Giriş | |
|
|
|
7 Ekim 2008; 17:21:43
|
|
|
Orjinal İngilizce Forumdan Alıntıdır.. The Beta servers for the Brand New Expansion- Forgotten Frontiers will be launched around 5.00 P.M KOST. Here are a few of the exciting new Expansion features everyone has been waiting for- - Increased the level cap to 83 - Ronark Land Base: Ronark Land Base is a new PvP zone for players from levels 35 – 69. Winning grants Nation Points and experience. - Dominion of Krowaz: This is an adventure event similar to Eslant Battle Traps confronting bosses and ultimately taking on Krowaz, the God of Death and General of the Nightmare Army. - Oreads: A new additional Lunar War Map, the map used in World Championship. - Cursed Weapons: Brand new weapon types that inflict debilitating status effects upon the enemies, must be constructed from the items harvested from Dragon Horse Tribe members and Fossils in Ronark Land. The Cursed Weapons will gain new attributes when upgraded. - Monster’s Stones: These are the stones dropped from monsters throughout the world of Carnac. Using them will teleport the player to a special zone where the player will battle with the monster named in the stone. Victory here grants you an Old Unique Accessory. Monster’s Stones are unusable in Moradon, Delos and event dungeons. - New Skills for all classes. - 7th Defense Armors: Must be crafted using materials found in the Dominion of Krowaz - Customizable User Interface: Many changes have been made to the user interface. Windows are now customizable and maybe moved to wherever you did like. - Captain Cougar is finally returns from his long vacation! - Last but not the least….. BiFrost Returns!! Login to the Beta Servers to find out more about the contents!! Happy Hunting!! Genel olarak; 36-69 arası Pvp alanı geliyor 83 lwl sınırı olacak Dünya Şampiyonasındaki Lunar War bölümü geliyor Yeni Yeni itemler Yeni Skiller geliyor Yeni Armorlar geliyor Yeni event var BiFrost açılıyor Captain Kougar geliyor 1-2 tane daha birşey var ama tam anlamadım :D Herkeze hayırlı uğurlu olsun daha önce verildiyse özür.. link : http://forum.knightonlineworld.com/forum_en//index.php?act=ST&f=143&t=180886&st=0#entry1124435
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 7 Ekim 2008; 17:19:52 >
|
|
|
7 Ekim 2008; 17:24:13
|
|
|
presiz girebilecezmi ben bunu merak ediyom pre varken kayıt yaptırdım şimdi pre yok hesapta ..inşallah girerim
|
|
7 Ekim 2008; 17:32:33
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur2266 presiz girebilecezmi ben bunu merak ediyom pre varken kayıt yaptırdım şimdi pre yok hesapta ..inşallah girerim Tahminimce girersin kaydolmak için gerekiyor oynamak için degil sanırım.
"Bu memleket, Dünyanın beklemediği, Asla Ümit Etmediği bir Müstesna Mevcudiyetin Yüksek Tecellisine, Sahne oldu.Bu Sahne En aşağı, 7 Bin senelik bir Türk Beşiğidir. Beşik Tabiatın Rüzgarlarıyla Sallandı;Beşiğin içindeki Çocuk, Tabiatın Yağmurlarıyla Yıkandı, O Çocuk Tabiatın Şimşeklerinden, Yıldırımlarından, Kasırgalarından evvela Korkar gibi oldu;sonra Onlara alıştı;Onları Tabiatın Babası tanıdı, Onların oğlu oldu.Bir gün O tabiat çocuğu ,Tabiat Oldu;Şimşek, Yıldırım, Güneş oldu; Türk Oldu. TÜRK BUDUR: YILDIRIMDIR, KASIRGADIR, DÜNYAYI AYDINLATAN GÜNEŞTİR." M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
7 Ekim 2008; 17:40:49
|
|
|
inşallah dediğin gibidir :)
|
|
7 Ekim 2008; 19:09:06
|
|
|
son 8 saat
|
|
|
7 Ekim 2008; 19:20:04
|
|
|
ilk deniyenlerden biri olacağım sanırım ..
|
|
7 Ekim 2008; 19:34:41
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: PROTON ilk deniyenlerden biri olacağım sanırım .. ayrı etten clientini koydularmı ki koydularsa nerden indirdin
|
|
|
7 Ekim 2008; 20:01:51
|
|
|
Bug ve dupe'ye önlem alınsın başka bişi istemiyorum. beta da umarım acıkları keşfeder k2 yetkilileri ve kapatirlar ..
|
|
|
7 Ekim 2008; 20:08:18
|
|
|
Clientsiz giremeyeceksiniz client indirmeniz lazım olacak bu arada lvl kaçtan başlayacağınız falan yazıyomu? Benim oynadığım betalarda Knight Empire beta da 1 lvlden elle kastık Punk Buster beta da 1 lvlden elle kastık Fire Drake beta da 60 lvl + +8/+0 item set le başladık Moradon Resurrection beta da 1 lvlden elle kastık
|
|
|
7 Ekim 2008; 21:55:56
|
|
|
gm ile konuştum ronarkın yeni gmsiyle beta patch ne zaman geliyor dedim "maintenence today ;)"yazdı ona göre hazır olur :p
|
|
|
7 Ekim 2008; 22:13:41
|
|
|
İşim olmaz size hayırlı olsun iyi eğlenceler
|
|
|
7 Ekim 2008; 22:15:41
|
|
|
beta dan ne kadar süre sonra bu patch uygulanır ?
|
|
|
7 Ekim 2008; 22:17:40
|
|
|
Hayırlısı..
|
|
|
7 Ekim 2008; 23:38:08
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SaikaZede beta dan ne kadar süre sonra bu patch uygulanır ? 2-3 hafta duracağı söylentiler arasında :)
|
|
|
8 Ekim 2008; 1:25:22
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SaikaZede beta dan ne kadar süre sonra bu patch uygulanır ? İnş. uzun sürmez beta bir an önce orjinaline geçesim var.
"Bu memleket, Dünyanın beklemediği, Asla Ümit Etmediği bir Müstesna Mevcudiyetin Yüksek Tecellisine, Sahne oldu.Bu Sahne En aşağı, 7 Bin senelik bir Türk Beşiğidir. Beşik Tabiatın Rüzgarlarıyla Sallandı;Beşiğin içindeki Çocuk, Tabiatın Yağmurlarıyla Yıkandı, O Çocuk Tabiatın Şimşeklerinden, Yıldırımlarından, Kasırgalarından evvela Korkar gibi oldu;sonra Onlara alıştı;Onları Tabiatın Babası tanıdı, Onların oğlu oldu.Bir gün O tabiat çocuğu ,Tabiat Oldu;Şimşek, Yıldırım, Güneş oldu; Türk Oldu. TÜRK BUDUR: YILDIRIMDIR, KASIRGADIR, DÜNYAYI AYDINLATAN GÜNEŞTİR." M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|