Eğer ekran kartınızın yerine yeni bir ekran kartı düşünüyorsanız paranızı söyleyinde ona göre tavsiyede bulunalım demiş arkadaş.
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
Doğal olarak mantıklı seçim en hızlısını istiyorsan HD4870x2 çünkü hem en hızlı hemde GTX280 den ucuz. GTX280 almanın bir anlamı yok yani. Eğer ki biraz daha yavaş olsada olur az daha az para ödeyeyim dersen HD4870 alacaksın. Çünkü GTX260 dan daha hızlı ama GTX260 dan daha ucuz
Yok biraz daha ucuz olsun performansdan biraz daha ödün vericem diyorsan o zaman da HD4850 alacaksın. Çünkü en ucuzu o ve gayet iyi bir karttır...
Diğer düşünmen gereken konu kartın sorunsuz olması... Her zaman iyi bir kart en performanslı olan değil en sorunsuz olanıdır... ATI lerde sorunlu kartın eline geçme ihtimali Nvidia lara göre daha yüksek...
İşim garanti olsun ben sorun yaşamak istemiyorum diyor isen Nvidia lara bakacaksın çünkü ATI ler de sorun yaşama şansın yüksek... Sanırım bir ben sorun yaşamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menow -- 8 Ekim 2008; 17:51:01 >
arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır cevap yazmadım. benim istediğim sürücüsünü güncellemek istiyorum. yeni bir kart almak değil,yardımlarınızı bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_white1985 -- 11 Ekim 2008; 14:54:56 >