Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Anycool telefonlarda usb bağlantı sorunu ve ÇÖZÜMÜ :-)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Anycool telefonlarda usb bağlantı sorunu ve ÇÖZÜMÜ :-) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hakandnmz

7 Ekim 2008; 21:32:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1 hafta önce anycool f-988 modelini aldım. çift hatlı ve tv kayıt özelliği önemliydi benim için. outlook'taki kişiler listemi ve telefon rehberimide attığımda sorun kalmayacaktı, ancaaak...
ne yaptımsa usb kablosu ile bilgisayara bağlayamadım. kabloyu taktığımda bilinmeyen aygıt diyordu. tüm sürücüleri denedim genede yapamadım.
dün en son bluetooth'tan bağlantıyı denedim :-)))))) VALA!
hem modem hem com port hem mass storage gördü, driver sorduğunda "MTK sürücülerini" yükledim. deneme olsun diye "imei tool" programıyla imei bile değiştirdim, o da oldu.

önce bilgisayarda bluetoothla telefonu aratın, bulduktan sonra herhangi bir şifreyle eşleştirin. bluetooth ayarlarından telefonunuzun "seri bağlantı" özelliklerinden "com port" değerini bulun. bendeki 17'ydi, sizde farklı olabilir. genelde 6-22 arası bir değer olabiliyor. daha sonra bu rakamı ister mobiledit programına yazıp rehberinizi kopyalayın, sms yazın, telefonun yedeğini alın, ister imei tool'a girip imei değiştirin.
Güle güle kullanın.

"diğer sözde kaliteli telefonlar varken çin telefonu alınır mı" diyenlere de gülün geçin. cebinizde kalan fazladan parayla da kız arkadaşınızı sinemaya götürün, hamburger cips yeyin, sahile götürün, çay ısmarlayın, haftasonunuz mükemmel geçsin. :-))) ---daha sonrası size ve espri yeteneğinize kalmış... :-)))
hakandnmz

7 Ekim 2008; 21:41:07 

bir püf noktası daha ekleyim:

eğer *#3646633# veya *#66*# kodlarından birini girip yanlışlıkla bazı ayarlar yaptınız ve telefonunuz bir daha açılmıyorsa çözümü şöyle olacak:
tüm sim kartları ve hafıza kartını çıkarın, telefona batarya yı da takmadan 3-4 dakika bekleyin. daha sonra hepsini tekrar takıp, normal açma kapama tuşu yerine telefonu şarja takarak açılmasını bekleyin. birkaç saniye sonra sorununuz halloldu.
Næccm

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 21:55:24 

quote:

Orjinalden alıntı: hakandnmz

1 hafta önce anycool f-988 modelini aldım. çift hatlı ve tv kayıt özelliği önemliydi benim için. outlook'taki kişiler listemi ve telefon rehberimide attığımda sorun kalmayacaktı, ancaaak...
ne yaptımsa usb kablosu ile bilgisayara bağlayamadım. kabloyu taktığımda bilinmeyen aygıt diyordu. tüm sürücüleri denedim genede yapamadım.
dün en son bluetooth'tan bağlantıyı denedim :-)))))) VALA!
hem modem hem com port hem mass storage gördü, driver sorduğunda "MTK sürücülerini" yükledim. deneme olsun diye "imei tool" programıyla imei bile değiştirdim, o da oldu.

önce bilgisayarda bluetoothla telefonu aratın, bulduktan sonra herhangi bir şifreyle eşleştirin. bluetooth ayarlarından telefonunuzun "seri bağlantı" özelliklerinden "com port" değerini bulun. bendeki 17'ydi, sizde farklı olabilir. genelde 6-22 arası bir değer olabiliyor. daha sonra bu rakamı ister mobiledit programına yazıp rehberinizi kopyalayın, sms yazın, telefonun yedeğini alın, ister imei tool'a girip imei değiştirin.
Güle güle kullanın.

"diğer sözde kaliteli telefonlar varken çin telefonu alınır mı" diyenlere de gülün geçin. cebinizde kalan fazladan parayla da kız arkadaşınızı sinemaya götürün, hamburger cips yeyin, sahile götürün, çay ısmarlayın, haftasonunuz mükemmel geçsin. :-))) ---daha sonrası size ve espri yeteneğinize kalmış... :-)))

imei tool konusunu acarmisin?

©Copyright 2008 - 2012 Næccm MP4 Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.
Megas XLR

N.A.S.A
Næccm Aya Seyahat A
hakandnmz

10 Ekim 2008; 11:34:17 

google'da "imei tool download" diye aratırsan birçok site görürsün. yükle birisinden ve kullan.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Anycool telefonlarda usb bağlantı sorunu ve ÇÖZÜMÜ :-) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: nComputing Standı
Cebit 2008: nComputing Standı nComputing birden çok bilgisayar kasası yerine tek bir bilgisayar kasası kullanmamızı sağlayan çözümleri ile bizleri bir çok masrafdan kurtarıyor.
Cebit 2008: McAfee Standı
McAfee bizleri ev kullanıcılarına yönelik ürettiği pratik çözümler hakkında bilgilendiriyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar