Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
p4 2.8 -> 3.2 ( Ram Sorunu)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Ram >> p4 2.8 -> 3.2 ( Ram Sorunu) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Mitoloji

7 Ekim 2008; 22:00:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

slmlar.
p4 2.8 -> 3.2
ddr333 (512+256)

...overclocklu halindeki resimler...

işlemcimi 2.8 den 3.2 ye çkardım ramlerim çok kötü bu yüzden sorun var farkındayım timinglerle oynayınca açılmıyor genelde o yüzden normal ayarlarına çektim. gerçi şu 4:3 oranıyla yerlerde sürünüyor ramler.

benim asıl merak ettiğim konu ise ramlerin durumu. başta 134 mhz'dı (333 de neden böyle bunu anlamadım gerçi) şimdi 4:3 oran yapınca işlemcinin bu haliyle 116 mhz fakat super-pi de 1m lik teste 7 saniye kazancım var. benim asıl sorum ise şu halinin performansı mı daha iyi olur yoksa ram oranını 1:1 tutup işlemciyi 2.9 - 3.0 ghz civarında mı overclock'lıyım. kısacası hangi durumda bilgisayar daha iyi performans verir bunu merak ediyorum. super-pi yerine size danışmak istedim çnkü ramlerin bu ufak hız düşüşünü cpu nun hız artışı solda sıfır bırakıyorsa böle kalsın ama ramler o haldeyken bilgisayar ölür diyorsanız ona göre bi ayar çekicem artık. fikirlerinizi bekliyorum.

_prozac_

7 Ekim 2008; 23:45:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

oranı 1:1 e ayarla zamanlamalarınıda manuel olarak 3-3-3-8 yap ayrıca ramlere +0,2 v verebilirsin.kolay gelsin.

E7200@3800mhz.(THERMALRIGHT XP120) - XFX 650i ULTRA - OCZ REAPER HPC 2X2 DDR2 1066@1100MHZ 5-5-5-5-CR2 - SAPPHİRE HD4850(ACCELERO S1) - 2X250GB SEAGATE 16MB RAİD0 - TAGAN 480W&COOLER MASTER CENTURİON 5 BB - CREATİVE X-Fİ XTREME GAMER - WIEWSONIC WA2216W 22" LCD
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Ram >> p4 2.8 -> 3.2 ( Ram Sorunu) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Flatout: Ultimate Carnage
Bol eğlence ve araba yarışı aynı oyunda
Sapphire HD4870 512MB
Sapphire HD4870 en yeni oyunların karşısında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç