Giriş | |
|
|
|
7 Ekim 2008; 20:14:16
|
|
|
Kasım ayında Turkcell 'in 3-G 'yi alacağını duymuştum demek ki doğruymuş. Gelsin artık bu teknoloji de eksik kalmasın ülkemizde...
|
|
|
7 Ekim 2008; 20:14:28
|
|
|
Eveleyen ben değilim herhalde? (Yardımcı olmaya, bilgilendirmeye çalışmak evelemek olarak nitelendiriliyorsa o başka) Teknik olarak daha iyi hizmet sunulacak, fakat son kullanıcı bunu fark edemeyecek. quote:
Orjinalden alıntı: s.volkan İyide madem son kullanıcı ile alakası yok Neden bunun ihalede fiyatları farklı ? Evelemeye gerek yok Sorum şu A tipi lisans alan dahamı kaliteli servis sunacak..
|
|
|
7 Ekim 2008; 20:17:49
|
|
|
bungee20 amma alıngansın yahu.. Kendime diyorum evelemeye gevelemeye gerek yok..direk soruyorum diye Lisans bedelleri çok farklı değil. Bu adaletsiz bvir durum değil mi ? Ver herkese aynı kalitee imkan..
|
|
|
7 Ekim 2008; 20:21:24
|
|
|
Herkesin bütçesine göre lisans var işte. A) Turkcell B) Vodafone C) Ağlaya pardon avea. (Çok ağlayıp, mızmızlandığından öyle kalmış aklımda ) quote:
Orjinalden alıntı: s.volkan bungee20 amma alıngansın yahu.. Kendime diyorum evelemeye gevelemeye gerek yok..direk soruyorum diye Lisans bedelleri çok farklı değil. Bu adaletsiz bvir durum değil mi ? Ver herkese aynı kalitee imkan..
|
|
|
7 Ekim 2008; 22:55:14
|
|
|
| | | |