Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
acil psu tavsiyesi!!...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> acil psu tavsiyesi!!... Sayfa: [1]
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : gokhani

Ekleyen : gokhani
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gokhani

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 22:19:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar merhaba..sistemimde şu an kullanmakta olduğum tagan 430watt bir psu war..sistemim özellikleri..

e8200 işlemci
crucial ballistix tracer 2*1 1066mhz ramler
dvd-rw
250 hdd,400gb hdd
ledli fanlar
maximus formula anakart
7300/le grafik kartı
ve 3 tane soğuk katod ışık..

gigabyte odin gt 800w yada tagan bz serisi düşnüyorum 800w veya 700w..düşünmemin sebebi ramleri deiştirdiğim halde durduk yere bazen mavi ekran vermesi..ilk önce ramlerden şüphelenmiştim fakat ramleri deişitirince yine yaptı mavi ekran olayını..biosumda en güncel bios 1207 olarak update ettim..sonradan taganın içini açıp fan takıcağım sırada bazı kondansatörlerin şişip bide aktığını gördüm..şimdi tek çarem psu yu deiştirmek olucak..lütfen yardım arkadaslar..yoksa psu deiştiğindede aynı sorun dewam ederse baska marka ram kullanıcam

[/link]
K-Ci

8 Ekim 2008; 0:06:59 

Hala çalışıyosa iyi gene, daha büyük bi sorun çıkarmadan değiştirmeni tavsiye ederim
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3260
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3827
http://www.sanalmarketim.com/urun/0b8ef141ea3d81e0dad6ea9633cf5570/XILENCE-XP750-(13.5-cm-Fan)-Redwing-750W-Modular-80+-PSU
http://www.sanalmarketim.com/urun/dbbb2a6431dc0e4ef181d526c70a1744/HIPER-HPU-5B680-PE,-Type-R,680W-PSU,Blue-Case,Blue-LED,Utility-Box
Model olarak bunları önerebilirim senin yazdıklarına göre daha ucuz olduğu için bunları seçtim
gokhani

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 1:20:06 

öncelikle tesekkür ederim..bu yazdığın modeller fiyat olarak oldukca iyi...ama ileriye dönük bir psu olarak bütceyi zorlasam mı diyorum?

[/link]
Temren

8 Ekim 2008; 1:34:29 

geleceğe yatırım olsun diyorsanız 550-600 wattlık kaliteli bir şey de yeter. Daha fazlasını almak crossfire veya sli yapmayacaksanız gereksiz.

15 yıl önce 200 wattlık psu'lar kullanılırken şu an 450 wattlık bir psu ev kullanıcısına hayli hayli yetmektedir. Paranızı boşuna harcamayın derim.

Amd x2 5000+ BE@3,2ghz, Asus M2a-Vm 690G, Sapphire Ati HD3850 256mb, 2x1GB Twinmos 800 mhz, Seagate St3500320ns hd, Creative Sb live 24bit 5+1, Altec Lansing Vs4121, Asus VW220S, Logitech Attack3 Joystick
gokhani

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 1:38:28 

haklısınız aslında oyunla pek aram yok saten iyi bir tek kart bile işimi görür..600w civarında bakmak bütçe olark beni zora sokmaz diye düşündüm şimdi açıkcası

[/link]
gokhani

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 1:49:33 

bu arada ramtest yaptım ramlerime 1 saat civarında filan tuttum ramlerde bir hata bulunamadı..stress test v.s olarakda yaptım ama bi ters sonuç yok..büyük ihtimalle %80 psu diyorum sizce?

[/link]
gokhani

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 19:28:20 

bgn arastırdım gigabyte odin gt 800w kimsenin stoğunda yok..bildiğiniz bir yer warmı arakdaslar:S

[/link]
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> acil psu tavsiyesi!!... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS HD4850 ICEQ TurboX Crossfire
Azıyla yetinmeyenler için; ICEQ TurboX Crossfire performansı mercek altında
Spore
Bu hayatta bir spore hücresi olmakta varmış.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar