Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İpod-touch acil yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Apple iPod >> İpod-touch acil yardım Sayfa: [1]
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : qboy
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
qboy

7 Ekim 2008; 20:33:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar öncelikle konulara bakmadan topic açtığım için özür diliyorum ama işim acil olmasa yapmazdım böyle bi şey,ve 3-4 saat sonrada yöneticiler silebilirler konuyu..
Gg dan bi ipod youch 2.nesil almak üzereyim fiyatı uygun amerikadan alınmış garantisi duruyo daha 1haftalık,sahibi sadece bi kaç kez kullanmış iphone alcağından satıyor ztn..
Şimdi size sorum,sanırım bu 2.nesil için jailbreak çıkmadı ,çıkana kadar ben itocuhumla sdce müzik dinleyip video izleyip wi-fi ile nete mi bağlanabilicem?
Yani herhangi bir uygulama ya da oyun yükleyemiycekmiyim ya da jailbreak olmadıı için wifiyle nete girmede sorun yaşarmıyım?
Bi de sanırım itouch u ilk alınca aktivasyon gibi bi şey yapmak gerekiyor,arkadaş bu aleti bi kaç kez kullandığına göre yapmıştır di mi tüm bunları?
Yani ben itoucu alınca direk wifi müzik video kullanabilicem?
Arkadaşlar ihalenin sonuçlanmasına 2saat var ltfn çabuk yardım edin bana:)

kazim.erdemli

7 Ekim 2008; 20:46:37 

Tabikide müzik video,wifi kullanabilirsiniz zaten kullanılmaz olsa süs diyemi olucak alet hiöç bir işe yaramıyor Uygulama yüklüyemiyorsunuz oda 1 hafta içinde çıkıcak diyorlar fiyatı ne kadar acaba aktivasyon işini ilk defa sizden duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazim.erdemli -- 7 Ekim 2008; 20:43:31 >

Adımını attığın yerde ATA kanı yoksa bastığın toprağa ''VATAN'' ; Bastığın toprakta binlerce TÜRK kanı olduğunu bilmiyorsan TÜRKÜM deme...
qboy

7 Ekim 2008; 21:16:47 

üç aşşağı beş yukarı,ihalede çok anormal bir şey olmazsa 400ytl.
MEdiamarket a gittim,bi i touch aldım elime,itouch disabled yazıodu,adamla konutşum yurtdışında gelince itunesu bilgisayara yükleyip bi şeyler yapmanız gerekiyor fln die bi şeyler anlattı ama tam anlamadım bnde..

kazim.erdemli

7 Ekim 2008; 21:26:14 

http://forum.donanimhaber.com/m_26982390/tm.htm

İstersen biraz arastır hocam 400 ytl kullanımmıs ipoda verme bence birde kargo parası var ürün temiz mi vs. dolu sorun var 10 gün beklerim diyorsan benim aldığım satıcıyı öneririm paypala üye olarak ebaydan ürünü alırsınız sıfır 1 yıl uluslararası garantili ipod touch 2nd 8gb tavsiye ederim güvenilirlik olarak gittigidiyordan 50 kat daha güvenli

Adımını attığın yerde ATA kanı yoksa bastığın toprağa ''VATAN'' ; Bastığın toprakta binlerce TÜRK kanı olduğunu bilmiyorsan TÜRKÜM deme...
qboy

7 Ekim 2008; 22:13:30 

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=12901764

azawarai

7 Ekim 2008; 22:48:59 

Yenisinin kutusu şeffaf değil miydi??

kazim.erdemli

7 Ekim 2008; 22:54:24 

quote:

Orjinalden alıntı: azawarai

Valla bende öyle duydum bence resimdeki ürün 2nd değil tabi daha ne kutusunu gördüm nede kendisini ancak inş. 10 gün sonra olucak bence biraz dikkatli olun

mert6385

8 Ekim 2008; 13:10:17 

quote:

Orjinalden alıntı: kazim.erdemli

quote:

Orjinalden alıntı: azawarai

Valla bende öyle duydum bence resimdeki ürün 2nd değil tabi daha ne kutusunu gördüm nede kendisini ancak inş. 10 gün sonra olucak bence biraz dikkatli olun

resimdeki 2g değil. ilk nesil o

TOSHIBA P300-133
T8300 2.4 Ghz , ATI HD3650 512 Mb, 3Gb ram
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Apple iPod >> İpod-touch acil yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: AlisVerisX Standı
AlisVerisX ile nasıl internette bir günde işimizi kurabileceğimiz üzerine konuşuyoruz.
Cebit 08: Forex Standı
Yoğu iş yükü, trafik, ekonomik krizler! Biraz rahatlamaya ne dersiniz? Forex'in masaj koltukları hakkında bilgi alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar