slm arkadaşlar ye 2000 cx süper plus (usb li) uydu alıcıma kendim yazılım yüklemek istesem bunu nası yapabilirim güzel bi şekildce anlatacak bi arkadaş varsa cok iyi olacak herkese teşekkür ediyorum şimdiden saygılar....,
Usbye gir yazılımın üstüne gel ok tuşu yükseltme yapmak istiyormusunuza ok bas yüklenir ama sabırlı olun boot olmasını bekleyin hata çok kolay oluşabiliyor
aynen dediğinizi yaptım boot oldu lakin bişey anlamadım hotbird kanalların hepsi gitti desem yeri var ve ne yaptıysam geri getiremedim 80 kanal bulabiliyo sadece
10 Ekim 2008; 1:08:33
Uydu sitelerinde resimli anlatımlar vardır burda anlatmayla bişey anlamassın flashı yakarsın..
aynen dediğinizi yaptım boot oldu lakin bişey anlamadım hotbird kanalların hepsi gitti desem yeri var ve ne yaptıysam geri getiremedim 80 kanal bulabiliyo sadece
fabrika ayarlarına getir master şifresi 8503 gir sonra türksatı ve hortbirti yeniden tarat.next için doğru adres mach1 googleye yaz adrese gir forum bölümünde cihazınla ilgili her çeşit resimli anlatım var.
Next YE 2000 Cıs Super Plus USB-(Tek Çanakta Üç Uydu)-19.2 E -13 E -5 E - |Astra 19.2 | Hotbird 13|Sirius 5 |Turksat 42|KINGSTON 4 GB-KINGSTON 1 GB-PHILIPS 1 GB- WESTERN DIGITAL 2.5'' 120GB PASSPORT USB 2.0
ye 8000 x cam problem en son yazilimi yukledikten sonra kanallar kayboldu.eski yazilimlari yukledim kanallari ariyor bulundu gosteriyor ama seyretmek isteyince kanal yok yaziyor neden acaba acil cavap