Uzun bir araştırma maratonundan sonra su sebilini almış bulunmaktayım..ve hemen sizlerin için bir inceleme yapıyorum.
Öncelikle bu incelemeyi yapıyorum çünkü bu ürünler üzerine konu sıkıntısı olduğunu farkettim..Bu incelemeyi yapıyorum çünkü sağlığımızı tehtid eden her ürünü inciğine kadar inceliyoruz da sağlımız için önemli bir su sebilini neden incelemeyelim..Laf
Bu ürünlerin maalesef kendi sitelerinde bile doğru dürüst resimleri, açıklamalı özellikleri ve yorumları bulunmuyor..Hatta taa simferin ithalat yerini aradım kayseriyi ama dönmediler bile..Bu yüzden bu incelemenin herkesi bilgilendirmesini ümit ederek başlıyorum.
Aldığım sebil simferin sb-2607 modelidir. Link:
http://www.simfer.com.t...?sid=42&p=2&Id=255#ok42 Bu modeli aldım çünkü aldıktan sonra ısı ayarlamalı olanı almanın daha mantıklı olduğunu düşündüm..E bide buzdolaplı olsun ki yazın soğuk soda ve kola çok gidiyor yalan mı?!!
Su sebilinde öle markaya takılmadım yok servis yok çok satılıyo yok türk ismi çin işi japon işi falan fişman..Araştırdığım ve en son karar kıldığım markalar
1- Dijitsu
2- Simfer yalan deil vala böle..
Neden diğer markaların ürün tanıtımları harbi çok zayıf ve çeeşitlilik yok..nese
en son yukarda mesajlarımda da var dijitsu ile simferin bi modellerine karar verdim..inanın siteden en az 7-8 kere değiştim sepetimdeki ürünü biri biraz daha ucuz kargo hızlı gelecek dedim diğeri gözüme hoş geldi dedim değiştir babam değiştir..ve sonunda simfer kazandı iyi kide kazandı..
Biliyorum kimse malını kötülemez ama kutuyu ilk açtığımda ben kötüledim..ama kullanım klavuzunu okuyunca ürünü inceledikçe çok sevindim neden?
1-Ürün muadilleri gibi plastik kasa gelecek sandım saç kasa geldi..kasa dediğim dış yapı haa mıknatısı koy yapıssın
2-Üründe hem soğuk hem de sıcak su için arka tarafta şartel olacağını sanıyodum hatta olmazsa hemen gönderirim diodum ve maalesef yokmuşş..üzüldüm sinirlendim fakat birde baktım dijital ekrandan istediğini açıp kapıyosun 3sn basınca.
3-Ben daha önce dijitsuyu aramıştım bu buzdolaplı modellerinde soğutma olmayanlarla aynı watt ı mı tüketiyo diye adamlar evet demişti yani buzdolabı olunca + watt işlemiyo demişti ama yalan işliyo..Bu simferin aynısının buzdolaplısı var orda soğutma 85 watt dio bunda 100 watt fark 15 watt hiç bişe.
4- ve gel gelelim havalara ucuran sebebe ürünün karton kutusunu yukardan çektim aldım ve gözüm hemen üstündeki etikete takıldı..sıradan özelliklerinin yazıldığını düşünüyodum taki 2. maddeye kadar..
ürünün tanktan musluklara kadar olan borula paslanmaz çelik..su sebillerinde genellikle plastik boru kullanılyo ve 2 model de gördüm ben paslanmaz çelik boru biri forum marka biri de bu..
sonuç olarak ben ürünü çok beğendim.. deve yükünden 9 taksit kargo dahil 305 lira verdim..
alacak arkadaşlara tavsiye ederim.