ya arkadaşlar samsung d880 telefonumun şarjı en fazla akşama kadar gidiyor 1 tam gün bile değil.acaba benim telefonumda mı bir sorun var yoksa çift hatlı olduğu için mi,herkesinki mi böyle?
HP DV2899ET(core 2 duo T8100 2.4ghz,3gb DDR2 ram,250gb HDD,nvidia geforce 8400M GS 1024mb,14.1" wxga),Nikon D200 DSLR,Nikon Nikkor 18-70 mm DX,Sigma 70-300 mm APO DG Macro,iPhone 8GB,Motorola V8,Nokia 8910,Nokai 8850,Nokia E65
ya arkadaşlar samsung d880 telefonumun şarjı en fazla akşama kadar gidiyor 1 tam gün bile değil.acaba benim telefonumda mı bir sorun var yoksa çift hatlı olduğu için mi,herkesinki mi böyle?
ekran parlaklığını biraz kısarak denemni tavsiye ederim
ekran parlaklığı en yüksek seviyede ortalama 4 gün kullanıyorum ve 2 hattımda da konuşma ve sms yoğunluğu fazladır..çok memnunum yani..
Hiç kapatmazsam günlük max 15-20 dakika konuşma ile en fazla 48 saat gidiyor. Şöyle yüksek kapasiteli bir pili olsa da alsam diyorum ama günlük 15-20dk kullanımla en az 4 gun gidecek bir pil yok sanırım.
Avea + Turkcell, avea sinyal çok zayıf genelde 0-1 cızık, günde yaklaşık 5-10 dk konuşma, başka bi şey yok, kamerası kötü kullanmıyorum = 5-7 gün sürüyor. pil sorunum yok