Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Anycool Usb Sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Anycool Usb Sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Justrance

7 Ekim 2008; 11:22:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bazı kişiler usb sorunu yaşıyor ve çok azı doğru yanıtı buluyor.Bu nedenle bir başlık altında doğru cevabı vermek istedim.
Öncelikle telefonunuzu kapatın.Daha sonra usb bağlantısını yapınız bilgisayar ile.10 saniye içinde bilgisayar otomatik olarak tanıyor ve bağlanmış oluyorsunuz.İşte bu kadar olay.
Ayrıca benim Anycool Tc800 modelli telefonum var ve sanırım anycool üretmiyor ama kamerası çoğu başlık altında belirtildiği gibi 640x480 olarak çekmemekte. ayarlarını yapınca HD'de yani 1600x1200 de çekmektedir.Sadece ön kamere 640x480 çekmektedir.Telefonum titreşimli-titreşimsiz sessize alınmaktadır..Bilmiyorum ben telefonumdan memnunum oyunumuda yükledim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justrance -- 7 Ekim 2008; 18:19:58 >

BilişimTeknolojileri

7 Ekim 2008; 14:17:29 

Arkadaşım hangi ayarı yaptında 1600X800 oldu. ve nasıl oyun yükledin. Bilgin varsa paylaş yoksada insanları yanıltma lütfen

Justrance

7 Ekim 2008; 18:20:40 

1600x1200 boyutunu kamerayı açtığında image size dan seçiyorsun.Toplam dört boyut var.Oyunlarada gelince sadece simulator game 'ler yükleniyor.onlarıda isteyenle paylaşırım.Oyunları games klasörüne attım.Bukadar.

Not: Boyutu düzelttim.Yanlış yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justrance -- 7 Ekim 2008; 18:20:39 >

hakandnmz

7 Ekim 2008; 21:13:27 

bende de anycool f-988 modeli var. usb kabloyla çok uğraştım pc'ye bağlayamadım. yukarda dediğiniz yöntemde işe yaramadı. ancak bluetooth'tan bağlayınca hem modem hem com port olarak gördü. inanmazsınız imei bile değiştirebiliyorum bluetooth üzerinden. bence kablosuz kullanım daha rahatmış.
BilişimTeknolojileri

7 Ekim 2008; 21:18:23 

Bende anycool t818 var. Maksim 640*480 çekiyor. Oyunlar için ise öyle bi klasör yok. Kendin oluşturup içine atıncada olmuyor. İnternette çok araştırdım yabancı forumlarada baktım. 1 allahın kulu nasıl olduğunu yazmamış .nes uzantılıları. yada anycool lar desteklemiyor anlamadım gitti valla.

Justrance

7 Ekim 2008; 22:22:57 

Bende anlamadım valla keşke yardımcı olabilseydim benim menü fln bile diğer modellerden farklı sanırım olmayan özellikler fln var.Ben anlattığım gibi yapınca oluyor. Ayrıca diğer bir yazımda telefonun bir fotoğrafını koydum eniyi fotoğraf çeken Çin telefonları'nda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justrance -- 8 Ekim 2008; 10:36:02 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Anycool Usb Sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
FaceBreaker (Playstation 3, Xbox 360)
En sert yumruğunuzu vurmaya hazır olun. Acımadan yumruklarınızı savurabileceğiniz FaceBreaker karşınızda.
Kullanışlı Web Siteleri Yaratma
Websitenizin ya da blogunuzun kullanılabilirliğini arttırın!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar