Turkcell Bedava Yeni çıkan Telefonlar ve Binlerce Kontör Dağıtıyor Cebit Fuarında! arkadaşlar bursadan cebit fuarına gezmeye gittim gittiğime değdi wallahi. Turkcell olmasan ne olacak halimiz Herkesin gitmesini şiddetle tavsiye ediyorum süper hediyeler veriyorlar yarışmalarda kazandığım hediyeler bunlar.
1 Adet. SAMSUNG i8510 INNOV8 16 GB Dahili Hafıza 8 MP Kamera. 4 Adet 250 Kontör kartı. 3 Adet Recebin Tavuğundan. 6 Adet 50 Mb İnternet Deneme Kartı.
eskiden olan yarışmalar gibi bir yarışma düzenlemişler. 25 kutu içinden seçe seçe son iki kutuya kalmışlar.
sunucu 7500 kontor teklif etmiş ve arkadaşımız kutusuna gitmek istediğini söylemiş ve samsung gelmiş 1000 ytl değerinde hayırlara vesile olsun kankam...
eskiden olan yarışmalar gibi bir yarışma düzenlemişler. 25 kutu içinden seçe seçe son iki kutuya kalmışlar.
sunucu 7500 kontor teklif etmiş ve arkadaşımız kutusuna gitmek istediğini söylemiş ve samsung gelmiş 1000 ytl değerinde hayırlara vesile olsun kankam...
dj geveze ile yusuf yarışma yapıyorlar. cenk korayın bir yarışması vardı hatırlarmısınız bilmem 25 adet kutu var kutuyu seç diyor seçdiğin kutuya pazarlık yapılıyor seni aldatıyorlar tam 7500 kontör kartı + 1 hafta avivas dan araba kiralık + 3 adet Recebin Tavuğuna karşı teklif geldi kabul etmedim kutumu istiyorum dedim ve kazandım. Yarışmayada soru soruyorlar en hızlı sms yollayan kazanıyor olay bu
quote:
Orjinalden alıntı: XaPoX
Gerisi neysede innov8 i nasıl kazandın ögrenebilir miyiz? ne yarışmasıydı bu? ++ TEBRİKLERRRRR