merhabalar.. adsl e gelen internet bağlantım farklı telefondan gelmiyor ( kablolu tv gibi ). istediğim modemden ethernet kablosuyla gelen interneti bir şekilde wireless li yapmak ( interneti modemden bilgisayara getiren modem kablosu wirelessli bir modeme bağlanıp wireless haline gelebilir mi ? :p ) yoksa imkansızı mı istiyorum ? :D:D:D
Not:Aslında yazdıklarınızdan pek bişey anlamadım ama
bende böyle birşey yapmak istiyorum kablolu modemi kablosuz yapmak istiyorum linkteki cihazların birini aldığımızda evde kablosuz yayın oluyor peki bu cihazada şifre konuluyormu bu cihazı almak mı uygun olur yoksa tamamen kablosuz modem mi almak uygun olur
Tabiki şifre koyma imkanınız var(Özellik tablosundan WEP,WPA veWPA2 gibi bakabilirsiniz).Hangisini almak demişsiniz, bu konuseçim yapacağınız marka ve model'e bağlı.Bu kararı sizin vermeniz gerekir diye düşünüyorum.Mesela 80ytl'ye AP almak varken ikinci elden 70ytl'ye kablosuz modem alabilirsiniz gibi(Örnekti bu)