Sıfır veya ikinci el farketmez (yeterki Türkiye de geçerli 1 yıldan fazla garantisi olsun)
İşlemci minimum T7500, P8000 ve T9000 serisi tabiki tercih Maksimum 14.1 ekran (wide olmasa da olur) Tercihen business sınıfı (magnezyum veya benzeri bir alaşım kasa) En az 3.5 saat batarya ömrü Maksimum 2.6-2.7 kg civarı En az 2gb ram HDD 80 bile olabilir pek önemli değil Ekran kartı tercihen harici ve en az HD2400 veya geforce 8400 ve üzeri.
Şu an kullandığım laptoplar Compaq evo n620c (14.1") ve IBM thinkpad T60 (15"), bana bu makineleri aratmayacak birşeyler teklif edebilirseniz çok sevinirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
İkinci el mesajı:260
Katılım zamanı: 5 Mart 2007; Şehir: Konya Durum: Forumda değil
8 Ekim 2008; 11:16:24
merhaba Türkiye garantili 16 ay daha garantisi var ASUS G1S - şu anda oynatmadığı bir oyun çalıştırmadığı bir program yoktur, hemde high kalitede...araştırabilirsiniz... Buradan bakabilirsiniz http://forum.donanimhaber.com/m_26701000/tm.htm
>>Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım<< Sattıklarım: Emevi(AD-41 Kulaklık), casberg(N73 ME Full Kasa + Batarya), vgulgec, Xyria(Sennheiser PX100), Cepix(Altec Lansing FX5051), xkumral(Nokia N73 ME), MsK_61(Logitech X-230), _KilleR_(N95 8GB), kirmance_zane(İphone Dock), By MeLKoR(Airties Rt-205) Aldıklarım: DrynhwyL(Sennheiser cx300), _KilleR_(İphone) Olumsuzlar: macit_e(Alacağım dediği cihazı almaktan vazgeçti telefonlarıma cevap vermedi), sky__walker(Cihazını Rezerve ettirmediğim halde, bana rezerve ettirdin dedi ve kendi olumsuz listesine ekledi)
Kardeş makinen donanım olarak iyide hem ekran ve makine benim istediğimden büyük hem de ağırlık fazla.... Senin makineyi de birileri alsın artık ya, canavar gibi makine veriyo arkadaş 1350 liraya hem de dolar kuru buralardayken....
İkinci el mesajı:30
Katılım zamanı: 11 Mayıs 2007; Şehir: İstanbul,Kadıköy Durum: Forumda değil
8 Ekim 2008; 12:26:28
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk
merhaba Türkiye garantili 16 ay daha garantisi var ASUS G1S - şu anda oynatmadığı bir oyun çalıştırmadığı bir program yoktur, hemde high kalitede...araştırabilirsiniz... Buradan bakabilirsiniz http://forum.donanimhaber.com/m_26701000/tm.htm
dostum yemin ediyorum ilk sen geldin aklıma zaten g1s satan bi arkadas var demek için girdim konuya ama sen zaten girmişsin hayırlısı olur inşaallah