Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Türk Telekom’un CeBIT’teki dev standında her gün başka bir etkinlik yer alıyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Basın Bültenleri >> Türk Telekom’un CeBIT’teki dev standında her gün başka bir etkinlik yer alıyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bersaybulten

7 Ekim 2008; 22:08:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Türk Telekom''un CeBIT''teki dev standında her gün başka bir etkinlik yer alıyor

Türk Telekom standında,

teknoloji ve eğlence bir arada!

Türkiye''nin telekomünikasyon devi Türk Telekom, CeBIT Bilişim Eurasia 2008''de İletişim Teknolojileri Sponsoru olarak yerini alıyor. Fuarda 4 bin 550 metrekare alan üzerinde yer alan Türk Telekom ailesi, yeni nesil iletişim teknolojileri ürünlerini sergileyerek fuar ziyaretçilerine geleceği bugünden yaşama imkânı sunuyor; Türk Telekom, dev standında düzenlediği ilginç etkinliklerle de fuara ayrı bir renk katıyor.

CEBIT Bilişim Eurasia 2008''de 7. Salon''da yer alan Türk Telekom Standında her gün birbirinden farklı etkinlikler yer alıyor.

Mahşer-i Cümbüş

Türk Telekom standına renk katacak eğlenceli gruplardan biri Mahşer-i Cümbüş. Türkiye''de Modern Doğaçlama Tiyatrosu''nun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş, doğaçlama tiyatronun gösteri biçimlerinden biri olan ''Tiyatro Sporu"nu Türkiye''de ilk defa seyirci ile buluşturdu. Mahşer-i Cümbüş 2001''den bu yana Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde gösteriler sergiliyor ve festivallere katılıyor. Mahşer-i Cümbüş, performanslarını ''Anında Görüntü Show" programı ile TV''de ve ''Mahşer-i Cümbüş Hayalhanesi" ile tiyatro sahnesinde sürdürüyor.

Waterheads

Standın çok eğlenceli bir diğer grubu ise Waterheads. Avustralyalı bir gösteri grubu olan Waterheads farklı görünümleri ile halkın arasına karışıp ziyaretçilerle sessiz sohbetler yaparak iletişim kuruyor! Kafalarındaki renkli su dolu fanuslar ile yaptıkları gösterilerle oldukça ilgi çekiyorlar.

Dev Robot Titan

Standın dikkat çekici unsurlarından biri de dev robot ''Titan". Dijital kuklacılık ve koreografik tiyatro şovunun bir kombinasyonu olan Titan, altı yıllık bir hazırlığın ürünü. İngiltere menşeli robot gösterisi Titan, her gün fuarda dolaşacak.

PROGRAM

7 Ekim 2008, Salı

12:30 Guinness Uzun Konuşturan Yarışması

13:00 TITAN

13:15 Mahşer-i Cümbüş

13:30 Videofon Yarışması

14:00 Guinness Uzun Konuşturan Yarışması

14:45 Mahşer-i Cümbüş

15:00 TITAN

15:00 Videofon Yarışması

16:00 Guinness Uzun Konuşturan Yarışması

16:45 TITAN

17:00 Mahşer-i Cümbüş

17:15 Videofon Yarışması

8 Ekim 2008, Çarşamba

12:30 Guinness Uzun Konuşturan Yarışması

12:30 Mahşer-i Cümbüş

12:45 Videofon Yarışması

13:00 TITAN

14:00 Mahşer-i Cümbüş

14:00 Guinness Uzun Konuşturan Yarışması

14:15 Videofon Yarışması

15:00 TITAN

16:00 Guinness Uzun Konuşturan Yarışması

16:45 TITAN

17:00 Mahşer-i Cümbüş

17:15 Videofon Yarışması

ahmet20006

8 Ekim 2008; 15:32:05 

Teknoloji ve Türk Telekom birbirini uzuk iki kelime.
Türk Telekoma

metin

8 Ekim 2008; 16:21:26 

hem çağlar öncesinin internet teknolojisi ve fiyat politikasıyla çalış, hemde çık ben teknolojiğim diye standlar robotlar falan.
bu ne yüzsüzlük!
yere batsın!

TechZone

Sisteme Gözat

10 Ekim 2008; 13:48:00 

adam akıllı hizmet bekliyoruz!!!

2 tane kafasında fanus taşıyan adamı seyredince, ADSL'de ki yavaşlama problemi ortadan kalkmıyor!!! fiyatlardan ise hiç bahsetmiyorum!!!

AlanyaTuning

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Ekim 2008; 20:15:46 

Bu Konuda en çok Ayar edilenlerden biride benim TTnet özelleştiğini basın açıklamasıyla duyurdunuz teklenojiyle birebir iç içe olucağınız yalanını sölediniz aynı zamanda eskisinden çok daha hızlı hizmet vericeğinize söylediniz.. 3 ay dır net bağlanmasını bekliorum En son 2 hafta önce aradım 15gün sonra tmm cewabı geldi bu hafta sonu 15gün doluo inş bi deişiklik olurda Birini gönderirsiniz sanki Kars'ın Ermenistana 15Km yakınındaki Yaniköy de falan oturuoruz / antalyada bile bukadar Dökük hizmet veriosunuz Kesinlikle

break_dans_34

12 Ekim 2008; 11:58:22 

aynen katılıyorum hızmet beklıyoruz eglence degıl

ıntel pentium( r) p4 cpu 3.06 ghz 3.o5 ghz 1.50 gb ram
wolfturk

12 Ekim 2008; 22:18:22 

quote:

Orjinalden alıntı: AlanyaTuning

Bu Konuda en çok Ayar edilenlerden biride benim TTnet özelleştiğini basın açıklamasıyla duyurdunuz teklenojiyle birebir iç içe olucağınız yalanını sölediniz aynı zamanda eskisinden çok daha hızlı hizmet vericeğinize söylediniz.. 3 ay dır net bağlanmasını bekliorum En son 2 hafta önce aradım 15gün sonra tmm cewabı geldi bu hafta sonu 15gün doluo inş bi deişiklik olurda Birini gönderirsiniz sanki Kars'ın Ermenistana 15Km yakınındaki Yaniköy de falan oturuoruz / antalyada bile bukadar Dökük hizmet veriosunuz Kesinlikle

İşte yorum buu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfturk -- 12 Ekim 2008; 22:14:39 >

AMD DUAL CORE X2 6000+ OC (6400)MHZ CPU (ASUS Triton 70 FAN=Boşda 30-35-Yükte 50-55) + GİGABYTE MA690G-S3H ANAKART + SAPPHİRE ATİ 3870 512 MB 256 BİT (GPU 775 Mhz-DDR4 Ram 2250 MHZ-ZeroTherm GX-815 Soğutucu=Boşta 30-35-Yükte 50-55) EKRAN KARTI + 2 GB OCZ VİSTA UP (800Mhz) + 320 GB SAMSUNG SATA 2 HDD + 19" SAMSUNG 961BF LCD MONİTÖR + FEEL HURRİCANE 2 KASA + 560 WATT HİGH POWER PSU + ASUS DVD-RW LİGHT SCRİBE +VİSTA ULTİMATE 32 BİT İŞLETİM SİSTEMİ
ASUS Triton 70 ve ZeroTherm GX815 İncelemem
FranticTr

13 Ekim 2008; 18:38:15 

Türk Telekom...

Şaka gibi internet...

moffaka

14 Ekim 2008; 19:44:02 

Zannedersiniz telekom dünya teknoloji devi olmuşta robot tutmuş.

Hayatımda ilk defa bir teknoloji fuarında bir firmanın başkasının yaptığı bir teknolojiyi sunduğunu görüyorum. Sen üret ondan sonra çıkar robot oynat. Elalemin robotuyla artistlik yapıyorlar birde.

O fuara gitsem o standın önünden geçerken çok yüksek ihtimal beni saldırıdan karakola götürürler. Dünyanın en dandik teknolojisini utanmadan en büyük fiyata vatandaşına çak ondan sonra elalemin robotuyla, Cem Yılmazla, Gürse Birselle sempati toplamaya çalış.
DoKuZuNCuKaPI

15 Ekim 2008; 23:49:38 

Cidden yorumlara katılmamak elde değil. moffaka'nın dediği gibi kendi üretmedikleri bir teknolojiyi şov amaçlı kullanıyorlar. Üstelik neyi tanıtıyorlar anlamadım. Bir yenilik felan yok ki. Ya da varda biz mi bilmiyoruz. Sanırım bir sabah uyanacağız ve internet hızımız 100mbps ,telefonlarımız ise videokonferans özellikli olmuş olacak onun hazırlığı içindeler. Neyse herkesin ağzı yanmış TT'den en iyisi ben susayım :D

Bu imzanın sahibi ne olursa olsun her zaman bir HP mağdurudur.
Lenovo Ideapad Y530 T9400,9500GS....

süpergtacı

Sisteme Gözat

17 Ekim 2008; 18:04:46