Merhaba arkadaşlar ben Toshiba P300D-10V laptop'umun güncel driver'ini indirdim, fakat yanlış birşey yapmak da istemiyorum İndirmiş olduğum dosyanın uygulamasını çalıştırdığım da açılıan pencere de bi takım şeyler yazıyor ama ne yazdığına anlasam da ne işe yaradıklarını biliyorum. Daha önceden yapan bir arkadaş varsa neleri işaretlemem yada seçmem gerekiyor, ve bios güncellemesinin bir faydası oluyormu "llaki oluyordur fakat" ne gibi yararı oluyor. Bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
bendede aynı makina var kardeş http://biosagentplus.com/exe?&browser=Microsoft%20Internet%20Explorer burdan programı indir ve anakartını tarasın bulsun daha sonra nelerin eksik oldugunu gösteriyor ancak devamı paralı onuda nettek bulucaz artık bi ara bakıcam ben sen bulamazsan pm at .. BIOS Type: Phoenix BIOS Date: April 10th 2008 BIOS ID: Unknown-None BIOS OEM: V2.00 Chipset: Athlon 1100 rev 0 SuperIO: Unknown Manufacturer: TOSHIBA Motherboard: Satellite P300D
Ya ben toshibanın kendi sitesinden bizim makinaların bios yazılımını indirdim setup olarak ama açtığımda birtakım secenekler var ama neleri işaretlemem gerektiğini bilmiyorum ve yanlış birşey yapmaktan korkuyorum açıkcası çünkü yanlış bişey yaparsam bios'a zarar verebilirim ve sonra işin ucu nereye gider bilemiyorum bu bizim işimizi görmez mi sende bir baksana arkadaşım resim altta.
Aslında benim bios'u güncelleme amacım fazla oyun oynadığımda kapanması, ilk önce elektrik dalgalanması oldu sandım ama tekrar yapınca bişeyler oldugunu anladım. Araştırdım ve böylebirşeyin diger kullanıcılarda da olduğunu gördüm.Bios' güncellemesinin bunu önlediğini ileri süren arkadaşların yazılarını okudum ve denemek istedim ama daha deneyemedim. Sende de böyle bir sorun varmı? Aslında makina fazla oyun oynayınca yine ısınıcak amane olucak bilmiyorum, normalde sadece pes oynuyorum ve bir sorun yaşamıyorum ALONE İN THE DARK da oynuyorum ama son oynadığımda makina kapandı demekki grafikleri fazla kullandığımda makina da ısınma sonucu kapanma yaşanıyor bu sorunuda güncelleme ile halledersek ne butlu bize !
makinayı şarja tak herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum okumuştum bir çok yerde .. zaten adı üstünde güncelleme onun dışında harddiske bir zarar verceğini zannetmiyorum ki dediğim gibi okuduklarımdanda bunu anladım .. tek sorun pcnin kapanmaması diye biliyorum
aemin arkadaşım yardımların için ve ilgin için teşekkür ederim. Bios güncellemesini yaptıktan sonra tam 2 saat crysis oynadım ve makinam hiç kapanmadı ısınmasına rağmen ve oyundan çıktıkdan kısa bir süre sonrada kendi normal ısısında çalışmaya başladı. Notbook sarja takılıyken yukarda gösterdiğim resimdeki "flash bios" yazan yere tıladım ve olldu, aslında korkacak pekde bişey yokmuş. Ben ayar falan yapılır sanıyodum ama yanılmışım. Bence ısınmadan dolayı cihazı kapanan arkadaşlar bios'u nu güncelleyip öyle kullanmaya devam etsin derim bende işe yaradığına göre diger kullanıcılar da da işe yarayabilir.