SHARP ARTIK SAHİPSİZ DEGİL...Daha önce Teknosa getirip satıyordu...Sonra devamı gelmedi..Bir hafta önce güzel bir haber okudum... SHARP TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRLÜGÜ ÖZGÖRKEY GURUBUNA VERİLMİŞ...Beş yıldır görüşülüyormuş...Anlaşma saglanmış...Bu gurup Ege bölgesindeki COCA COLANIN TEK YETKİLİ DAGITICISI İDİ....Coca Cola ile yolları ayrıldı biliyorum...Büyük ve güçlü bir gurup...Bundan sonra SHARP ÇOK DAHA FAZLA ARANAN marka olacak..Bilenler biliyor ve ısrarla arıyolar... Hayırlısı olsun...Saygıalrımla..
istanbul'da beyaz eşya satan birçok spotçuda vardır.uzaklara gitmeyin ama doğubank değilde karşısında altınhan var orada daha uygun fiyata bulursunuz.ben 1690 ytl 6 taksit sj-pt69 aldım
Yanlış anlamadıysam bu ürün sadece derin dondurucu ben no-frost A enersi sınıfı bi buzdolabı arıyorum yukarıdada belirttim koku problemi olmaması ve iç hacmi geniş (500 lt civarı makbuldür) tercihlidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojen -- 10 Ekim 2008; 10:27:47 >
evet ben kullanıyorum bu buzdolabını yaklaşık 2 ay oldu çok memnunum.özellikle çok sesiz bir dolap,koku yapma problemi yok.koyduğunuz ürünler uzun süre sağlıklı bir biçimde saklanıyor.içi çok geniş raf sayısı 3 adet ama raflar çok geniş,en kullanışlı yeri ise kapısındaki gözler ve raflar, raflara rahatlıkla 2,5lt kola şisesi sığıyor.derin dondurucu kısmı oldukça büyük,buzmatik kullanışlı yapılmış ihtiyacınız yoksa sökebilirsiniz.ben ürünü 1690ytl 6 taksit aldım. -ancak almadan önce koyacağınız yerin geniş olması lazım yoksa problem çıkarabilir.