slm arkadaşlar ne yaparsam yapıyım,görüntü alamıyorum lcd tv den..( onceden görüntü aldığım aldıgım halde)
1. 32 LC 52 lcd tv im var.Kaliteli birde HDMI kablo aldım ve bunu DVI cıkısı olan pc me bagladım.gayet guzel goruntu aldım. sonra ne olduysa oldu, ekranda "sınyal yok" yazısı gormeye basladım.
3.Nvidia kontrol panelınden benım lg lcd tv mı goruyor.fakat clone yaptıgımda tvde goruntu alamıyorum hdmı gırısınden.
4.hdmı kablom bozuk degıl( baska kablo alıp denedım sonuc aynı)
5.wındow lg tv donanım bulundu,yazılım yükledi yazısı yazmadı sorun burdan olabilirmi? tek düşündüğüm şey bu ama onuda çözmenin yolunu bulamadım:(, pc lcd tvyi görüyor fakat sinyal yok,çıldırmak üzereyim. zaten tvyi bu amaç için aldım-pc ye bağlamak için. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. belki benim gibi aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar vardır.Şimdiden yardım etmeye çalısan herkese tesekkurler..
Ayrıca clone modundan ziyade görüntüyü sadece tv'ye yönlendirisen daha iyi olur. Ve bu sırada ayarlayacağın çözünürlük tv'nin kullanım kılavuzunda belirtilen "pc sinyal algılama" değerlerinden biri olmalı.
Donanım bulundu şeklinde bir mesaj normalde çıkmıyor zaten. Oraya takılmana gerek yok.