Giriş | |
|
|
|
10 Ekim 2008; 17:19:13
|
|
|
Bugünden itibaren turkcell hattıma kontör yüklemiyorum. numara taşımaya başlandığı gün vodafona geçeceğim turkcell isterse bir ay bedava yapsın
|
|
|
10 Ekim 2008; 20:34:04
|
|
|
bugün ben gittim özel olarak bunu sordum görevli dediki ne zaman başlayacagını bilmiyoruz anons yapıyorlar o zaman başlıyor her an anons yapılabilir dedi. bence bu 200.000 kişi işi toplam fuar süresindeki limitti(çünkü kişi alımını gün içinde kapatıp acıyorlardı 2. gün piri.reis 12:30 cıvarı bilgi vermişti ve 15 dakika içinde katılım dolmuştu ama saat 4 cıvarı tekrar deneyen bir iki arkadaşım olmuş ve kayıt olmuşlar)ve o limit 2 günde doldu artık deneyince cebit kampanyamız sona ermiştir diye cevap geliyor.bence yarın ve pazar günüde faydalanamayacaz. quote:
Orjinalden alıntı: bungee20 İlk günden beri, turkcell müşteri hizmetlerinin, kampanya ne zaman başlayacak?, ne göndericez?, neden bitti?, ne zaman bitti?, ne çabuk bitti?, 200,000 kişi değil yalan söylüyorsunuz!, şeklindeki söylemlerle karşılaşması, konunun araştırılması ve araştırma sonucu cebit'e özel bir kampanyadan, Türkiye'nin dört bir yanındaki kişilerin yararlandığının tespit edilmesi sonucu Turkcell kampanyayı durdurmuş, yada kullanımını sadece cebit fuarının yapıldığı bölge içinde sınırlandırmış olabilir. Not: Bunlar sadece tahmindir. Cebit'e gidip bilgi alabilen olursa konuyu aydınlatmış oluruz.
|
|
|
10 Ekim 2008; 20:46:26
|
|
|
Bugun birçok kez denedim olmadi umarim tekrar geri gelir çok lzm oluyor bu dakikalar :)
|
|
|
10 Ekim 2008; 20:52:44
|
|
|
Tüh, kaçırdık ya ...
|
|
10 Ekim 2008; 20:56:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: veziroglu bugün ben gittim özel olarak bunu sordum görevli dediki ne zaman başlayacagını bilmiyoruz anons yapıyorlar o zaman başlıyor her an anons yapılabilir dedi. bence bu 200.000 kişi işi toplam fuar süresindeki limitti(çünkü kişi alımını gün içinde kapatıp acıyorlardı 2. gün piri.reis 12:30 cıvarı bilgi vermişti ve 15 dakika içinde katılım dolmuştu ama saat 4 cıvarı tekrar deneyen bir iki arkadaşım olmuş ve kayıt olmuşlar)ve o limit 2 günde doldu artık deneyince cebit kampanyamız sona ermiştir diye cevap geliyor.bence yarın ve pazar günüde faydalanamayacaz. quote:
Orjinalden alıntı: bungee20 İlk günden beri, turkcell müşteri hizmetlerinin, kampanya ne zaman başlayacak?, ne göndericez?, neden bitti?, ne zaman bitti?, ne çabuk bitti?, 200,000 kişi değil yalan söylüyorsunuz!, şeklindeki söylemlerle karşılaşması, konunun araştırılması ve araştırma sonucu cebit'e özel bir kampanyadan, Türkiye'nin dört bir yanındaki kişilerin yararlandığının tespit edilmesi sonucu Turkcell kampanyayı durdurmuş, yada kullanımını sadece cebit fuarının yapıldığı bölge içinde sınırlandırmış olabilir. Not: Bunlar sadece tahmindir. Cebit'e gidip bilgi alabilen olursa konuyu aydınlatmış oluruz. turkcell baktı durum fena 200 bın kısı konustukca konusuyor hemen klasık taktıgı kullandı limit dolmustur cakallıkta ustunu yok turkcell hem iyi olmakta hem kötü olmakta bir numarası
|
|
|
10 Ekim 2008; 21:40:01
|
|
|
Cumartesi veya Pazar günü cebit fuarına gidecek arkadaşlar varsa haberleşelim..Ben fuarda olucamm
piri.reis
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 4 günü kaldı.
|
 |
|
10 Ekim 2008; 21:59:13
|
|
|
2 gün süresince birçok arkadaşımızın ihtiyacını karşılamıştır bu kampanya. zaten katılmamız bile süpriz oldu. cebit fuarı için özel olarak düzenlenmiş bir kampanyaya katılamadığımız için ben turkceli kesinlikle suçlayamam. bu kampanya sayesinde 200.000 kişi sınırlı olan bir kampanyanın SMS GRUBUNA sadece 45 dakika dayanabildiğini turkcele göstermiş olduk. bilmediğimiz gizli saklı birçok oyunlar dönüyor olabilir. grubun varlığını turkcele ispitleyen olmuş olabilir. sonuçta cebite özel düzenlenmiş olan bir kampanyaya türkiyenin 4 bir tarafından katılımı sağlayan öncelikle snaqe isimli arkadaşımız, donanımhaber.com ve sms grubu oldu. ve turkcell tabi kayıt olmamızı 3.günden itibaren BİLEREK engelledi. (şahsi görüşümdür) bungee20 ve tksharmely arkadaşımızın dediği gibi turkcell bundan sonra cebit etrafındaki baz istasyonlarından sinyal alan abonelere katılım şansı sağlayabilir. veya kampanyayı sonlandırmışta olabilir. biz unutalım artık bu kampanyayı. lütfen tartışmayalım. güzeldi. katılan arkadaşlar 2 gün güzelce konuştular. tabiki de katılamayan arkadaşlarımız için oldukça üzgünüz ama yapacak birşey yok.
|
|
|
|
|
10 Ekim 2008; 22:01:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis 2 gün süresince birçok arkadaşımızın ihtiyacını karşılamıştır bu kampanya. zaten katılmamız bile süpriz oldu. cebit fuarı için özel olarak düzenlenmiş bir kampanyaya katılamadığımız için ben turkceli kesinlikle suçlayamam. bu kampanya sayesinde 200.000 kişi sınırlı olan bir kampanyanın SMS GRUBUNA sadece 45 dakika dayanabildiğini turkcele göstermiş olduk. bilmediğimiz gizli saklı birçok oyunlar dönüyor olabilir. grubun varlığını turkcele ispitleyen olmuş olabilir. sonuçta cebite özel düzenlenmiş olan bir kampanyaya türkiyenin 4 bir tarafından katılımı sağlayan öncelikle snaqe isimli arkadaşımız, donanımhaber.com ve sms grubu oldu. ve turkcell tabi kayıt olmamızı 3.günden itibaren BİLEREK engelledi. (şahsi görüşümdür) bungee20 ve tksharmely arkadaşımızın dediği gibi turkcell bundan sonra cebit etrafındaki baz istasyonlarından sinyal alan abonelere katılım şansı sağlayabilir. veya kampanyayı sonlandırmışta olabilir. biz unutalım artık bu kampanyayı. lütfen tartışmayalım. güzeldi. katılan arkadaşlar 2 gün güzelce konuştular. tabiki de katılamayan arkadaşlarımız için oldukça üzgünüz ama yapacak birşey yok. yarın fuarda iken o bölgede kampanya kaydını denicem. eğer olursa düşüncelerimizde yanılmadığımız ispatlanır.
|
|
11 Ekim 2008; 0:07:14
|
|
|
bugün o bölgede ben kampanya kaydını denedim ama aynı cevabı veriyor bence bu 200000 limiti günlük değildi fuar boyuncaydı.DH olarak türkiyenin 4 bir yanına duyurdugumuz için bu 200000 limiti doldu o yüzden mesaj attıgımızda cebit kampanyamız sona ermiştir diyor. quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis 2 gün süresince birçok arkadaşımızın ihtiyacını karşılamıştır bu kampanya. zaten katılmamız bile süpriz oldu. cebit fuarı için özel olarak düzenlenmiş bir kampanyaya katılamadığımız için ben turkceli kesinlikle suçlayamam. bu kampanya sayesinde 200.000 kişi sınırlı olan bir kampanyanın SMS GRUBUNA sadece 45 dakika dayanabildiğini turkcele göstermiş olduk. bilmediğimiz gizli saklı birçok oyunlar dönüyor olabilir. grubun varlığını turkcele ispitleyen olmuş olabilir. sonuçta cebite özel düzenlenmiş olan bir kampanyaya türkiyenin 4 bir tarafından katılımı sağlayan öncelikle snaqe isimli arkadaşımız, donanımhaber.com ve sms grubu oldu. ve turkcell tabi kayıt olmamızı 3.günden itibaren BİLEREK engelledi. (şahsi görüşümdür) bungee20 ve tksharmely arkadaşımızın dediği gibi turkcell bundan sonra cebit etrafındaki baz istasyonlarından sinyal alan abonelere katılım şansı sağlayabilir. veya kampanyayı sonlandırmışta olabilir. biz unutalım artık bu kampanyayı. lütfen tartışmayalım. güzeldi. katılan arkadaşlar 2 gün güzelce konuştular. tabiki de katılamayan arkadaşlarımız için oldukça üzgünüz ama yapacak birşey yok.
|
|
|
11 Ekim 2008; 0:21:54
|
|
|
piri.reisin dediği gibi cebitteki arkadaşlar olmasa haberimiz bile olmayacaktı.2 gün kullandık (ilk gün ben yetişemedim) işimize yaradı.güzelde oldu.Diğer kampanyları bekleyelim artık..
|
|
|
11 Ekim 2008; 10:40:31
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: velideli Bugünden itibaren turkcell hattıma kontör yüklemiyorum. numara taşımaya başlandığı gün vodafona geçeceğim turkcell isterse bir ay bedava yapsın 3 operatör içinde bence en iyiysi turkcell ken sen bi kampanya kaçırdın diye numaranı değiştirceksen turkcellin sana diyeceği tek söz güle güle olur bence git vodafonedan yada aveadan kazık ye ondansonra dönersin geri
|
|
11 Ekim 2008; 10:54:34
|
|
|
bugun cebite gitcem bakalım nolcak
|
|
|
11 Ekim 2008; 10:59:18
|
|
|
CEBIT'teki TURKCELL STANDINDA YER ALAN KAMPANYALARI BİZLERLE PAYLAŞAMAK İÇİN LÜTFEN : Acil kampanya bildirim hattı : 0537 795 02 56 hattı ARAYIN veya MESAJ ATIN ve KAMPANYALARI TÜM SMS GRUBU DONANIM HABER ÜYELERİYLE PAYLAŞIN.. Bu numara PİRİ REİS'e aittir... TÜM CEBIT FUARINA GİDECEKLERDEN KAMPANYA HABERLERİ BEKLİYORUZ.. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bico -- 11 Ekim 2008; 10:55:44 >
|
|
|
11 Ekim 2008; 11:15:03
|
|
|
Cebit Kampanyası olan Bedava Konuşma bitti sanırım. Bugünün Kodu hâlâ ev olarak görünüyor. Ya da daha Kampanya başlamadı.
|
|
|
11 Ekim 2008; 12:26:18
|
| | | |