Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
2000 YTL'LİK BUZDOLABI ÖNERİSİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> 2000 YTL'LİK BUZDOLABI ÖNERİSİ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hidrojen

8 Ekim 2008; 10:30:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bir hafta içerisinde emektar (21 senelik Arçelik ) buzdolabımı değiştirmek istiyorum 2000-2100 ytl civarındaki buzdolabı tavsiyelerinizi bekliyorum aklımdan bu geçiyor http://www.hepsiburada.com/sharp-sjpt69rbe-no-frost-plasma-buzdolabi-bej/productDetails.aspx?categoryid=22154&productid=mtshsjpt69rbe ama Bileciğin bir ilçesinde oturuyorum ve burda sharp servisi yok diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojen -- 9 Ekim 2008; 8:33:29 >

taşkafa

8 Ekim 2008; 18:23:31 

SHARP ARTIK SAHİPSİZ DEGİL...Daha önce Teknosa getirip satıyordu...Sonra devamı gelmedi..Bir hafta önce güzel bir haber okudum... SHARP TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRLÜGÜ ÖZGÖRKEY GURUBUNA VERİLMİŞ...Beş yıldır görüşülüyormuş...Anlaşma saglanmış...Bu gurup Ege bölgesindeki COCA COLANIN TEK YETKİLİ DAGITICISI İDİ....Coca Cola ile yolları ayrıldı biliyorum...Büyük ve güçlü bir gurup...Bundan sonra SHARP ÇOK DAHA FAZLA ARANAN marka olacak..Bilenler biliyor ve ısrarla arıyolar... Hayırlısı olsun...Saygıalrımla..

HİLE İLE İŞ GÖREN MİHNET İLE CAN VERİR,

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
1915-Turk

8 Ekim 2008; 22:40:40 

İstanbuldayım Sharp'ın bu modelini nerde bulabilirim , SHARP SJ PT69.

Doğubank'a kadar gidemem tabi.

4LiFeStyLe

8 Ekim 2008; 22:50:19 

Arçelik iyi dayanmış Bochun serisi KIS38A40 NE yi öneririm

budak_1903

8 Ekim 2008; 23:32:45 

istanbul'da beyaz eşya satan birçok spotçuda vardır.uzaklara gitmeyin ama doğubank değilde karşısında altınhan var orada daha uygun fiyata bulursunuz.ben 1690 ytl 6 taksit sj-pt69 aldım

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
hidrojen

9 Ekim 2008; 16:22:35 

Bahsettiğim ürünü alan kullanan varmı ayrıca koku yapmayan iç hacmi geniş 2000-2100 ytl lik bi ürün arıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: 4LiFeStyLe

Bu ürünün bi linki varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojen -- 9 Ekim 2008; 16:21:11 >

4LiFeStyLe

9 Ekim 2008; 16:39:53 

quote:

Orjinalden alıntı: hidrojen

Bahsettiğim ürünü alan kullanan varmı ayrıca koku yapmayan iç hacmi geniş 2000-2100 ytl lik bi ürün arıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: 4LiFeStyLe

Bu ürünün bi linki varmı

Buyur http://www.ucuzu.com/buzdolabi-derin-dondurucu-c3168/bosch-kis-38a40-ne-p12873575.html

hidrojen

9 Ekim 2008; 16:57:11 

Yanlış anlamadıysam bu ürün sadece derin dondurucu ben no-frost A enersi sınıfı bi buzdolabı arıyorum yukarıdada belirttim koku problemi olmaması ve iç hacmi geniş (500 lt civarı makbuldür) tercihlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojen -- 10 Ekim 2008; 10:27:47 >

hidrojen

10 Ekim 2008; 12:17:20 

hala doğru dürüst bi öneri gelmedi kafam iyice karıştı internetteki seceneklere bakarken

sunrise45

10 Ekim 2008; 23:06:47 

WHIRLPOOL-ARC 8140 KOMBİ TİPİ tavsiye ederim.

hidrojen

17 Ekim 2008; 9:35:46 

Hala buzdolabını almadım bu buzdolabını kullanan varmı?Önerirmisiniz http://www.hepsiburada.com/sharp-sjpt69rbe-no-frost-plasma-buzdolabi-bej/productDetails.aspx?categoryid=22154&productid=mtshsjpt69rbe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojen -- 17 Ekim 2008; 9:35:50 >

budak_1903

17 Ekim 2008; 11:36:27 

evet ben kullanıyorum bu buzdolabını yaklaşık 2 ay oldu çok memnunum.özellikle çok sesiz bir dolap,koku yapma problemi yok.koyduğunuz ürünler uzun süre sağlıklı bir biçimde saklanıyor.içi çok geniş raf sayısı 3 adet ama raflar çok geniş,en kullanışlı yeri ise kapısındaki gözler ve raflar, raflara rahatlıkla 2,5lt kola şisesi sığıyor.derin dondurucu kısmı oldukça büyük,buzmatik kullanışlı yapılmış ihtiyacınız yoksa sökebilirsiniz.ben ürünü 1690ytl 6 taksit aldım.
-ancak almadan önce koyacağınız yerin geniş olması lazım yoksa problem çıkarabilir.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> 2000 YTL'LİK BUZDOLABI ÖNERİSİ Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: sunumaX Standı
SunumaX ile web sitelerimizi nasıl canlandıracağımızı ve gelen ziyaretçileri kaçırmıyacağımız hakkında bilgi ediniyoruz.