Arkadaşlar airties modemim var. Kablosuz ağ bağlantılarında modemi görüyorum şifreyi giriyorum fakat internete bağlanamıyorum. Bunun nedeni ne olur. cevaplarınız için şididen teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercaneryildiz -- 7 Ekim 2008; 19:46:10 >
ya kimse anlamadımı sorunumu yoksa ben mi anlatamadım? çıldırıcam aradım araştırdırdım bulamadım. Forumdada buna benzer konu varsa yada cevabınımı bulabileceğim yer varsa yardım edin lütfen....
hic bir detay belirtmemissiniz. sorununuz herseyden olabilir.
Nasıl anlatılır ama şöyle oluyor şimdi bilgisayarımda kablosuz ağlar bulunduğu diye sağ altta balon çıkıyor. Daha sonra ben bağlan tuşuna bastığımda güvenliği etkin ağ uyarısından dolayı doğal olarak şifre soruyor. Bende şifreyi giriyorum bağlanıyor diyor fakat bağlantı sağlanamıyor. başka bilgisayardan girdiğimizde hemen bağlantı kuruluyor. laptopumum wirelessında herhangi bir sorun yok başka modeme bağlanıyorum ama istediğim modeme bağlantı kuramıyorum dediğim gibi modemde sorun olsa diğer bilgisayarlarda bağlanmaz diye düşünüyorum. Nedeni ne olabilir? Not: Bu arada girdiğim şifre doğru çünkü diğer bilgisayardada aynı şifreyle giriyorum.
sorun mac filtresi degilse, ag baglantilarim---ozelliklerden kablosuz aginiza gelip tekrar ozellikler diyin. orda kablosuz aglar var. kendi aginizi bulup kaldirin. sonra kablosuz aginiza sag tiklayip disable edin. az bekleyip enable edip tekrar baglanin