Vatan bilgisayardan LOGİTECH MOMO RACING FORCE DİREKSİYONU 147.78 YTL 5 TAKSİT e bugün aldım. Herkese duyurulur. en uygun fiat şuan bu araştırdım çünkü.. düşünen veya araştıranlara duyurulur..
test drive unlimited oynuyorum o oyun yetiyor. optionstan herşeyi manuel yaptığımda debriyaj gerçekçi bir şekilde kullanılıyor. Debriyaja basmadan vites atılmıyor ve dururken debriyaja basılmazsa araç stop ediyor. kalkışta debriyajı çekme oranına göre araç motoru bağırıyor :D bunun gibi başka oyun varmı yalnız bilmiyorum.
toca race driver vardı sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzgursel -- 6 Kasım 2008; 2:53:54 >
E8400 + ASUS Arctic Square | ASUS P5Q PRO | 2*2GB A-Data 800 Ext.Ed. | 2*250WD+1TB Samsung F1 | 512mb ASUS EAH4870 Top | 22" SAMSUNG 226BW | NEC Sata DVDwriter | CoolerMaster Centurion 534 | TAGAN EASYCON 700W | X-Fi Gamer | Logitech X-530 | A4Tech G700 | A4Tech XL-740 Oscar | Logitech cordless action controller | Logitech G25
gerçekten çok iyi bi direksiyon üniversitde evdeki arkadaşa almıştık tüm nfs serisi , toca ve grid çok iyi oynanıyordu.Simülatöre yakın olan oyunlarda özellikle Grid de hissedilir derecede oynanıyor.
7 Kasım 2008; 16:59:08
oo ne tır oyunu oynanır hee.pencerenin kenarına koyucam bunu bi elini de pencereden sarkıcıdan off off bide gözlük taktın mı tutamazlar seni
Doruk..
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.