ben yeni bir iphone sahıbıyım garantılı oldugu ıçın jailbreak yapmayı dusunmuyorum.. bu yuzden jaılbreak yapmadan kullanabılecegım programlar ( oyunlar , video islemi vs) hakınnda bılgısı olan arkadaslardan yardım ıstıyorum mesela imagic videolarinı nasıl ıphona atmam gerektıgı hakkında bilgılıerınızı paylasırsanız sewınrım sımdıden tsklrrr
zaten yenı cıkan bu bu 3g ıcın yanı 2.1 versıyona jailbreak yapamıyorsun ben cok baktım ole bısey yok sadece app store dekı programları kurabılıyorsun cok bok bı telefon ya bın pısman oldum aldıgıma
Intel Core 2 Duo E7200 İşlemci / Ocz vendetta sogutucu / Msi P45 Platinum Anakart / Zotac Nvidia 512Mb 256Bit Ddr3 9600GT SLI Ekran Kartı / Kingston Ddr2 800Mhz 1Gb Ram / 160Gb Samsung Sata Hdd + 80Gb Samsung Hdd + 80Gb Maxtor İde Hdd / Asus DVD RW Sata / 420 watt Casecom Power /
@Aqsesuar Öncelikle insanları yanlış bilgilendirmeyelim. Iphone 3G veya 2G olsun 2.1 versiyona jailbreak yapabilirsin. Konu ile ilgili forumda birçok konu var eğer dikkatli bakarsan görebilirsin. Bunun dışında applestore da da gerek parasız gererkse paralı bir çok kaliyteli uygulama mevcut.
@cihanbzk Jailbreak yapıp yapmamak size kalmış ama jailbreak yapamanın telefona bir zararı yok garanti dışı kalacağı da bence şehir efsanesi gibi birşey. bende ilk başta sizin gibi düşünüyordum daha sonra arkadaşlarımın yazdıklarını okuyunca gayet mantıklı geldi ve jail break yaptım. size de önereceğim budur tabii son karar sizin.