YENİ POCKET HELİKOPTER 360 DERECE DÖNEBİLME ÖZELLİĞİ İLE ARTIK DAHA KUVVETLİ VE DAHA HIZLI KOLAY VE KULLANIŞLI SÜRÜŞÜ İLE AÇIK VE KAPALI ALANDA RAHATLIKLA UÇURABİLECEGİNİZ EGLENCELİ BÜYÜK KÜÇÜK HERKESİN OYNAYABİLECEGİ BİR ÜRÜN
ben bır ara almıstım sadece havaya kalkıp ınıyordu..yanı yonlendırme veremıyordum.. kumanda da 2 kol var bır tanası yukarı kaldırmaya vede assagı ındırmeye yarıyor..dıgerı oldugu yerde saga sola cevırıyorsa..o halde ılerı vede gerı gıtmesını saglayan 3 kol nerde normalde 3 kol olması lazım degılmı
vallla bendeki ileri geri gidiyor o şeyle alakalı pili yiyi olcak duracell olcak ve bu kalkış tuşunu ileri irtince ielri gidior
quote:
Orjinalden alıntı: dktr5
ben bır ara almıstım sadece havaya kalkıp ınıyordu..yanı yonlendırme veremıyordum.. kumanda da 2 kol var bır tanası yukarı kaldırmaya vede assagı ındırmeye yarıyor..dıgerı oldugu yerde saga sola cevırıyorsa..o halde ılerı vede gerı gıtmesını saglayan 3 kol nerde normalde 3 kol olması lazım degılmı
İkinci el mesajı:431
Katılım zamanı: 14 Haziran 2006; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
10 Ekim 2008; 1:19:57
3 tane duğmesi olmak zorunda değil aynen gaz knob'u gibi sağa sola donmeyi sağlayan knob da 4 yone hareket edebilir.Tabi bu tip aletlerde gaz knob u yatay hareket etmez ama. Kanımca bu helikopter 2 kanallı biri ile pallere guc veriyor diğeri ile rotou hareket ettiriyorsunuz.Sağa yada sola doğru donebiliyor kendi etrafında ayrıca bu helilerin içinde çok ufak bir li-po pil cell vardı hatırladığım kadarıyla 5 6 kullanımdan sonra doğal olarak ucus suresi 2-4 dk arasına kadar dusuyor.Ama problem değil,cunku kumandadan 5 dk da sarj olabiliyor.Kesinlikle çok eğlenceli bir alet.
İkinci el mesajı:7
Katılım zamanı: 21 Nisan 2008; Şehir: İstanbul,Şişli Durum: Forumda değil
10 Ekim 2008; 15:51:25
herkes helikopterden bahsetmiş ben koltuktan bahsedeyim.öğrenciyim odamda böyle millet geldiğinde kalsın ve oturcak yer olsun diye bir koltuk arıyorum bu koltuk uygunmudur?neredesiniz birde?
zaten bu tam öğrenci işi 4tane almıştım kampanyalı evde yer yok ev taşıcam ve bunu hiç açmadım daha kutusundan yeni ürün 2 yıl garantili...
quote:
Orjinalden alıntı: ahmettt1903
herkes helikopterden bahsetmiş ben koltuktan bahsedeyim.öğrenciyim odamda böyle millet geldiğinde kalsın ve oturcak yer olsun diye bir koltuk arıyorum bu koltuk uygunmudur?neredesiniz birde?