sn bazlı dediğin konuştuğun sn ye göreyse iyi bir seçim olabilir... fakat yazdığın cümlelerden şimdiki kullandığın hattı (vodafone u tercih etmiyorum demişsin) bile anlayamadım... ne yapmak istediğini tam yazarsan ona göre yorum yapabiliriz...
VODAFONE 2.HATTIM aynı anda kullanıyorum 2 telefonla. önceliğim turkcell o da faturalı diye duruyor hep. o sebeple sordum daha iyi görünüyor bu durumda
İletmiş olduğunuz mailinize istinaden ,yapılan kontrollerde 0542 ********* numaralı hattınıza ait tarife değişikliğ işleminizin 08/10/2008 tarihinde Müşteri Hizmetlerimiz tarafından talebiniz doğrultusunda gerçekleştirildiği görülmüştür.Yeni aboneli paketinizden 22/10/2008 tarihi itibariyle yararlanmaya başlayabilirsiniz.
22/10/2008 tarihinde devrede olacak olan yeni abonelik paketine ait ücret bilgileri ekte tarafınıza sunulmuştur.
Aylık Sabit Ücret : 0 YTL Vodafone : 0,30 YTL/dk Diğer GSM Operatörleri : 0,30 YTL/dk Sabit Telefon : 0,30 YTL/dk Yurtiçi SMS : 0,19YTL/adet Yurtdışı SMS : 0,29 YTL/adet
Fiyatlara KDV(%18) dahil, ÖİV(%25) hariçtir.
* Abonenin fatura dönemi içerisinde en az vergiler hariç 10,17 YTL'lik (14,54 YTL KDV,ÖİV dahil) ses, data, GPRS, SMS yada MMS temel servislerinden kullanım yapması gerekmektedir.
**Vodafone olarak belirtilen aramalar yurt içindeki Vodafone aramaları için geçerlidir.
Ayrıca hattınız ile ilgili paket değişikliği işleminizi Self Servis kanalları ile yapabileceğinizi de belirtmek isteriz.
Self Servis kanalları ile işlem yapabilmeniz için, hizmet şifrenize sahip olmanız yeterli olacaktır. Self Servis ( Hizmet Şifresi ) şifrenizi temin etmek istemeniz durumunda, telefonunuzun mesaj bölümüne SIFRE yazarak 7048'e SMS (kısa mesaj) göndermeniz gerekmektedir.
Söz konusu linkte yer alan "Bu servisi kullanmak için tıkla." bölümünü tercih etmeniz ve ilgili ekrana 10 haneli GSM numaranızı ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Giriş gerçekleştirdikten sonra çıkan ekrandan paket değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
* 7048 servisini arama ücreti : Faturalı hatlarımızda dakikası 0,071 YTL , Vodafone Ön Ödemeli Hatlarımızda ise 71 saniye'de 1 kontördür. 7048 SMS ücreti: Kullanılan tarifenin 1 adet SMS gönderim ücreti kadardır.
Mevcut durum itibariyle yeni paket değişikliği talebinizin gerçekleştirilebilmesi için, son paket değişikliği tarihinizden itibaren 30 gün süre geçmesi gerektiği bilgisini paylaşmak isteriz.
Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
zaten doğru düzgün kullanmadan en az bu ay o da 25 ytl geldi böyle olursa o fiyata kadar en azından kullanmış olurum dedim zaten turkcelle geçecem bende yada iptal edicem gidicek
şu blackberry de gelsin de vodafone getirecekmiş sadece
14 Ekim 2008; 20:46:29
benim için vodafone bitti artık. vodafone kampanya bile yapmayı bilmeyen saçma sapan bi operatör.