Öncelikle merhabalar.80 lvl mage almış bulunmaktayım.Staff ve iç item önerilerinizi ekonomikten pahalıya kadar alabilirmiyim.Birde en çok verimi hangi elemental de alırım fire mı ice mı light mı?Şimdiden teşekkürler...
80lwlde her skil seçimi güzel mage için ama en güzeli lr ve fr fr olursan bufsuz wsde alan asas bp olmaz seni çook çook x-treme itemleri ve playerligi olması lazım eğer fr olursan şöyle yap
rol<dual fr +7hell blood<+8elixir<+8hell blood ske belt<glass belt<iron belt +1 +2 ep<iron neck +1dual wse<+1dual sse=+1dual lich king's pride
Hmm öncelikle hayırlı olsun diyelim.Mage bu oyunda benim ilk göz ağrımdır magelerlede hep iyi anlaşmışımdır oyunda
En iyi verim demişsin ama amaca göre değişir.Adam almak istiyorsan cz de tabiki o zaman flame.Hele birde dual rof iron set ve +8 elixir aldınmı süper olur.Altta ismim yazsın adam alim diyosan o zaman flame.İtemları biraz abartılı söyledim ama flame ring, rol, +2 yada +1 e.p, agate earring +1, +2, +8 crimson yada shell setide çektinmi ver elini cz.
Parti adamı olayım aşağıda ismim yazmasada olur diyosan o zaman kesinlikle ice mage.Ben partimde en az 1 tane ice mage görmek isterim 80 lvl çünkü freezing distance rakip partydeki priestleri etkisiz hale getirmek için süper bir skill harika birşey.Tabi tüm partiyi dondurmasıda ayrı bir güzellik.Tam bir party adamı.