+8 bastıgımdada pazara koymamıstım ki bu ıtemi :) aklımda DreadShield+8 basarsam kullanmak vardi nitekim ds+8 de bastım kullanıyordum ...Daha sonra takastan gelen chıtın bow u da +8 e atınca bi +9 denemesi yapayım dedim , stone priestın uzerindeydi aklımda stone basmak yoktu her ıhtımale karsı up sansı artsın onden onu denerim fikriyle yanıma aldım hatta basmadan once stone mu cb mi diye cok dusundum cb yi koydum son anda vazgectim +8 stone u onden attım +9 oldu belkide diğerlerini atsaydım onlari basacaktım :) diğer ıtemler bir sonraki denemeyi bekleyecekler satılmazlarsa :) Ds yi +7 yaptıgımda Stone Splitter +8 di dedim bunun yanına +8 Ds yakısır sansa Ds+8 de bastık eeee şimdi StoneSplitter+9 oldu onunda yanına sonuc olarak +9 Ds yakısır ya ıtemleri satacaz yada yanına Ds+9 basmaya calısacaz :) sonuc olarak ortaya herkeste olmayacak ve güzel bir priest silahı cıktı 136 ap ve 8 str guzel bir oran tek ek club a göre iyi bir ap verir ve kalkanda taktıgını dusunursen 80 lvl bi priest bunlari kullandıgında karsısında 180-190 ap'lik hb+9 olan adami bile hacamat edermiş gibime geliyor denemek lazım :)))
quote:
Orjinalden alıntı: BestM
+9 stone splitter garanti nasıl olsa satılmıyo dedin denedin +9 a geçti dimi:)