BU MODELLER ARASINDA KARARSIZIM SİZİNDE GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM..MALUM HD YAYIN ALMAK BU ZAMANDA BİRAZ ZOR..İLERDE BELKİ AMA ŞU ANKİ ŞARTLARDA UYDU YANİ SD YAYININI B MODELLERDEN EN İYİ HANGİSİNDE ALABİLİRİM VE GELECEGE YÖNELİK OLUR.. AYRICA VARSA TAVSİYELERİNİZ 2000 YTL CİVARI 100 VEYA 200 AŞAĞI YUKARI OYNAYABİLİR..BU FİYATTA EN İYİ LCD SİZCE HANGİSİDİR...
NOT: PC VE DVD HOME CİNEMA SİSTEMİNİDE TVYE BAGLAYACAGIM...İLERDEDE PS3:) (3HDMI ŞART DEĞİL) PERFORMANS ÖNEMLİ OLAN. ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM..
lg ile philips modellerini bilmiyorum ne desem yanlıs olur ama samsung 40a616 alma, 6serisi görünüste cok güzel bir tv olmasına ragmen gereginden cok sorun yaratıyor sony s4000 alacagına v4000 alman senin icin daha iyi, s serisi cok tercih edilen bir seri degil alt kullanıcılar icindir, ileride ps3 bagladıgında falan performansından cok memnun kalmayabilirsin bu arada akrabamız lg 37lg600 almıslardı mavi bilgisayardan bilmiyorum herhalde ayarlarının yanlıs olmasından mı kaynaklanıyordu bilmiyorum ama renkler gereginden fazla canlı idi bnm sana tavsiyem v4000 bu konuda
bende yakında almayı düşünüyorum.bir markette 4 5 farklı marka lcd yan yana açıktı. leoparların koştuğu bir belgesele ayarlanmış.(hızlı hareketler var)
ben sadece amatör olarak karşılaştırdım.sony görüntü ve renk açısından açık ara öndeydi.öbür tv lerde iyi olabilir ama yanında sony le kıyaslayınca
gözle görülür bir fark vardı.sende kendin böyle bir test yap.ama sony de s değilde v alabilirsen iyi olur diyorlar.w ler çok pahalı.
@boldshark zaten onu belirtmistim lütfen yanlıs anlasılma olmasın bu konuda, bastada belirttim lg ve philips inceledigim tvler degil, sonra bu konuda yanlıs yönlendirme falan olur kendimi suclu hissederim :D büyük ihtimal senin dedigin gibidir o zaman cünkü ayarlarını cok kurcalayamadım, adamlar yeni almıs üstüne titriyorlardı malum :D
sayın albani hocanında tavsiyelerini dikkate alın kendisi toshiba öneriyor bu aralar, xv5.. seriside hem performansı acısından hemde bütceniz acısından güzel tvler
ama panel secerken özellikle karsılastırmalar yaparken gittiginiz yedeki renk cümbüsüne inanmayınız, pazarlama stratejileri ve ürün kakalama had safadadır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insens -- 8 Ekim 2008; 0:43:08 >
ama panel secerken özellikle karsılastırmalar yaparken gittiginiz yedeki renk cümbüsüne inanmayınız, pazarlama stratejileri ve ürün kakalama had safadadır -------------------------------------------------------------------------------------
****DEKİLERLE TELEFONLA GÖRÜŞTÜMKİ ORAYI TERCİH ETMEMİN SEBEBİ PİYASADA EN DÜÜK FİYAT VE GÜNELİRİR Bİ YER..ADAMLAR 100 HZ ÖNEMLİ DEĞİL SADECE ALTTAKİ YAZILAR HIZLI GEÇERSE ONLARI OKUMANA YARDIMCI OLUR DEDİ:) AYRICA SONYDE PC ÇIKIŞI 1920x1080 ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ VERMİYOR.SCARLETİN TİPİNE ALDANMAK İSTEMİYORUM HANİ HER GÜZELİN Bİ KUSURU VARDIR..KEŞKE GÜCÜM OLSA 40A656 ALSAM DİYORUMKİ Bİ MÜSLÜMAN ÇIKIP 616 VEYA 615 İLE ARASINDA PEK FARK YOK DESE DİYE BEKLİYORUM..BU ARADA HALA Bİ KARAR VEREMEDİM BİLGİNİZE:)
AYRICA SD YAYINDA EVDEKİLERE KARŞI MAHÇUP OLMAKTA İSTEMİYORUM..BU NE BUNAMI PARA VERDİN GİBİ KELİMELER DELİKANLIYYI BOZAR:DKİ ŞEYTAN 40A615 VEYA 616 AL DİYOR..4MS 100HZ IDI VIDI DOLDURMUŞLAR HEMDE O FİYATA NEDENDİR BİLEMEM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevetoglu53 -- 8 Ekim 2008; 0:09:28 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satoyama -- 8 Ekim 2008; 0:46:47 >
bence 37inch alacaksan LG'nin 7000serisi çıktı ondan al derim bütün modelleri 100HZ. Henüz tecrübe edinmedim tv'yi ama scarlett'in görüntüsü oldukça iyi ki bu 6000serisi. 7000serisi panel olarak sanırım aynı ama muhakkak yazılım v.s üstünlükleri vardır ve birde bluetooth var artık ne işe yarıyosa