Giriş
8 Ekim 2008; 7:35:15
Hızlıal sitesinde KDV dahil 1381 YTL ye satılıyor. Almayı düşünenlere duyurulur.
_____________________________Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
9 Ekim 2008; 14:40:55
almak isteyenler alabilir tabi ama ben o paraya canon 40d alırım forumda bir arkadaş spotunu da 950ye satıyordu sanırım... pek uygun değil bence fiyat...
_____________________________ Eleştirilerinizi bekliyorum :) http://www.fotokritik.com/kullanici/sugarboy/portfolyo тяαвzσηѕρσя
9 Ekim 2008; 17:03:07
quote: Orjinalden alıntı: sugarboy almak isteyenler alabilir tabi ama ben o paraya canon 40d alırım forumda bir arkadaş spotunu da 950ye satıyordu sanırım... pek uygun değil bence fiyat... hmm
10 Ekim 2008; 19:39:40
Henüz alınması yanlış bence Pro makinelerde son 2 aydır aşırı derecede indirim başladı bi süre daha beklenmeli bende öle yapıorum şuanda..
10 Ekim 2008; 20:52:34
Döviz yükselirken mi bekleyeceksin. İyi beklemeler...
_____________________________Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
10 Ekim 2008; 21:36:19
Abd'den getirtme fırsatı varsa bence buradan bu fiyata almak akıl karı değil açıkçası. Ben 580$ a buldum. Ay sonu getirtmeyi planlıyorum.
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil
Mesaja değerlendir
Mesajımı DH blog sayfama ekle