arkadaslar size birkac sorum olacak. 1 Bende tohmson DTH265E dvd player var.elimde 1280*720 veya 852*480 cözunurlukte cok kaliteli dvix filimler var. ama bu alette izleyemiyorum.piyasada bu counurlukte divix leri oynatabilecek aletler varmı.tabi hd dvd oynatıcılar haric benim aradıgım 100 - 150 ytl aralıgında biseyler.Yok sen bu filimleri izleyecek dvd player bulamassın dersen elimdeki dvix filimlri bu alette izlemek icin fazla goruntu kaybıda olmadan hagi cozunurluk ve bit deyerine dusureyim? Ben bu konulaara cok yabancı oldugum icin dvd player dendir dedim. Gittim baska bitane aldım bu aldıgım 50 ytl ye ucuz bişeydi.hic deyilse usb girisi var diyerekten metro marketten AXEN model bi dvd pleyer aldım.oda gostermedi ama bunda baska bir sorunlada karsılastım.dvix leri kart okuyucu yada usb bellek ten izlerken ileri geri yaparsan filim ondan sonra devamlı hızlı gitmeye baslıyor.ta bastan baslatman lazım duzelmesi icin.sormak istedigim bu usb bellek ve kart okuyucular sadece fotoraf ve mp3 icinmi yoksa bu modeldemi var bu ayarsızlık.
işin acıgı bana usb ve kart girisi olan ve en yuksek cozunurlugu detekleyen kafanızada yatan fiyatıda cok abartılı olmayan ne tavsiye edersiniz. bir diyer konuda harici harddisk almak istiyorum.mesela 250 gb bir harici hardisk alıp dvd player in usb girisine takarsam olurmu.olmaz ise oluru nasıl olur.yardımlarınız icin simdiden tesekkurler.
piyasada ki dvd-dvix playerlarda 720x*** çözünürlükten fazlasını izleyemezsin. Sadece yurt dışında satılan mkv player'lar var onlar oynatabiliyor yüksek çözünürlüklü filmleri. usb' den harici disk takıp izleyebilirsin. ama bütün diskleri okumaya bilirler. bu konuda fazla bilgim yok. Usb bellekten film izleyebilirsin. ama fazla hareketli filmlerde donma yapabilir. ileri sardıktan sonra hızlı bir şekilde ilerlemesi cihazdan kaynaklanan bir problemdir büyük ihtimalle. hometech 567 önerebilirim sana 80-90 ytl fiyat aralığında. forumda incelemeside var bakabilirsin ordan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kponedin -- 7 Ekim 2008; 13:32:28 >