Giriş | |
|
|
|
7 Ekim 2008; 18:56:33
|
|
|
Buyrun arkadaşlar arabada gelirken yaptığım gps denemesi http://rapid share.com/files/151229213/Iphone_GPS_deneme.rar
|
|
7 Ekim 2008; 18:58:09
|
|
|
ben de yaptım google maps üzerinden gerçekte çok güzel oluyor. biraz sağa sola sapıyıyor bazen ama genelde iyi
|
|
|
7 Ekim 2008; 19:01:43
|
|
|
nedense bazı bölgelerde olmuyor
|
|
7 Ekim 2008; 19:12:00
|
|
|
bendede bazı bölgelerde harita açılmıyo gps boş haritada gidiyo :D
|
|
|
7 Ekim 2008; 19:23:03
|
|
|
hocam nasıl yapıcaz sımdı bu gps olayını MAPS dıye bır program var ıphone nun ıcınde onunlamı yapıcaz yada ek bırseyler yuklememız lazımmı bu maps programına bırkac bıryerde okudum ama tam anlamadım cunku ozman ıphone um yoktu goole map fılan ındırıyormusuz oyle kulklanıyormusuz nerden ve ındırılıyor ve nasıl kullanıyor bıraz acıklarmısınz
|
|
|
7 Ekim 2008; 19:37:51
|
|
|
arkadaşlar sizden bi ricam var bu işin piri kompedanı olan bi kişi iphone 3G için gps ve navigasyon adı altında bi topic açabilirmi...işi bilenler orda engin bilgilerini paylaşabilirse bizlerle çok seviniriz.... bu sayede bizlerde daha çok şeyler öğrenmiş oluruz....
|
|
|
7 Ekim 2008; 19:42:00
|
|
|
Path Tracker diye bir program var bu arada, gittiginiz yolu harita uzerinde marker ile gosteriyor
|
|
7 Ekim 2008; 19:56:12
|
|
|
Cumartesi günü Kadıköy' den Ümraniye' ye otobüsle gelirken denedim. Özellikle otobüs E-5 de giderken an ve an hareket eden nokta olarak tam bulunduğumuz yeri gösterdi.
|
|
|
7 Ekim 2008; 20:02:21
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: nofearl Path Tracker diye bir program var bu arada, gittiginiz yolu harita uzerinde marker ile gosteriyor Teşekkürler ama ücretli bir programmış bu ..
|
|
|
7 Ekim 2008; 20:24:52
|
|
|
Bende bunu iPhone'u ilk aldığım günlerde yapmıştım (26 eylülde aldım, 28 inde falan yaptım yani hemen hemen). Bazı yerlerde tam yakınlaşmasa da araba içinde giderken tam bulunduğumuz yeri gösteriyor ve bizimle beraber hareket ediyor :) Ama bu yeni keşfedilen birşeymiş gibi konuşulmuş sanki
|
|
|
7 Ekim 2008; 20:39:09
|
|
|
arkadaslar evinizdeyken wireless olarak google map i açın bulundugunuuz ilin her yerini haritada elinizle gezin bu sayede map haritayı bellegine yüklediginden dolayı size internet olmadanda gittiginiz yolu hafızasından gösterecektir programla ugraşmaya gerek yok. dikkat etmeniz gereken olay zoom mesafesi cok yakın yada cok uzak zoom yaparak dolaşmayın kendi gösterdigi yakınlıkda gezmeniz yeterli
|
|
|
7 Ekim 2008; 21:38:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: serkanaspirin arkadaslar evinizdeyken wireless olarak google map i açın bulundugunuuz ilin her yerini haritada elinizle gezin bu sayede map haritayı bellegine yüklediginden dolayı size internet olmadanda gittiginiz yolu hafızasından gösterecektir programla ugraşmaya gerek yok. dikkat etmeniz gereken olay zoom mesafesi cok yakın yada cok uzak zoom yaparak dolaşmayın kendi gösterdigi yakınlıkda gezmeniz yeterli Alakasi bile yok,Evinde wifi baglantisi ile istedigin kadar Google maps ile gez,Hatta istanbulun butun sokak Haritalarini acip goruntulesende,sonradan bu haritalari kullanamazsin. Disari ciktigin zaman bulundugun ,anbe an degisen konumuna gore ,anlik sapmalara koordinatlara gore Gps, google maps den harita indirmesini ister. Yani sen evinde hangi guzergahi,ilin haritasini acarsan ac,disarida Gps vasitasi ile belirlenen konumuna gore harita indirir. Rota cizmeye kalktigin anda senden baglanti ister. Denemesi bedava ,yok boyle birsey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 7 Ekim 2008; 20:41:34 >
|
|
7 Ekim 2008; 21:43:17
|
|
|
tşk. kardeş
|
|
7 Ekim 2008; 21:53:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: MaSSive quote:
Orjinalden alıntı: serkanaspirin arkadaslar evinizdeyken wireless olarak google map i açın bulundugunuuz ilin her yerini haritada elinizle gezin bu sayede map haritayı bellegine yüklediginden dolayı size internet olmadanda gittiginiz yolu hafızasından gösterecektir programla ugraşmaya gerek yok. dikkat etmeniz gereken olay zoom mesafesi cok yakın yada cok uzak zoom yaparak dolaşmayın kendi gösterdigi yakınlıkda gezmeniz yeterli Alakasi bile yok,Evinde wifi baglantisi ile istedigin kadar Google maps ile gez,Hatta istanbulun butun sokak Haritalarini acip goruntulesende,sonradan bu haritalari kullanamazsin. Disari ciktigin zaman bulundugun ,anbe an degisen konumuna gore ,anlik sapmalara koordinatlara gore Gps, google maps den harita indirmesini ister. Yani sen evinde hangi guzergahi,ilin haritasini acarsan ac,disarida Gps vasitasi ile belirlenen konumuna gore harita indirir. Rota cizmeye kalktigin anda senden baglanti ister. Denemesi bedava ,yok boyle birsey. yanlisin var.... 20 gundur falan tum ankarayi 5 ayri zoom ile 20 gun once evde wifi ile gezinmistim 20 gundur arabamda olsun nerde olursam olayim cashe ledigi o haritalar ustunde kendini bulabiliyor,,, sen gps icin tikladiktan sonra elinle 1 yada 2 kademe zoomu ac goreceksin kendi wifi var iken gezindigin yerlere...ok... arkadaslar mumkun oldugunca gezip dolastiginiz yerleri cok zoom ile gezin gerisini az zoomda idare ediyor
|
|
|
7 Ekim 2008; 21:58:42
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: baris347 quote:
Orjinalden alıntı: MaSSive quote:
Orjinalden alıntı: serkanaspirin arkadaslar evinizdeyken wireless olarak google map i açın bulundugunuuz ilin her yerini haritada elinizle gezin bu sayede map haritayı bellegine yüklediginden dolayı size internet olmadanda gittiginiz yolu hafızasından gösterecektir programla ugraşmaya gerek yok. dikkat etmeniz gereken olay zoom mesafesi cok yakın yada cok uzak zoom yaparak dolaşmayın kendi gösterdigi yakınlıkda gezmeniz yeterli Alakasi bile yok,Evinde wifi baglantisi ile istedigin kadar Google maps ile gez,Hatta istanbulun butun sokak Haritalarini acip goruntulesende,sonradan bu haritalari kullanamazsin. Disari ciktigin zaman bulundugun ,anbe an degisen konumuna gore ,anlik sapmalara koordinatlara gore Gps, google maps den harita indirmesini ister. Yani sen evinde hangi guzergahi,ilin haritasini acarsan ac,disarida Gps vasitasi ile belirlenen konumuna gore harita indirir. Rota cizmeye kalktigin anda senden baglanti ister. Denemesi bedava ,yok boyle birsey. yanlisin var.... 20 gundur falan tum ankarayi 5 ayri zoom ile 20 gun once evde wifi ile gezinmistim 20 gundur arabamda olsun nerde olursam olayim cashe ledigi o haritalar ustunde kendini bulabiliyor,,, sen gps icin tikladiktan sonra elinle 1 yada 2 kademe zoomu ac goreceksin kendi wifi var iken gezindigin yerlere...ok... arkadaslar mumkun oldugunca gezip dolastiginiz yerleri cok zoom ile gezin gerisini az zoomda idare ediyor arkadaşlar peki bunun için sadece maps programı yetiyor mu yada mapstan ne yapıyoruz biri bi açıklasın bi zahmet