Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Codegen 6083-1 kasa yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Codegen 6083-1 kasa yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Opps

7 Ekim 2008; 17:38:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar hiç böyle bi fikrim yoktu bu foruma girince bende mod yapmak istedim.2haftadır inceleme yapıyorum.benim Codegen 6083-1 kasam var.bunu modlamak istiyorum bana hangi malzemeler gerekiyor.bi yazarsanız bide fiyatları nedir?

Şimdiden teşekkür ederim herkese!

mc.kork

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 17:46:35 

2 haftadır takip ediyorsan hangi malzemelerin lazım oldugunu takip ettiğin konulardan görmüş olmun gerekiyordu neleri yapacagını nelerin lazım oldugunu az buçuk söylersen yardımcı oluruz bunun bir katalogu yok yapacagın işe göre bir ton malzemeye ihtiyacın olacaktır

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Opps

7 Ekim 2008; 17:56:07 

kasa içini boyamak istiyorum bunu boyamak için uv boya alıcam.kasa yanını plexi yapıcam.blue orb fx fan uv mavi ıde kablosu sata kablosu alıcam.bunların fiyatları nelerdir.neonu da biri konu açmıştı nasıl yapıldıgını anlatıyodu öle yapıcam inş.

Opps

7 Ekim 2008; 18:17:47 

yardımları bekliyorum

mc.kork

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 18:40:44 

Kasa boyamak için önce astar uygulamalısın İnce 2-3 kat astardan sonra 3-4 kat boya atmalısın her katta kurumasını beklemelisin Her seferinde az boya uygulamalısın yoksa akar boya
Yan kapak için dremel dekupaj vs gibi aletler kullanılıyor ama bir sefer kullanacaksan gidip boşuna para vermene değmez Git bi tabelacıya sanayi benzeri metali kesip biçen bi yer bulup kesitirebilirsin veya Ankarada isen o konuda yardımcı olabilirim
Sata kablolara şurdan bakabilirsin;
http://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?lsort=5&lsdir=1&group=ModKablo&Page=4

Neonlar içinde şuraya göz at;
http://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?group=COLD%20KATOT

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
fatality111

7 Ekim 2008; 19:02:51 

fan mi kullanacaksin su sogutmami ilk modsa kesin fan dir :D bi fan fiyatlarinada bak derim ben simdiden

Opps

7 Ekim 2008; 19:34:52 

fan kullanıcam.yardımlar için teşekkür ederim. Ankarada deilim.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Codegen 6083-1 kasa yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Neticaret Standı
E-Çözüm'ün standında internet üzerinde ticaret yapmak isteyenlere özel olarak geliştirdikleri; NeTicaret adlı ürünleri ile ilgili bilgi alıyoruz.
Forex FM-8100 FM Transmitter
Oto Teybine MP3 çalar, cep telefonu veya hafıza kartından istediğiniz Müzik parçasını kablosuz aktarın!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar