
Doppelganger bende Vergil'in ruhunun Yamato'da olduğunu kanaatindeyim.Peki Te-menin-gru yada her neyse yeryüzüne çıktığında Arkham coşup bu manzarayı yönetmek ne güzel olur diye hulyalara dalmış sonra da Vergil "Bu beni alakadar etmez" diye kesmişti.Sonra Vergil'le en son savaşımızda Vergil Dante'ye "Güç(kuvvet veya) olmadan hiç bir şeyi koruyamazsın." demişti.Peki sen elinde Sparda'nın gücüyle o Arkham'ın hulyasını gerçekleştirmeyip ne yapacaksın?Dediğin gibi Mundus'la mı savaşacaksın zaten hapsolmuş bir darbeci kralla?He belki Nero diyeceğim(ohaaa yani) korumak için falan çok saçma ve abartılı olur bence. .Bu arada da Nelo Angelo zaten beyni yıkanmış Vergil değil miydi niye ayrı ayrı güçleri olsun son cümleni anlayamadım.Gelsin şu DMC 5 de yaf.
Bir de sadece haftasonları girebiliyorum.Saygılarla
Yanlış düşünüyorsun. Çünkü tam olarak bilmiyorsun. Vergil bu beni alakadar etmez fln demedi. Arkham Vergil'la Dante'yi kandırıp kolyelerini alıp Temen-ni-gru sayesinde Demon World'e gidip kolyeleri Forde Edge'le birleştirip Sparda'nın gücüne sahip olmak istedi ve bunu başardı da sonra Dante'yle Vergil Arkham/Sparda'yı yendi. Neden dersen Arkham Sparda'nın 4/1'ine kadar sahipti çünkü.(Tam olarak bilmiyorum ama öyle düşünüyorum) Çünkü dikkat edersen Vergil sen Sparda'nın gücünü kontrol edemezsin demişti. Yani burdan da anlaşılacağı gibi Sparda'nın tam gücüne sahip olabilmek için Sparda'nın kanına sahip olmak gerekir. Arkham gibi düzenbazlar Sparda'nın gücüne kavuşmaya kalkarlarsa o gücün altında ezilir başka birşeye dönüşür. Arkham da çok farklı iğrenç alâkasız birşeye dönüşmüştü zaten. ''Peki sen elinde Sparda'nın gücüyle o Arkham'ın hulyasını gerçekleştirmeyip ne yapacaksın?'' Bu cümlene de şöyle cevap veriym: Vergil Dante'ye yenilmişti zaten ve köprüden aşağı düşmüştü ee elinde Forde Edge'le Dante'nin annesinin kolyesi de yoktu yani Sparda'nın gücüne sahip olamazdı. ''Dediğin gibi Mundus'la mı savaşacaksın zaten hapsolmuş bir darbeci kralla?'' Bunu ben demiyorum Vergil diyor ve savaşıyor sonra da beyni yıkanıyor ve Nelo Angelo oluyor. Mundus hapsolmuş bir darbeci kral değil Karanlığın Prensi yani kötü prens işte. Tmm Mundus Sparda tarafından hapsedildi ama Mundus çok çok güçlü. Sparda'nın gücü olmadan Mundus'u kimse yenemez. Bu yüzden Vergil yenildi zaten. ''He belki Nero diyeceğim(ohaaa yani) korumak için falan çok saçma ve abartılı olur bence. '' Burdan bişey anlamadım ''Bu arada da Nelo Angelo zaten beyni yıkanmış Vergil değil miydi niye ayrı ayrı güçleri olsun son cümleni anlayamadım.'' Hayır Nelo Angelo yine Vergil ama beyni yıkandığı için tam olarak Vergil değil hatta Vergil'ın gelişmişi Ama Vergil kadar hızlı değil. Bi de son cümlem derken hangisini kastediyorsun? Edit: Ya da Vergil'ın ruhu Yamatodadır ve onn gücüyle Nelo Angelo'nunki birleşiyordur bunu kastediyorsan eğer şöyle demek istedim Vergil'ın ruhu Yamatodadır ve Nelo Angelo hala aynı kalmıştır ve Nero'nun gücüyle birleşiyordur demek istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelganger -- 23 Kasım 2008; 14:03:24 >
Yeni Nesil Konsol Ve Pc Oyuncularının Merakla Beklediği Oyun Devil May Cry 5'için Capcom Kolları Sıvadı Oyun İçin Şu An Hiç Bir İp Ucu Bile Vermeyen Capcom Firması Oyun Hakkındaki Bilgileri Sır Gibi Saklamaktadır. Arkadaşlar 1 Önceki Konumu Gereksiz Postlar Nedeniyle Kapattırdım. Konumuz Tekrardan Açılmıştır Hayırlı Olsun Arkadaşlar Yaratıcı Olalım Öteki Konu Gibi Uçmasın Bu Konuda
Ben bu konunun devamı için tekrardan konu açmıştım 3 gün banlanmıştım