Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Rapid Şifrem çalındı Yardım Lazım. Ana Konudan Hayır yok.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Rapid Şifrem çalındı Yardım Lazım. Ana Konudan Hayır yok. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ByAdmin

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 11:36:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Konu açık, 2 gündür rapide giremiyorum emailimide kabul etmiyor. Dünden beride ana konudan cevap bekliyorum Lütfen Silmeyin.

İngilizcem olmadığı için yardım istiyorum, ne yazacağım konusunda Lütfen cavap yazın.

Nokia N85
Ayni dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
ramazanyurt

7 Ekim 2008; 12:05:02 

vallahi benim de ingilizcem yok. olsaydı yardım ederdim. ama sözlükten bakarak çat pat bir şeyler yazar ve please yi eklersen sana yardım ederler. ben bazen öyle yaptım

Satılık Rapid Hesapları

Samsung T260HD / Q9550 / Asus P5Q Deluxe / Powercolor 512 MB 4870 Pcs+ / Crucial Ballistik 2x2 DDR2 800 Tracer Led 16fe5/ Seagate ST3500320AS 500 GB Sata 2 32MB Raid0 / Samgung S203B DVDRW / Thermaltake Armor+ VH6000BWS ESA / OCZ Pc Power & Cooling Silencer 750W Psu / Creative Megaworks THX 550 / Logitech MoMo Racing / Logitech Force 3D Pro / Logitech Cordless Rumblepad 2
Eh®imeN

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 13:09:57 

Ana konuda @tenahiz nickli arkadaş yardımcı olmaya çalışmış.

İngilizce konusunda yardım istemişsiniz, ana konuda yapmanız gerekenleri yazdım.

Ana konudan devam ediniz.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Rapid Şifrem çalındı Yardım Lazım. Ana Konudan Hayır yok. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Mobiliz Standı
Çalışanınızı, çocuğunuzu veya eşinizi takip etmek mi istiyorsunuz? Mobiliz size an an GPS üzerinden takip olanağı sunuyor!
Cebit 08: Forex Standı
Yoğu iş yükü, trafik, ekonomik krizler! Biraz rahatlamaya ne dersiniz? Forex'in masaj koltukları hakkında bilgi alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar