Yarışma, google sketchup programıyla çizdiğimiz ev ve apartmanları foruma koyarak jüriler tarafından puanlanması. Yarışma bir hafta, topic beğenilirse yani sık sık mesaj gelirse bu süre 1 aya uzaya bilir. Yarışmayla ilgili gerekli bilgiler:
- Yarışmanın 3 jürisi olacak ve bu jürilerin çoğu zaman forumda bulunmaları gerekir ki gelen resimlere puan verebilsinler. - Google Skechup; autocad programı gibi ev tasarlamaya yarayan bir programdır. - Yarışmanın amacı en becerikli mimarını seçmek ve tabi ki çalışmaları görmek. - Yarışma 15 Ekim 2008 tarihi 23.59 saatinde bitecektir. - Jürilerin puanlarının toplamını ben şu üyenin şu resminin puanlarının toplamı şu diye belirteceğim.
Üyelerden İstenen :
- Üyelerin yapması gereken çalışmayı kaydederek bir websitesine kaydedip ****,filefactory v.b.) linki koyması isteniyor. - Ya da üyelerden 4-5 fotoğrafı print screen yapıp foruma koymaları. (Fotoğraflar Yukarıdan,arkadan,önden,içinden olması gerekir böle olmayan fotoğraflar değerlendirilmeyecektir.)
Jürilerden İstenen :
- Üyelerin çalışmalarını düzgünce değerlendirmek. - Eğer üyeler jürilere hangi çalışmalara daha çok puan verirsin der ise cevap vermemek.(böle bi durum olcağını sanmıyorum ama genede yazdım.) - Google Sketchup programının bilgisayarlarında bulunması. (çünkü üyeler resim koymasza indireceğiniz dosyayı sketchup programı ile açabilirsiniz.)
- Büyük ihtimalle ödül**** premium üyelik. - Knight Online, Silkroad online, Ultima Online gibi oyunların yüksek levelli charları. - Bedava Web Sitesi - Chat Odası Her Yarışmacıya Verilecek Ödüller
- Adı@Soyadı.com şeklinde e-mail adresi - Altın Madalya, Kupa ve Özel Resim (özel resim ona vereceğim güzel bir resim forumlarda kullanabileceği falan)
--**** Premium Üyelik Yüksek İhtimal---
Yarışmacı olmak isteyen mesaj atsın...!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceza758 -- 7 Ekim 2008; 20:53:39 >