Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
yeni iphone alacaklar dikkat etsin!!sadece benden bir öneri

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> yeni iphone alacaklar dikkat etsin!!sadece benden bir öneri Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
superiyot
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

7 Ekim 2008; 16:11:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bu dediğim ne kadar dikkate alınır bilinmez ama hafızaya çok dikkat edin 8 gbliklerden kesinlikle uzak durun çünkü sistemin kendisi hafızayı direk 6.8 gb ye düşürüyor e yeni çıkacak olan navigasyon uygulamasıda en aşağı 700mb olacağından müziklerinize videolarınıza resimlerinize yer kalmayabilir sadece yeni alıcaklara yardım vaabında diyorum sıkı bir arşiviniz varsa bece 16 gblik alın çünkü sıkıntı çekebilirsiniz 8gba alanlar yanlış anlamasınlar bu yazdıklarımı sadece öneride bulunuyorum
UFUK_ŞEN

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 16:47:06 

tşk

cs:strike SOURCE // Hilesiz küfürsüz nezih bir ortamda oyun oynama isteyen herkesi bekliyoruz Pirates dust2 7/24 // 30+2 kişilik server ip numarası : 77.92.149.149:27015

Rank sistemi detayları için (grafiksel istatistik) http://pirates.hlstatsx.com/ site için www.klanpirates.com/forum
recosir

7 Ekim 2008; 16:51:42 

tşkler ama sanırım bana 8gb bile fazla saol bilgilendirdiğin için :D

DENİZLERİ SEVİYORSAN DALGALARI DA SEVECEKSİN
SEVİLMEK İSTİYORSAN ÖNCE SEVMEYİ BİLECEKSİN
UCMAYI SEVİYORSAN DÜŞEYİ DE BİLECEKSİN KORKARAK YASIYORSAN YANLIZCA
HAYATI SEYREDERSİN...
hyperion_92

7 Ekim 2008; 16:52:06 

hani para hani para?

Xbox 360 Pal Arcade - PSP 1004 K Ceramic White - PS2 PAL - Nokia N70 - iPhone 3g 8gb (bi alamadık :D )
mali76

7 Ekim 2008; 18:37:01 

yanlış bi yönlendirme elinde 8 gb olan binlerce türk kullanıcı var.bendede var ve yetiyor ve yeni aldım.insanları yaptıkları işlerden pişman ettirmeyin.ne emeklerle kazanılmış paralarla alınıyor bu cihazlar.çöpemi atalım yani.çok yanlış

MUTFAK ROBOTU(ÇOK HIZLI)-BELLISIMA DUVAR SAATİ(Hiç Geri Kalmaz)-Desenli Merinos Halı-1200 devir Vestel Çamaşır Makinası-1000 Devir Saç kurutma makinası-Parfüm Seti-Hacışakir Banyo Sabunu
Kuray

7 Ekim 2008; 18:43:30 

Bunu iPhone u ilk alan kisi soyluyorsa Dikkatli olmak gerekBunu iPhone u ilk alan kisi soyluyorsa Dikkatli olmak gerekBunu iPhone u ilk alan kisi soyluyorsa Dikkatli olmak gerek

Dikkat Bağımlılık Yapar!
jack1905

7 Ekim 2008; 18:54:33 

quote:

Orjinalden alıntı: superiyot

arkadaşlar bu dediğim ne kadar dikkate alınır bilinmez ama hafızaya çok dikkat edin 8 gbliklerden kesinlikle uzak durun çünkü sistemin kendisi hafızayı direk 6.8 gb ye düşürüyor e yeni çıkacak olan navigasyon uygulamasıda en aşağı 700mb olacağından müziklerinize videolarınıza resimlerinize yer kalmayabilir sadece yeni alıcaklara yardım vaabında diyorum sıkı bir arşiviniz varsa bece 16 gblik alın çünkü sıkıntı çekebilirsiniz 8gba alanlar yanlış anlamasınlar bu yazdıklarımı sadece öneride bulunuyorum

Haklısın.... kaldıki yeni çıkacak oyun ve uygulamalar büyük boyutlar da olacakmış........

nofearl

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 19:38:08 

ilk alacak olan kisilere soylemis, bende katiliyorum..

stonegiant

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 20:03:11 

bence de ben de 7gb yer kaldı zaten 2gb falan kendi kullanıyor.

IPHONE 3G 16gb(Siyah) KULLANICISI
sylargray

7 Ekim 2008; 20:48:41 

quote:

Orjinalden alıntı: mali76

yanlış bi yönlendirme elinde 8 gb olan binlerce türk kullanıcı var.bendede var ve yetiyor ve yeni aldım.insanları yaptıkları işlerden pişman ettirmeyin.ne emeklerle kazanılmış paralarla alınıyor bu cihazlar.çöpemi atalım yani.çok yanlış

İyi de superiyot zorla 16 gb alın diye birşey dememiş. 8 gb'lık iphone'u olanlarda telefonlarını satıp 16 gb'lık alsın demiyor. Sadece yeni alacak arkadaşlar için bi tavsiyede bulunmuş. Konuyu başka taraflara saptırmaya çalışmayın.

When I was a kid, I used to wish some stranger would come and tell me my family wasn't really my family. They weren't bad people, they were just ... insignificant. And I wanted to be different. Special. I wanted to change. A new name, a new life...

superiyot
Uzaklaştırılmış

7 Ekim 2008; 21:28:11 

artık forum sakinlerine iyilikte yapılmıyor en başta ve ensonda yanlış anlasınlmasın dşye o kadar laf söyledim genede yanlış anlaşıldı o rada yazımı lütfen bi daha okuyun sıkı bir arşiviniz arsa bence 16 gb alın demişim 8 gblik çoğu kişiye yeter ama benim gibi her appi indiren çok fazla müziği olan film izlemek isteyenler iphoneden 16 gb alsın dedim sadece bir öneriydi elinizdeki iphone 8gblikleri atın denize 16 alın demedim ki
Teknik.Servis

7 Ekim 2008; 21:33:55 

supriyot iyilik yaramazzzzzz sen bosver haklısın sonuna kadar

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
==>burak7777<==

7 Ekim 2008; 21:36:52 

saol

radressss

7 Ekim 2008; 21:51:21 

8 gblikler yakın zamana işe yaramaz hale gelir

12 yaşındayım her şeyin farkındayım...
ars287duff

7 Ekim 2008; 23:13:59 

yeni çıkacak olan navigasyon uygulamasıda en aşağı 700mb olacağından
yeni çıkacak navigasyon programı hakkında bilgi verebilirmisiniz?
quote:

Orjinalden alıntı: superiyot

superiyot
Uzaklaştırılmış

8 Ekim 2008; 0:35:24 

hemen biraz aşağıda gmaps denen başkık açıldı inceleyin lütfen ona dayanarak 7900 mb dedim ki dayamamada gerek yok her porgram en aşşağı 700 mb oluyor
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> yeni iphone alacaklar dikkat etsin!!sadece benden bir öneri Sayfa: [1]
Buraya git: