Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TOSHIBA F50-10G mi / ASUS M51Va mı?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> TOSHIBA F50-10G mi / ASUS M51Va mı? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
coombo3

7 Ekim 2008; 20:18:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

TOSHIBA F50-10G mi / ASUS M51Va mı? evet yardımcı olacak varmı acaba? İki ürün arasında kaldım siz hangisini önerirsiniz?

fth_21

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 23:13:04 

kesinlikle ve kesinlikle f50-10g hem ekran kartı bakımından hem e-sata hdmi çıkışları bakımından daha iyi durumda f50-10g

BlackR

7 Ekim 2008; 23:35:27 

Ben Asusm51Va alacaktım, vazgeçtim QOSMIO F50-10G aldım, gayet memnunum,ses süper, wireless güzel, ısınma problemi yok vs vs... İmzamdaki DH forumda birçok f50-10g kullanıcısı var, bilgi alabilirsin. Asustan vazgeçmemin bir sebebi, dvd problemi oluyormuş forumlarında okuduğum kadarıyla ama bir şekilde çözmüşler. Bir diğer sebep, marka olarak toshiba kalitesi ve servis yaygınlığı, arkadaş tavsiyeleri ve mevcut bilgim. Asus ile ilgili pek bilgim yoktu. Ama Asus da güzel bilgisayar arkadaşım Qosmio fan club a göz atmanı tavsiye ederim. Seçiminde kolay gelsin, güzel bilgisayar ikisi de
Istanbulda oturuyorsan, CEBIT fuara gitmeni ve laptoplara bakmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackR -- 7 Ekim 2008; 23:35:03 >

««««««TOSHIBA ® QOSMIO SERIES | FUN CLUB»»»»»»
coombo3

8 Ekim 2008; 13:26:16 

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

@BlackR keşke o fuar İzmirde de olsaydı. Yaklaşık olarak 1 aya kadar almayı düşünüyorum.Asus'un cazip gelmesinin nedeni 4gb ram i ve T9400 işlemcisi olması nedeniyle M51Va modelinin ekran kartı (ATI HD 3650) açığını kapatır diye düşünüyordum. Forumda bende çok okudum DVD okuma ve yazma problemlerini. Bu yorumlardan sonra aslında Toshiba gözüme daha bi hoş gelmeye başladı .İmzandaki Toshiba series fun club kısmını takip ediyordum.Gerçekten ekran kartı güzel.Sanırım bu Toshibanın Qosmio F50 10g modelini satan fazla yer yok.Şuan sadece Teknosada gördüm.Bimeks , Vatan bilgisayarda göremedim.Teknosadan da açıkçası almak istemiyorum.Her neyse acaba sen laptopu kaça aldın ve peşin ödemede indirim olurmu(Örneğin teknosa'da).

abcboy

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 18:35:09 

QOSMIO AL HAYATINI YAŞA ..........

UÇAK GİBİ ALET WALLA

Hükümranlık Allah'ındır...
BlackR

8 Ekim 2008; 21:16:31 

quote:

Orjinalden alıntı: coombo3

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

@BlackR keşke o fuar İzmirde de olsaydı. Yaklaşık olarak 1 aya kadar almayı düşünüyorum.Asus'un cazip gelmesinin nedeni 4gb ram i ve T9400 işlemcisi olması nedeniyle M51Va modelinin ekran kartı (ATI HD 3650) açığını kapatır diye düşünüyordum. Forumda bende çok okudum DVD okuma ve yazma problemlerini. Bu yorumlardan sonra aslında Toshiba gözüme daha bi hoş gelmeye başladı .İmzandaki Toshiba series fun club kısmını takip ediyordum.Gerçekten ekran kartı güzel.Sanırım bu Toshibanın Qosmio F50 10g modelini satan fazla yer yok.Şuan sadece Teknosada gördüm.Bimeks , Vatan bilgisayarda göremedim.Teknosadan da açıkçası almak istemiyorum.Her neyse acaba sen laptopu kaça aldın ve peşin ödemede indirim olurmu(Örneğin teknosa'da).

Ben laptopu ToshibaShop mağazasından aldım. İzmirde var mı bilmiyorum. Ben +2 gb daha ram taktırıp ve orjinal office 2007 de alarak 2400ytlye aldım. Şu aralar krizden dolayı fiyatlar artmış olabilir. Beklemek isteyebilirsin. Laptopları yakından görmeni tavsiye ederim görmediysen. Evet Asusun işlemcisi daha iyi; toshibadaki 8Gb a kadar RAM desteği de gelecek için güzel bir faktör. Sese de baya önem veriyorum müzik için, harman kardondan çıkan sesten baya memnunum. Ben laptopumu uzun müddet kullanmayı düşünüyorum o yüzden TOSHIBA daya iyi geldi bana.
Peşin ödeme hakkında net bilgim yok, o konuları bizim forumdan öğrenebilirsin sanırım.

««««««TOSHIBA ® QOSMIO SERIES | FUN CLUB»»»»»»
coombo3

9 Ekim 2008; 16:15:20 

@BlackR yardımların için teşekkür ediyorum.Evet şuan teknosanun sitesinden baktım 2.700 olmuş.Fiyatlarda aşırı yükselme var.Doların inmesini beklemekten başka şansım yok :)

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> TOSHIBA F50-10G mi / ASUS M51Va mı? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Football Manager Live video ön inceleme
En iyi menajer benim demek,hiç kolay değil!
Asus Eee Pc 4G dizüstü
Asusun ufak boyutlardaki Eee dizüstü bilgisayarı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir