Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Güç Kaynağı yardımı arkadaşlar?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Güç Kaynağı yardımı arkadaşlar? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gorki_26

7 Ekim 2008; 16:37:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bilgisayarımımn bir açma sorunu vardı ve bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarcı güç kaynağıımın sorunlu olduğunu söyledi çıkarılan güç kaynağının markası Aopon FSP 300 WALT onun yerine Orange Blue 480 Watt adlı bir güç kaynağı taktı.Ama asıl önemli nokta taktığı markanın bir Çin malı olması bu da beni şüphelendiriyor çünkü eski güç kaynağımın ağırlığı yenisinden daha fazla.Sistemim ise Pentium D 1 Gb Ram 512 MB Atı Saphırre 3850... acaba şu anki güç kaynağım gerçekten 480Watt mıdır Çin malı olması sebebi ile biraz çelişkilerim var.Yüksek sistem gerektiren oyunlar yüklediğimde anakartı,ram i yakarım diye korkuyorum bana bir akıl verirseniz çok memnun olurum...

coupant

8 Ekim 2008; 20:44:11 

açıkçası hiç duymadığım bir marka. ocz, silverstone, thermaltake, tagan... bunlardır psu'da alınması gereken markalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 8 Ekim 2008; 20:39:56 >

K-Ci

8 Ekim 2008; 20:50:54 

Eski psudan ağır olması lazımdı gerçek olsaydı iade et daha kaliteli bişey takmasını söyle arkadaşın söylediği markalar gibi
okean

8 Ekim 2008; 22:32:58 

Muhtemelen çıkarılan FSP 300W kadar güç veremiyordur. FSP veya High Power'ın 350W modellerinden biri rahatlıkla işini görecektir uyduruk güç kaynağı takma bilgisayarına.

-Esma-

14 Ekim 2008; 16:42:37 

quote:

Orjinalden alıntı: gorki_26

Arkadaşlar bilgisayarımımn bir açma sorunu vardı ve bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarcı güç kaynağıımın sorunlu olduğunu söyledi çıkarılan güç kaynağının markası Aopon FSP 300 WALT onun yerine Orange Blue 480 Watt adlı bir güç kaynağı taktı.Ama asıl önemli nokta taktığı markanın bir Çin malı olması bu da beni şüphelendiriyor çünkü eski güç kaynağımın ağırlığı yenisinden daha fazla.Sistemim ise Pentium D 1 Gb Ram 512 MB Atı Saphırre 3850... acaba şu anki güç kaynağım gerçekten 480Watt mıdır Çin malı olması sebebi ile biraz çelişkilerim var.Yüksek sistem gerektiren oyunlar yüklediğimde anakartı,ram i yakarım diye korkuyorum bana bir akıl verirseniz çok memnun olurum...

gorkiiiiii ben esma tanidin mi ? sana özel mesaj göndermek istedim ama gitmedi maalesef
lütfen mesaj ayarini düzenler misin ?
buarada paylasim icinde tskler ;) :D

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Güç Kaynağı yardımı arkadaşlar? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Leadtek 9500GT
Nvidia'nın yeni giriş seviyesi kartı olan 9500GTmodelini, Leadtek'in 9500GT(DDR3) kartı ile inceliyoruz.
MSI GT735 Gaming Notebook
MSIdan oyuncular için özel dizüstü bilgisayar

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir