Üstad sınırlı bütce ile güzel sistem topalmışsın. fakat şu dvd yazıcısına takıldım açıkcası :) Benim laptopun yazıcısında lightscribe war fakat 2 senedir 1 kere bile 1 cd yazmadım.İhtiyaç meselesi tabi. Birde pek fark olmasada "Lg" cd seçmiyor diyorlar bi göz önünde bulundur derim. Kutusuz modellerin fiyatı biraz daha uygun ayrıca ;) Şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullan..
e4600 e bu saatten sonra para verilmez. Bütçe belirtin kuvvetle muhtemel aynı fiyata daha iyi sistem önerisi olacaktır.
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
Kingston 2GB 667 MHZ yerine 800 MHZ HyperX RAM olabilir bence(Kingston) ayrıca kasanızıda yazmamışsınız. ona göre bir powersupply tavsiyesi yapılabilir. geri kalan parçalarınız ise gayet güzel
hocam çok teşekkürler ayrıca sen bu fiyatları nerden aldın hiçbir yerde böyle fiyat yok hepsinde enaz 5 - 10 usd fark var bana göre bu daha güzel geldi ama bununla şimdi oyunları oynarmıyım ve ayrıca ilerde biraz yükseltmek istersem bir iki parçayı değiştirip yükseltebilirmiyim
arkadaşlar bu sisteme CORE 2 DUO INTEL-E7200 C2D bunun yerine INTEL CORE 2 DUO E6300 bunu kullansam nasıl olur yine de güzel bi sistem olurmu istediğim her oyunu oynarmıyım