Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PHILIPS 100hz CRT incelemesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> PHILIPS 100hz CRT incelemesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
satoyama

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 0:11:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

uyanık HEPSİBURADA.com

geçen yıl bana hediye olarak beğendiğim bir philips tv alındı , alıcak kişi ile aynı şehirde olmadığımız için hepsiburda.com da beğendiğim bir tv yi seçmemi söyledi bende philips crt modellerinden 29pt8521 modelini beğendim (eve gelen aşağıdakinin aynısı) kargo ile eve geldiğinde kutuyu bir açtım hepsiburada resmi koyulan 29pt8521 ile alakası yok emin olmak için tekrar siteye girip baktım ama sitedeki foto ile gelen tvnin alakası yok acaba yanlışmı gönderdiler diyerekten tv nin arkasına baktım model numarası doğruydu ama malesef beğendiğim tipteki model değildi[ sm=s20.gif]tabi şimdi listeden kalkmış sadece 32" olan modeli var!! peki neyi beğenmiyorsun diye soracak olursanız arkadaşlar malesef bana gelen modelin saf kan philips oladuğuna inanmıyorum

kutudan çıkan bu!

hepsiburada da görünen bu

gelelim tv de beğenmediklerime aslında philips divx playerdeki görüntüsü divx dvd kalitesi güzel ama tv nin iğrenç ve basit bi menüsü var ve digital uydudaki sd yayınlarda bazen harika bazende iğrenç görüntüler veriyor ki özellikle euroD ve kanal D beyazlar aşırı patlıyor heleki vcd kalite yayın yapan yerel tvler çok ok iğrenç ama bazen beni çok şaşırtıp cnbc-e tnt ve e2 gibi kanallarda ve atv kanla d bazı zamanlarda çok harika gösteriyor şimdi demeyinki o kanallar zateb 576i yayın yapıyor yayınladıklarında HDrip benim anlatmak istediğim o değil bazen aynı kanal vcd gibide gösteriyor neden oluyor anlamıyorum
beğenmediklerim
1 dış görünüme gelince herhang bir arçelik tv den daha kaliteli malzeme kullanılmamış vestelden biraz daha iyi
2 ayrıca YUV girişleri yok ve sadece 2 scartdan 1 tanesi RGB
3 sese gelince gerçekten çok zayıf bir sesi var kaliteli ama bas ve tizler mat geliyor (bir ses mühendisi olarak dinliyorum) mesela muadili bi r sony 100hz tv de içinde subwoofer varmış gibi harika hi-fi ses alıyorsunuz ama bunda resmen teneke ve biraz yüklenince zorultular başlıyor
4 eğerki evde binada kablolu tv olsaydıve onu kullansaydım yada normal anten bağlasaydım inanım çok kötü olurdu çünkü kendi kumandasından bir kanal değiştirmeye kalkınca tv resmen sanki boyut değiştiriyor ve bu kanal arası mesafe 1 saniyeden daha fazla iyiki kendi tunerini kullanmıyorum
5 sd yayında yani uyduda ekran oranı tam oturmuyor yani mesela startv nin logosu biraz kenarda kaliyor yada star tv de bi filmin yada dizinin sağ alt köşedeki adının baş harfi görünmeyecek kadar yutuyor
6 tvde PIP özelliği var deniliyor ama malesef yok
7100hz i seçince biraz titreme oluyor ama o normalmiş digital scan yapıcan daha iyi oluyor görüntü

beğendiklerim

bunlar haricinde bi sorun yok tıkır tıkır çalışıyor maşallah arıza yok

"O nu mezhebinize siyasi görüşünüze ve ana fikrinize göre kafanızda şekillendirmeyin sen ne düşünürsen düşün O yine ATATÜRK'dür öyle kalacaktır.."
m.kibaroğlu
onboardx

8 Ekim 2008; 9:27:39 

bulamadıkları için göndermişlerdir.

4280XA
generation next

8 Ekim 2008; 16:00:57 

Valla hepsiburadanın pek bu tür uyanıklık yapacağını sanmıyorum. eğer ki ürün farklıysa hemen mail at ve cevap bekle en geç 1 gün sonra cevap gelecektir, ve eminim ürünü geri kargolamanı isteyeceklerdir, ister para iadesi yapalım istersen aynı parayla faklı ürün al seçeneğini de sunacaklardır. benim başıma farklı bir üründe buna yakın bi sorun geldi oradan biliyorum.
Bu arada bende hepsiburada dan "PHILIPS 29PT9521/12 72 EKRAN REAL FLAT PIXEL PLUS HDMI TELEVİZYON" (1.124,05 YTL) almıştım. 6 ay sonra evleneceğim ve mobilyam crt tv ye uygun değil, şimdi ne yapsam diye düşünüyorum, LCD almam gerekiyor ve 2 tv ev için fazla geliyor. Elimdeki crt yi nasıl değerlendirip LCD tv ye para olarak ekleyebilirim fikri olan varmı ? (TV yi hiç kullanmadım, kutusundan çıkarıp çalışırlığını kontrol edip aynen kutuladım)

İmzam Hep Kural Dışı Olacak
polatyy

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 20:03:22 

Zevkler ve renkler mevzusu tabi ama kutudan çıkan daha şık ve yeni model bir tv

dh-kemalistler birliği
arabaci72

8 Ekim 2008; 20:12:50 

2. el de ilan var. Ben benimkini 600 ytl ye satıyordum LCD almak için. Hanım sattırmadı. Görüntü bir harikaa.
quote:

Orjinalden alıntı: generation next

Valla hepsiburadanın pek bu tür uyanıklık yapacağını sanmıyorum. eğer ki ürün farklıysa hemen mail at ve cevap bekle en geç 1 gün sonra cevap gelecektir, ve eminim ürünü geri kargolamanı isteyeceklerdir, ister para iadesi yapalım istersen aynı parayla faklı ürün al seçeneğini de sunacaklardır. benim başıma farklı bir üründe buna yakın bi sorun geldi oradan biliyorum.
Bu arada bende hepsiburada dan "PHILIPS 29PT9521/12 72 EKRAN REAL FLAT PIXEL PLUS HDMI TELEVİZYON" (1.124,05 YTL) almıştım. 6 ay sonra evleneceğim ve mobilyam crt tv ye uygun değil, şimdi ne yapsam diye düşünüyorum, LCD almam gerekiyor ve 2 tv ev için fazla geliyor. Elimdeki crt yi nasıl değerlendirip LCD tv ye para olarak ekleyebilirim fikri olan varmı ? (TV yi hiç kullanmadım, kutusundan çıkarıp çalışırlığını kontrol edip aynen kutuladım)

ACER 5930G-843G32MN Intel® Core 2 Duo P8400
Ekran Kartı : NVIDIA® GeForce® 9600M GT 512MB
Harddisk : 320GB
satoyama

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 20:45:46 

quote:

Orjinalden alıntı: polatyy

Zevkler ve renkler mevzusu tabi ama kutudan çıkan daha şık ve yeni model bir tv

sana öyle geliyor o beğenmediğin model daha orjinal tepesinde kotrol düğmeleri var ayrıca pip ve nicam stereo mevcut ve görüntüsünün daha iyi olduğuna eminim

"O nu mezhebinize siyasi görüşünüze ve ana fikrinize göre kafanızda şekillendirmeyin sen ne düşünürsen düşün O yine ATATÜRK'dür öyle kalacaktır.."
m.kibaroğlu
uskan

9 Ekim 2008; 1:22:37 

bende gönderilen modelin tipini beğendim,diğer yani eski modelin tipini oldum olası beğenmemiştim.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> PHILIPS 100hz CRT incelemesi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point Of View Black Diamond 500W
Ünlü Nvidia ekran kartı üreticisi Point of View'ın Black Diamond serisinin 500W'lık modeli
FIFA 09(PC)
EA Sports PC'de "old gen" FIFA serisine devam ediyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar