Giriş | |
|
ax
|
 |
|
7 Ekim 2008; 21:03:22
|
|
|
arkadaşlar benim sınıfta bir kız var muhabbet imkanım olmadı ama 1 kaç bakışını yakaladım kızın facebooktaki adresine mesaj atsam senden hoşlanıyorum diye nasıl olur.
|
|
7 Ekim 2008; 21:04:50
|
|
|
Facebook'ta ekle,üniversitede muhabbeti kur.
|
|
7 Ekim 2008; 21:06:03
|
|
|
Asla atma.Kızlara kesinlikle mail , cep telefonundan mesaj hatta cep telefonundan bile hoşlandığını söyleme.Bu aşk başlamaan biter söyleyeyim.Kızlar ürkek hayvanlardır.İlk olarak arkadaş muhabbetine gireceksin daha sonra açılacaksın.Kıza kesinlikle gereğinden fazla bağlanma gerektiğinde kolayca yol verebileceksin.
|
ax
|
 |
|
7 Ekim 2008; 21:07:07
|
|
|
kardeş ne yaptın aşık olmadık sadece beklemeden kızla diyaloğa girme yolu arıyoruz.
|
|
7 Ekim 2008; 21:08:19
|
|
|
Kendine Güvenmen Lazım Karşısına Çık Ve Söyle
/ / Asus P5LD2-SE 1066Mhz FSB / / Intel Pentium D 3.0Ghz @ 3.71Ghz / / 3Gb Kingston DDr2 667Mhz @ 733Mhz / / Ati Radeon x1600 512Mb/128Bit/597Mhz/927Mhz / / 200Gb Sata II 7200 Rpm / / Natilius 450Watt / / SoundMax HD Onboard / / LG Dvd-Rw / /
|
|
|
|
|
7 Ekim 2008; 21:11:37
|
|
|
Hmm.Yani ilk nasıl muhabbet edebilrsin onu soruyosun."kızın facebooktaki adresine mesaj atsam senden hoşlanıyorum diye nasıl olur. "Bunu yazdığın için ben kıza hemen açılacağını sandım.Muhabbeti kurmak istiyorsan bence ilk olarak yüze yüze kısa bir buhabbet edin ya.Aynı sınıftaysanız kızla.Sabahleyin bir günaydın de ve seninile tanışmadık galiba ben .... filan de gerisi gelir örnediğin hangi marka oje filan kullanıyosun şeklinde muhabbeti kurabilirsin ama bence ilk olarak yüze yüze bir muhabett edindaha sonra kızın msn adresini alırsın daha iyi olur.Ama tavsiyem başıma geldi diye söylüyorum kesinlikle kızlara msn , facebook v.s yollardan duygularınızı anlatmayınız gözlerine bakarak tüm duygularınızı iletiniz.
|
|
|
7 Ekim 2008; 21:12:23
|
|
|
Bi kaç bakışını yakaladın diye kız senden hoşlanıyor mu sandın?İnsanız hepimiz her bakışdan bi anlam çıkarmaya gerek yok bence,önce bi ögren kız nedir ne değildir?belki bi ilişkisi vardır yada doğru düzgün bir insan değil.Kızlarada insan gibi yaklaşalım bence kız olarak değilde öncelikle insan olarak görelim.
|
|
|
7 Ekim 2008; 21:13:23
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Hercule Poirot Asla atma.Kızlara kesinlikle mail , cep telefonundan mesaj hatta cep telefonundan bile hoşlandığını söyleme.Bu aşk başlamaan biter söyleyeyim.Kızlar ürkek hayvanlardır.İlk olarak arkadaş muhabbetine gireceksin daha sonra açılacaksın.Kıza kesinlikle gereğinden fazla bağlanma gerektiğinde kolayca yol verebileceksin. oraya dikkat
|
|
7 Ekim 2008; 21:18:12
|
|
|
Öyle söyleme abi Ama gerçekten kızlarlar mesala konusuyon konusuyon bir süre sonra söylenecek bir sey kalmıyor amam kızların uzmanlık alanları dış görünüşleri ile ilgili bir konu atınca hayatta okonu bitmez.Mesala kullandıkları pad lerden filan konu aç acayip uzun sürer yani
|
|
|
7 Ekim 2008; 21:20:00
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Ademsx1 quote:
Orjinalden alıntı: Hercule Poirot Asla atma.Kızlara kesinlikle mail , cep telefonundan mesaj hatta cep telefonundan bile hoşlandığını söyleme.Bu aşk başlamaan biter söyleyeyim.Kızlar ürkek hayvanlardır.İlk olarak arkadaş muhabbetine gireceksin daha sonra açılacaksın.Kıza kesinlikle gereğinden fazla bağlanma gerektiğinde kolayca yol verebileceksin. oraya dikkat aynen ya
|