bu seferde samsung mu piyasadan çekiliyormuş :) hergün birileri çekiyor maşallah... d900inin şarjı az gidiyor e950 soyulma problemi mevcut i450ye bir bak derim...
quote:
Orjinalden alıntı: marcus83
Şuan e950'ye daha yakın gibi duruyorum ama piyasadan çekilecekmiş gibi bir şeyler söyledi telefoncu o yüzden aklım karıştı
arkadaşlar yamış olmak için tavsiyelerde bulunmayın lütfen arkadaş bütçesine uygun bir model arıyorsa eğer ona göre tavsiyelerde bulunalım eğer o kdr yuksek butçesi olsaydı zaten aradıkları arasında e950 ve d900 ayerine omnia veya başka ir model mi diye sorardı omnianın fiyatına 4 tane telefon alır hemen hemen ...neyse uzun lafın kısası mantıklı tavsiyelerde bulunalım ... benim görüşüm ise e950 modelinden yana...daha kaliteli bir kasası var bence ve şarz bakımından daha üstün diye biliyorum... (e950 nin kasa soyulmalarından haberdar değilim...)
Evet arkadaşlar bütçem belli yorum için çok sağol gaspery ama e950yi bugun bi kaç yerde aradım hatta biri biz distrübitörüz öle bir model yok dedi yıkıldım ısrarla d900i diyorlar acaba bu satma politikası mı? Anlayamadım gitti? E950 hakkında bilgisi olan arkadaşımız varsa birazdan ondan bilgi almak isterim forumdaki konu hariç