Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Film izlemek için en uygun taşınabililir cihaz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Konsol Oyunları >> Sony PSP >> Film izlemek için en uygun taşınabililir cihaz? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
AND1

7 Ekim 2008; 16:49:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar sık sık otobüsle uzun yola gidiyorum. Yoculuk sırasında kendi istediğim filmi izlemek için en uygun cihaz sizce PSP'mi?

Taşınabilir dvd oynatıcılar da var lakin hem boyut olarak büyükler hem de dvd leri taşımak ayrı bi sorun.

Kendi hafızası olan, pili uzun süre giden, alt yazılı divx'leri oynatabilen ve taşınılabilirliği makul boyutlarda olan bir cihaz lazım bana.

Tavsiyeleriniz?

the_cowboy

7 Ekim 2008; 17:19:32 

gp2x var o sanırım divx'leri oynatabiliyor psp oynatamıyor convert etmen gerekiyor. gp2x 2 kalem pille çalışıyor. ne kadar dayanır bilmiyorum.tavsiyem film izleyeceksen gp2x al derim

RevidaL

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Ekim 2008; 19:05:37 

Sırf film izlemek için ise iPod Nano 3.nesil. Eğer hem film hem oyun diyorsan PSP.

XTC | RevidaL |
lecturer

7 Ekim 2008; 19:28:19 

PSP

PC GAMING IS DEAD!
.:BBR:.

7 Ekim 2008; 23:58:38 

kesinlikle psp veya ipod touch degil

Convert altyazi vs cok teferruatli indirdim filmi icine atip izliim olmuyor. 1 saatte filmi indiriosan 2 saatde convert islemi suruo. Ama hazir cevrilmis birsuru filmde mevcut internette.

Sadece film icin cowon un butcene gore olan bi modelini tercih et

Ama psp alirsan divxleri 1-2 saat convert edip super goruntu kalitesi ile izlemenin yaninda oyunda oynayabilirsin

Dedigim gibi yok oyun oynamam diosan kesinlikle cowonun 20gblik modellerini oneririm. icine filmi Ve altyazisini atip direk izlersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:BBR:. -- 8 Ekim 2008; 0:02:01 >

...::: Gamertag : WenndettA :::..
..:: GTA4 - Geow 2 - Forza 2 Multi İçin Ekleyin ::..
AND1

8 Ekim 2008; 0:37:31 

hmm 1-2 saat convert işlemi baya zahmetliymiş..

Peki normal filmleri, alt yazı ile uğraşmadan, direk psp nin, vs'nin ekran boyutlarına indirgemek cok uzun sürüyor mu?

8 Ekim 2008; 1:47:24 

çevirme convert işlemi 1-2 saat sürüyor yani divx filmleri 480x272 boyutunda mp4 e dönüştürme işlemi. (1-2 saat dediğim işlemci hızına göre örneğin beim eski 1.5ghz lik laptopda 4 saat sürüyor.)

convert eden programların çoğu convert ederken aynı anda altyazıyıda otomatik gömüyor zaten.

zaten dediğim gibi internette hemen her film psp için mevcut yabancı sitelerden bile indirsen 480x272 mp4 formatında film 5 dkda türkçe altyazsını gömersin.

kötü tarafı ise istediğin filmler bulunmuyor yada yeni çıkmış filmeleri birileri convert edip nete koysun die beklmek koyuyor adama örneğin babylon a.d çıktı fakat benim convert programı net framework ayarları bozuk olduğu için çalışmıyor bende beklemek zorunda kalıyorum biri çevirsinde koysun diye.

cowon yada archos da böle bişi yok direk usbden takıp divx filmi ve altyazısını içine atınca otomatik açıyor.

AND1

8 Ekim 2008; 3:54:15 

Anladım. portatif dvd playlerları araştırıyorum bir de...

Genellikle sarsıntıda görüntü donması oluyor mu acaba öğrenmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AND1 -- 8 Ekim 2008; 4:04:17 >

CANOZ

8 Ekim 2008; 17:54:58 

Cd üzerinden izlersen her sarsıntı da takılır.Senin bulman gereken hafıza kartlı ya da yerleşik hafıza lı bir portatif oynatıcı

Toshiba 37c3500p TV, onkyo TX-SR504 A/V surround receiver ,Yamaha dvd-S661 dvdplyr, jamo S-606HCS3, jamo SUB-250 subwoofer ,next superplus cx
xbox360 20gb u = gametag:cartmanturko
Ps3 60gb pal = PSN:cartmanturko
intel E8200.kingston 3gb ram .msi rx2600rx .toplam 4600gb hdd
MSI wind U100 black
AND1

8 Ekim 2008; 22:40:10 

Hadi ya.. emin misin sarsıntılarda takılma olduğuna? =(

Ben de piyasa fiyatı 300 lira civarında olan ürünü 169 liraya hem de peşine 5 taksit bulduğuma seviniyordum..

Philips PET716

Ben otobüs yolculuklarında kullanacağım.. Değmez mi o zaman verdiğim paraya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AND1 -- 8 Ekim 2008; 22:55:51 >

9 Ekim 2008; 1:47:08 

fiyatı uygun güzel bir alete benziyor

ben otobüs sarsıntılarında takılıcağını sanmıyorum açıkçası

hiç olmadı teşhir için olanını çalıştırıp salla.

AND1

9 Ekim 2008; 1:49:03 

Aynen öyle yapacağım BBR. Sabah direk gidip sallıyorum aleti.

Edit: CANOZ, arastıra arastıra nerelere vardım :) Can sıkıntısından senin eski mesajlarına bi bakayım dedim..
DATRON MOBEE 10" e merak saldım simdi de.. Filmse film, müzikse müzik. Sarsıntıdan da eklenmez kolay kolay.
Ek olarak da kişisel pc işte. Paraya kıyıp boyle birşey almak en iyisi aslında bunu anladım. (gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AND1 -- 9 Ekim 2008; 4:40:03 >

dinamo1969

9 Ekim 2008; 17:49:59 

Arkadaşım,

Bu fotoları nerede çektin bende kızıma yemek yerken masada dvd seyredip bizi rahat bıraksın diye araştırma yapıp bu ürünü almaya karar vermiştim ki neredeyse 300 YTL verip alacaktım.ancak buradaki fiyat mükemmel...

ayrıca Saba DV 9805 -40 DV9805 içinde bir düşün derim hem fiyat hem özellikler fena değil...

bu ürün nerede yanıt verirsen çok sevineceğim...

selamlar,

AND1

10 Ekim 2008; 0:09:11 

Evet cok ama cok hesaplı bir fiyat sunmuş mağaza. İzmir'de çiğli koçtaç mağazasının üst katında satılıyor.

BJK murat BJK
Uzaklaştırılmış
gün cezanın günü kaldı.

10 Ekim 2008; 13:44:53 

Film izlemek için gp2x i düşünebilirsin ama ekranı psp ye oranla küçük psp Daha iyi
celikcantxxl

10 Ekim 2008; 14:40:49 

@AND1
paraya kıyıp netbook alacaksan bence asus un 1000 serisini incelemeden karar verme

bir arkadaş çok güzel bir inceleme yapmış, notebook forumunda var

şahsen inceleme fırsatım olmadı ancak gördüğüm kadarıyla netbooklar arasında asus 1000 serisi modelleri çok iyi yerlerdeler

iyi forumlar

<a href="http://www.matchspecial.com/quizzes/addictionSU.php" style="color: #353535; text-decoration: none; display: block; width: 286px; height: 128px; padding-top: 50px; padding-left: 17px; background: url(http://www.matchspecial.com/quizzes/images/addictionResult.png) no-repeat; font-family: Times New Roman, sans-serif; font-size: 30px;">58%</a><p>This quiz was provided by - <a href="http://www.matchspecial.com">Match Special</a></p>
margornn

10 Ekim 2008; 21:12:01