Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sim Kart Defterini İphone Aktarma

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Sim Kart Defterini İphone Aktarma Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Aqsesuar

7 Ekim 2008; 16:48:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar mrb bu auotlook express yardımı ıle sim karttakı butun numaraları iphone atmak mümkünmüş bılen bı arkadasş acık bı sekılde anlatabılırmı.. artı bısey daha soracagım bu telefondakı gps in antenı varmı yoksa gprs baglantısı ıle mı calısıyor

Intel Core 2 Duo E7200 İşlemci / Ocz vendetta sogutucu / Msi P45 Platinum Anakart / Zotac Nvidia 512Mb 256Bit Ddr3 9600GT SLI Ekran Kartı / Kingston Ddr2 800Mhz 1Gb Ram / 160Gb Samsung Sata Hdd + 80Gb Samsung Hdd + 80Gb Maxtor İde Hdd / Asus DVD RW Sata / 420 watt Casecom Power /
Aqsesuar

7 Ekim 2008; 16:57:44 

arkadaşlar konu gunceldır yokmu bı yardımcı olacak kımse

Intel Core 2 Duo E7200 İşlemci / Ocz vendetta sogutucu / Msi P45 Platinum Anakart / Zotac Nvidia 512Mb 256Bit Ddr3 9600GT SLI Ekran Kartı / Kingston Ddr2 800Mhz 1Gb Ram / 160Gb Samsung Sata Hdd + 80Gb Samsung Hdd + 80Gb Maxtor İde Hdd / Asus DVD RW Sata / 420 watt Casecom Power /
babaluga

7 Ekim 2008; 17:08:21 

Simport diye bir programla yapardık eskiden ama yeni versiyonu var mı bilemiyorum.. Muhakkak vardır... Outlook expressle "iPhone ile PC" arasında kontakt alışverişi yapılır "sim kartla" değil...

iPhone ve Dijital Fotoğrafçılıkla ilgili müthiş bilgiler ve e-kitaplar...
http://babalugasblog.blogspot.com/
Aqsesuar

7 Ekim 2008; 17:15:41 

yha bende ole duydum nokıa bı telefondan once pc ye atıp sonra outlook expres ıle iphone u senkronıze etmek gerekıyormus da nasıl yapıcagımı bılmyıorum ıste puff ıgrenc bı telefon bu :S

canpakoy

7 Ekim 2008; 17:21:01 

Öncelikle SIM kartınızdaki contactları atmanız için settings / mail,contacts,calendar bölümünden import sim contacts sekmesine basarsanız sim kartınızdaki contactları telefonunuza atabilirsiniz.
NOKIA marka telefonunuzdan eğer destekliyorsa beraberinde gelen cd deki program vasıtası ile outlook express'e contactlarınızı atabilir daha sonra itunes üzerinde sync yaparak contactlarınızı telefona geçirebilirsiniz. Yada tüm contactlarınızı sim karta kopyalayıp daha sonra iphone'na atabilirsiniz

Kolay gelsin

abstruseozgur

7 Ekim 2008; 18:26:14 

sim karttan direk imort yapabiliosunuz fakat yarım yamalak importluyo
sebebini çözemedim

p4 3.4 duel core / 2gb ddr2 ram/400gb hdd/asus geforce ph 7950gt 512mb 512bit

ps2 / ipod / nikon d70 fotoğraf makinesi / Asus p535 / Motorola Razr2 V9 / PS3 40gb Pal / XBox 360 arcade / iphone 3g 16gb
Blowout

7 Ekim 2008; 18:52:21 

Arkadaslar yazmıslar forumda buna benzer benim onceden gordugum 3 konu var onlarda yardımcı olabilir...

yassu

7 Ekim 2008; 19:00:52 

arkadaslar iphone den nasıl atıcaz kim karta numaraları

abstruseozgur

7 Ekim 2008; 20:04:08 

quote:

Orjinalden alıntı: yassu

arkadaslar iphone den nasıl atıcaz kim karta numaraları

güzel soru :D
genelde hep simden nasıl atcaz diye soruluyor umarım bunu birileri bliyordur jailbreaksiz bir yöntemle.

p4 3.4 duel core / 2gb ddr2 ram/400gb hdd/asus geforce ph 7950gt 512mb 512bit

ps2 / ipod / nikon d70 fotoğraf makinesi / Asus p535 / Motorola Razr2 V9 / PS3 40gb Pal / XBox 360 arcade / iphone 3g 16gb
Diastric

8 Ekim 2008; 11:46:44 

iphone 3g ilk aldım gün sim kartımdaki numaralarıma nasıl ulasabilrim derken kara kara düşünüyodum heralde tek tek oncak işinin ismini tekradan gircem die sonra ertesi gün telefonun ayarlarını kurcalarken biyerde simkartıyla ilgili bişey gördüm tıkaldım telefon kastı sonra bi baktım simdeki bütün kişiler telefonda gözüktü akşama suanda telefon yanımda olmadı için yardım edemicem aksama eve geçtim zaman nerden ulastımı sim rehberime anlatırım yankış hatırlamıyorsam ayarldan arama ayarlarna girmiştim en alta simli bişey yazıyodu.

iPhone 3g 8gb Black

iPod classic 30gb White
Aqsesuar

8 Ekim 2008; 18:25:52 

tşk ettım arkadsalar cok sagolun. hallettım

eyalcinmail

26 Kasım 2008; 12:08:56 

nasıl hallettiğini yazarsan dostum bezimde aynı şeye ihtiyacımız var

gokhankoc_brood

Sisteme Gözat

26 Kasım 2008; 12:19:21 

Beyler telefonunuzu önce outlook ile eğer outlook yok ise Windows Contacts ile senkronize edin. Ondan sonrada iTunes ile iPhone'a aktarın. At ile deve değil, oldukça basit bir işlem.

ASUS M51SN;
Sony PS3 60GB;
iPhone 3G 8GO, Turkcell
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Sim Kart Defterini İphone Aktarma Sayfa: [1]
Buraya git: