Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
üniden kız gördüm

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> üniden kız gördüm Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ax

7 Ekim 2008; 21:03:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar benim sınıfta bir kız var muhabbet imkanım olmadı ama 1 kaç bakışını yakaladım kızın facebooktaki adresine mesaj atsam senden hoşlanıyorum diye nasıl olur.

Feel Me

7 Ekim 2008; 21:04:50 

Facebook'ta ekle,üniversitede muhabbeti kur.

Hissetmeden bilemezsin..

Hercule Poirot

7 Ekim 2008; 21:06:03 

Asla atma.Kızlara kesinlikle mail , cep telefonundan mesaj hatta cep telefonundan bile hoşlandığını söyleme.Bu aşk başlamaan biter söyleyeyim.Kızlar ürkek hayvanlardır.İlk olarak arkadaş muhabbetine gireceksin daha sonra açılacaksın.Kıza kesinlikle gereğinden fazla bağlanma gerektiğinde kolayca yol verebileceksin.

Aşk çok - para yok
ax

7 Ekim 2008; 21:07:07 

kardeş ne yaptın aşık olmadık sadece beklemeden kızla diyaloğa girme yolu arıyoruz.

BridgeOfDestiny

7 Ekim 2008; 21:08:19 

Kendine Güvenmen Lazım Karşısına Çık Ve Söyle

/ / Asus P5LD2-SE 1066Mhz FSB / / Intel Pentium D 3.0Ghz @ 3.71Ghz / / 3Gb Kingston DDr2 667Mhz @ 733Mhz / / Ati Radeon x1600 512Mb/128Bit/597Mhz/927Mhz / / 200Gb Sata II 7200 Rpm / / Natilius 450Watt / / SoundMax HD Onboard / / LG Dvd-Rw / /
Hercule Poirot

7 Ekim 2008; 21:11:37 

Hmm.Yani ilk nasıl muhabbet edebilrsin onu soruyosun."kızın facebooktaki adresine mesaj atsam senden hoşlanıyorum diye nasıl olur. "Bunu yazdığın için ben kıza hemen açılacağını sandım.Muhabbeti kurmak istiyorsan bence ilk olarak yüze yüze kısa bir buhabbet edin ya.Aynı sınıftaysanız kızla.Sabahleyin bir günaydın de ve seninile tanışmadık galiba ben .... filan de gerisi gelir örnediğin hangi marka oje filan kullanıyosun şeklinde muhabbeti kurabilirsin ama bence ilk olarak yüze yüze bir muhabett edindaha sonra kızın msn adresini alırsın daha iyi olur.Ama tavsiyem başıma geldi diye söylüyorum kesinlikle kızlara msn , facebook v.s yollardan duygularınızı anlatmayınız gözlerine bakarak tüm duygularınızı iletiniz.

Aşk çok - para yok
omerf

7 Ekim 2008; 21:12:23 

Bi kaç bakışını yakaladın diye kız senden hoşlanıyor mu sandın?İnsanız hepimiz her bakışdan bi anlam çıkarmaya gerek yok bence,önce bi ögren kız nedir ne değildir?belki bi ilişkisi vardır yada doğru düzgün bir insan değil.Kızlarada insan gibi yaklaşalım bence kız olarak değilde öncelikle insan olarak görelim.

"Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır" M.Kemal ATATÜRK

Ademsx1

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Ekim 2008; 21:13:23 

quote:

Orjinalden alıntı: Hercule Poirot

Asla atma.Kızlara kesinlikle mail , cep telefonundan mesaj hatta cep telefonundan bile hoşlandığını söyleme.Bu aşk başlamaan biter söyleyeyim.Kızlar ürkek hayvanlardır.İlk olarak arkadaş muhabbetine gireceksin daha sonra açılacaksın.Kıza kesinlikle gereğinden fazla bağlanma gerektiğinde kolayca yol verebileceksin.

oraya dikkat

Cumhuriyet.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Ekim 2008; 21:15:00 

quote:

Hmm.Yani ilk nasıl muhabbet edebilrsin onu soruyosun."kızın facebooktaki adresine mesaj atsam senden hoşlanıyorum diye nasıl olur. "Bunu yazdığın için ben kıza hemen açılacağını sandım.Muhabbeti kurmak istiyorsan bence ilk olarak yüze yüze kısa bir buhabbet edin ya.Aynı sınıftaysanız kızla.Sabahleyin bir günaydın de ve seninile tanışmadık galiba ben .... filan de gerisi gelir örnediğin hangi marka oje filan kullanıyosun şeklinde muhabbeti kurabilirsin ama bence ilk olarak yüze yüze bir muhabett edindaha sonra kızın msn adresini alırsın daha iyi olur.Ama tavsiyem başıma geldi diye söylüyorum kesinlikle kızlara msn , facebook v.s yollardan duygularınızı anlatmayınız gözlerine bakarak tüm duygularınızı iletiniz.

Kızdan hoşlanan arkadaş kız galiba? Oje falan

Cumhuriyet
ax

7 Ekim 2008; 21:17:43 

kızın bakışını yakaladık dediysek anlarız eşek değiliz bakış var bakışş var.erkek arkadaşı olan kız öyle bakmaz adama .neyse kızla konuşma imkanı bulmayı deneyecem artık ben varsa aranızda bu yolu deneyip başarılı olan ona göre bir çılgınlık yapacaktım ama klasik yollara sapacaz anlaşılan.

Hercule Poirot

7 Ekim 2008; 21:18:12 

Öyle söyleme abi
Ama gerçekten kızlarlar mesala konusuyon konusuyon bir süre sonra söylenecek bir sey kalmıyor amam kızların uzmanlık alanları dış görünüşleri ile ilgili bir konu atınca hayatta okonu bitmez.Mesala kullandıkları pad lerden filan konu aç acayip uzun sürer yani

Aşk çok - para yok
coolmakro

7 Ekim 2008; 21:20:00 

quote:

Orjinalden alıntı: Ademsx1

quote:

oraya dikkat

aynen ya

TheRed

7 Ekim 2008; 21:23:35 

quote:

Öyle söyleme abi
Ama gerçekten kızlarlar mesala konusuyon konusuyon bir süre sonra söylenecek bir sey kalmıyor amam kızların uzmanlık alanları dış görünüşleri ile ilgili bir konu atınca hayatta okonu bitmez.Mesala kullandıkları pad lerden filan konu aç acayip uzun sürer yani

PoPMuNDo:JaN SieJa
Hercule Poirot