Giriş | |
|
|
|
8 Ekim 2008; 0:40:07
|
|
|
Arkadaşlar yurtdışı olan makinam son derece temiz olup fotolarını koyamıyorum cunku tek foto makinam bu... özellikleri *7.1mp *10mt yekadar su altında kullanma cihaz tek başına satılacaktır kablosu sarj aleti yoktur.... fiyat olarak pazarlıklı olarak 300ytl.... ayrıca asus eee tarzı laptop yada centrino işlemcili ucuz notebooklarla takas olur yada ipod touch ile de takas yapabiliriz... her türlü soru içim pm gonderebilirsiniz Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Referanslar MİTROX(laptop aldım); HANNİBAL(cx300 sattım); HAYDARGUL52(sony mp3 sattım); SİYAU(sony kulaklık sattım) EAHMET(sony mp3 aldım); ONDERTO(ipod video sattım); ****YYY(psp sattım); MX_MX(ipod shuffle aldım); DİGİTALDELİSİ(cx300 aldım); SSEDOBAY (ipod shuffle aldım); YORFA1(wireless kartı sattım); NUMBER_OEN(Wireless PCI kartı aldım); AMCEBEY(c140sattım); goztepeli_TR(sony mp3 calar aldım); Divide By Zero(4gb msduo sattım); Xafer(P990i aldım); termo6556(ipod touch 16gb sattım); iRoNMaSTeR(iphone 16gb sattım); SteGaNoS23(ipod touch 16gb sattım); ddonmez(e61 sattım); Khalkedon(PSP Slim sattım) Olumsuz; Maverickk(almak istedik anlaştık satmadı)
|
|
|
| Donanım Haber Video İnceleme |
|
|
|
| |
Yeni mesajlar |
Yeni mesajlar yok |
Popüler konu, yeni mesajlar ile |
Popüler konu, yeni mesajlarsız |