İkinci el mesajı:589
Katılım zamanı: 24 Ekim 2006; Şehir: Ankara Durum: Forumda
8 Ekim 2008; 9:20:48
I RIVER CLIX2 - 4 GB
arkadaşlar aşağı yukarı 2 ay kadar önce almış olduğum iriver clix 2 4 gb'ımı 180 YTL'ye satmak istiyorum.
Özellikleri ve nasıl bir alet olduğu aşağıdaki topicte mevcut. Bilenler bilir, bilmeyenler için kısaca eğer ses ve müzkte kalite arıyorsanız, alet budur.
Zaten hiç bir şikayetim yok. Benimki biraz teknoloji merakı bu yüzden de ipod touch aldım. Bu yüzden irivr boşe çıktı.
Alet sıfır ayarında ekran filmini çıkarmadım, kullanmadığım zamanlarda sürekli yumuşak bir cep telefonu kılıfı içinde çantada taşıdım, tüm aksesuarları kutusunda kulaklığı sadece bir sefer poşetinden çıkardım, 3 -5 dk dinledim tekrar poşetine kaldırdım. Full kutulu yurtdışı aldıım
Aletin yanında ayrıca aşağıda resmini verdiğim kendi orjinal hoparlörünü de vereceğim. Normlade hoparlör ile beraber satılmıyor, sadece hoparlörün 30-40 dolar gibi bir fiyatıda var diye hatırlıyorum.
Kendi resmini koymuyorum çünkü dediğim gibi sıfır ayarında
hem hoparlör, hem iriver clix 2 full kutulu ve sıfır ayarında, hoparlör sadece bir kere çalışıyor mu diye çalıştırdım ilk aldığımda.
İlgilenen arkadaşlar için sıfır ile arasında hiç bir fark yok.
Aşağıya cep telefonu ile sabaha karşı çektiğim resimleri koyuyorum. Gece çekimi olunca iyi çıkmamış ama...
Takas yok arkadaşlar
Selamlar Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 8 Ekim 2008; 16:30:55 >