Öncelike Selamlar.Ben Anıl.Sitenize yeni üye oldum.Sanirsam Pc Donanımları hakkında en kapsamlı site burası.Lafı pek uzatmayım.Ben yeni bir bilgisayar alicam.Ama donanımlardan pek bisi anlamıyom açıkçası.Alacağım pc yi oyun için yani dolayısıyla Yüksek Performans için alıcam.Casper dan bir pc beğenmiştim.Lakin cevremdeki bazi arklar Toplama Bilgisayar almami önerdi.Bende buna kulak uydurdum.Yalniz dedigim gibi bilgisayar parçalarından anlamıyom.Hangisi daha iyidir,hangi parça hangisiyle uyumludur bilemiyorum.Bu yüzden size danismak istedim.Bana 1400 ytlye en iyi performansı verecek güzel bir liste cikarirmisiniz?Listede tüm parçalar eksiksiz olursa sevinirim.Yani bir bilgisayarciya gittigimde ben listeyi verdigimde burda su eksik fln demesin.Frenlemek istemiyorum.Direk bilgisayarı hazir edecek bi liste olsun lütfen.Sizin bilgi ve tecrübelerinize güveniom.Ek olarak bir istegim daha olucak.Ben şimdiki kasadan aşırı ses ve ısıdan şikayetçiyim.Kasa soğutuculu ve sessiz olursa gercekten makbule gececek.Birde lütfen Kasa,monitor,klavye,mouse Siyah renkte olması tercihimdir.Monitörü 19' Lcd istiyorum bilginize. Bu ilk mesajım olmasına rağmen baya bi istekte bulundum kusura bakmayin.Yaşım 15 öğrenciyim,malum bilgisayarı aile bütçesi ile alıyorum.Bilgisayar en az 3 yıl beklentilerime cvp verecek sağlam olursa çok sevinirim.Şimdiden hepinizden Allah razı olsun.Saygılarımla....
Nipnot:Bu Tavsiyeye Gerçekten çok ihtiyacım var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anılcan Aydın -- 10 Ekim 2008; 19:03:58 >
KDV DAHİL TOPLAM : 1 026,60 USD X 1,35 = 1.386,00 YTL
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
Tavsiyeleriniz için size şükranlarımı sunuyorum.Sistem yavaş yavaş kafamda derlenmeye başladı sanırsam hiç bilmediğim halde:)Tavsiyeler devam ederse çok memnun olurum.Sanırsam pc yi en geç 1 haftaya alıcam.