Giriş | |
|
|
|
8 Ekim 2008; 3:17:34
|
|
|
hayatta indirmem bak kesin indirmek zorunludur
|
|
|
8 Ekim 2008; 3:17:56
|
|
|
İçinden kötü birşey çıkmasın. Official da yayımlanmadan indirmeyin derim.
"Bu memleket, Dünyanın beklemediği, Asla Ümit Etmediği bir Müstesna Mevcudiyetin Yüksek Tecellisine, Sahne oldu.Bu Sahne En aşağı, 7 Bin senelik bir Türk Beşiğidir. Beşik Tabiatın Rüzgarlarıyla Sallandı;Beşiğin içindeki Çocuk, Tabiatın Yağmurlarıyla Yıkandı, O Çocuk Tabiatın Şimşeklerinden, Yıldırımlarından, Kasırgalarından evvela Korkar gibi oldu;sonra Onlara alıştı;Onları Tabiatın Babası tanıdı, Onların oğlu oldu.Bir gün O tabiat çocuğu ,Tabiat Oldu;Şimşek, Yıldırım, Güneş oldu; Türk Oldu. TÜRK BUDUR: YILDIRIMDIR, KASIRGADIR, DÜNYAYI AYDINLATAN GÜNEŞTİR." M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
8 Ekim 2008; 3:18:21
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Satriykon hayatta indirmem bak kesin indirmek zorunludur iyimisin @kachar arkadasim burda ortalama 4 senedir takılıyorum hiç bir zaman virüslü vs.. link koymadım bir paylasim yapıyoruz burnumuzdan getiriyorsunuz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 8 Ekim 2008; 3:14:57 >
|
|
|
8 Ekim 2008; 3:23:28
|
|
|
Asla sana karşı bir kastım yok sadece alıntı yaptıgın forumdaki adamlardan kaynaklı bir sorun olabilir dedim.
"Bu memleket, Dünyanın beklemediği, Asla Ümit Etmediği bir Müstesna Mevcudiyetin Yüksek Tecellisine, Sahne oldu.Bu Sahne En aşağı, 7 Bin senelik bir Türk Beşiğidir. Beşik Tabiatın Rüzgarlarıyla Sallandı;Beşiğin içindeki Çocuk, Tabiatın Yağmurlarıyla Yıkandı, O Çocuk Tabiatın Şimşeklerinden, Yıldırımlarından, Kasırgalarından evvela Korkar gibi oldu;sonra Onlara alıştı;Onları Tabiatın Babası tanıdı, Onların oğlu oldu.Bir gün O tabiat çocuğu ,Tabiat Oldu;Şimşek, Yıldırım, Güneş oldu; Türk Oldu. TÜRK BUDUR: YILDIRIMDIR, KASIRGADIR, DÜNYAYI AYDINLATAN GÜNEŞTİR." M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
8 Ekim 2008; 3:23:58
|
|
|
431 mb sabaha anca iner hele bide şimdi herkez hücum edecek link e öğle nide bulur bunun inmesi tabi site cökmesse
|
|
8 Ekim 2008; 3:24:17
|
|
|
1705 mi geldi bunu indirince nereye atıcaz
|
|
|
8 Ekim 2008; 3:26:04
|
|
|
alıntı yaptığım forum yok nerden çıkardın..Guncellemelere bakarsan başka topicim var ingilizce forumda bugün gözüme carptı buraya aktardım orayıda hep takip ediyordum yeni konu açılınca yazdım zaten..Güvenmeyen indirmesin ne diyim @Satriykon Yeni gelecek genişleme paketinin Beta sürümü bu 2-3 hafta kalıcak piyasada..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 8 Ekim 2008; 3:22:09 >
|
|
|
8 Ekim 2008; 3:28:58
|
|
|
beta yi indirip kurduktan sonra farklı bir oyun gibimi olacak yoksa mevcut dosyalaramı eklenecek?
|
|
|
8 Ekim 2008; 3:29:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Bugraloji alıntı yaptığım forum yok nerden çıkardın..Guncellemelere bakarsan başka topicim var ingilizce forumda bugün gözüme carptı buraya aktardım orayıda hep takip ediyordum yeni konu açılınca yazdım zaten..Güvenmeyen indirmesin ne diyim @Satriykon Yeni gelecek genişleme paketinin Beta sürümü bu 2-3 hafta kalıcak piyasada.. ozaman niye indiriyomki ben +70 im indirmek zorunlumu
|
|
|
8 Ekim 2008; 3:30:19
|
|
|
Az kaldı iniyor ..
|
|
8 Ekim 2008; 3:32:46
|
|
|
arkadaşlar bu k.o harici başka bir k.o beta yani bunu indirip kurduğunuzda 2 tane k.o olacak 1 orjinal oynadığımız diğeri beta oyun yani bunu şuan indirmenize gerek yok eğer ben oyunun yeni halini görecem filan diyorsanız indirin oynayım ama 2-3 hafta sonra tekrar kapanacak bu usko ya eklenecek yani tekrardan indireceksiniz kotalı iseniz tavsiye etmem bide pre yoksa hiç indirmeyin.
|
|
8 Ekim 2008; 3:32:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: _DefeatMe_ beta yi indirip kurduktan sonra farklı bir oyun gibimi olacak yoksa mevcut dosyalaramı eklenecek? farklı oyun gibi olcak @Satriykon indirmek zorunlu değil arkadaşım ister indir ister indirme Ps : %35 daha inmio meret :D
|
|
|
8 Ekim 2008; 3:36:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Bugraloji quote:
Orjinalden alıntı: _DefeatMe_ beta yi indirip kurduktan sonra farklı bir oyun gibimi olacak yoksa mevcut dosyalaramı eklenecek? farklı oyun gibi olcak @Satriykon indirmek zorunlu değil arkadaşım ister indir ister indirme Ps : %35 daha inmio meret :D ne kızıyon ufacık çoçuğa %20
|
|
|
8 Ekim 2008; 3:42:45
|
|
|
yükleyip kuranlar oyuna girdiler pff ben daha %40 lardayım :S
|
|
|
8 Ekim 2008; 3:45:04