Giriş
7 Ekim 2008; 18:06:38
Arkadaşlar bugün my vodafone girdim gprs hacimli'yi açmak için ama Uygulama Hatası: java.lang.NullPointerException şeklinde bir hata verdi m. hizmetlerini aramak istemiyorum başka bir yolu yok mu
7 Ekim 2008; 18:18:22
xxxxxx GPRSHACIM AC yaz 7048e gönder(2 kontör) xxxxxx my vodafone şifresidir.
_____________________________ "Her yaptığımızı doğru sandıkça sinsice büyüyor yanlışlar."
7 Ekim 2008; 18:27:59
quote: Orjinalden alıntı: çok geç xxxxxx GPRSHACIM AC yaz 7048e gönder(2 kontör) xxxxxx my vodafone şifresidir. Mesajı gönderdim gelen yanıt : Sistemde hata oluşmuştur Lütfen Müşteri Hizmetlerini arayınız. Bu gidişle Turkcell aldırtcaklar adama.
7 Ekim 2008; 18:56:59
o zaman bir problem var demektir bir yolu daha var 7048;i aramak (71 saniyesi 1 kontör) kontör vermek istemiyorum diyorsanız vodafone'a mail atın gprs hacimli servisimi açın diye geri dönüş yapacaklardır.
_____________________________ "Her yaptığımızı doğru sandıkça sinsice büyüyor yanlışlar."
7 Ekim 2008; 20:21:35
İşte buna kızıyorum ben.. Koskoca Vodafone 2 senedir şu kahrolası myvodafone kısmını düzeltemedi.. Belki teknolojik alt yapı gerekiyor ve buna zaman lazım ama kardeşim görüntüsünü barid eğiştir be. Bir web sitesi kaç paraya yapılıyor.. Ver 100,000 dolar parayı sana son sistem en güvenilir sistemle online sistemini kursunlar.. Anlamıyorm anlayamıyorum.. yada senin oksijen diye firman var. Ver emiri yapsınlar
_____________________________ Kurallara uygun İmza Vodafone Şak şak şak
8 Ekim 2008; 12:23:27
7048'ide aradım yine aynısını söyledi. Sistemde hata oluşmuştur. neyse Turkcell aldım zaten uğraşmadım.
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil
Mesaja değerlendir
Mesajımı DH blog sayfama ekle